Tuinhuis Amberg 2 Karibu 186 x 186 x 201 cm

Productnummer: KA11281   |   19mm steek-/schroefsysteem   |   Dubbele deur   |   Verschillende mogelijkheden voor dakbedekking

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 6-12 weken.

€ 549,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 549,95 Standaardproduct Tuinhuis Amberg 2 Karibu 186 x 186 x 201 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Amberg 2 Karibu 186 x 186 x 201 cm

  • Inclusief geïmpregneerde funderingsbalken
  • Extra brede ingang door dubbele deur
  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Duitse A-kwaliteit
  • Exclusief dakbedekking (Dakshingles sterk aanbevolen)
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Amberg 2 Karibu 186 x 186 x 201 cm

Tuinhuis Amberg 2 met dubbele deuren komt van onze Duitse leverancier Karibu en komt uit de speciale Woodfeeling collectie. Dit tuinhuis is erg praktisch om grotere materialen op te ruimen als bijvoorbeeld een grasmaaier of fietsen. Het tuinhuis gemaakt van onbehandeld Scandinavisch vuren houten 19mm dikte profielen en kan eenvoudig worden opgebouwd middels het unieke steek- / schroefsysteem. Het praktische zadeldak van dakpaneel zorgt ervoor dat het tuinhuis snel en effectief wordt beschermd tegen het weer van bovenaf. Dankzij de zijhoogte van 172 cm en een nokhoogte van 201 cm biedt de schuur binnen voldoende ruimte. 

Let op! Tuinhuis Amberg 2 van Karibu wordt onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur adviseren wij om het houten tuinhuisje te behandelen met een beits of dekkende verf.

Afmetingen

De blokhut is 186 cm breed, 186 cm diep en 201 cm hoog op het hoogste punt. De funderingsmaat is 182.5 x 182.5 cm. De binnenmaat van het tuinhuis is 178 x 178 cm. De deuropening is 139 x 162 cm. De zijkanten van Blokhut Amberg 2 zijn beide 172 cm hoog. Het dak is 213 x 213 cm en heeft een helling van 15°. De oversteek van het dak is aan de voorzijde 11 cm, aan de achterzijde 4 cm en aan de zijkanten 15 cm. 

Standaard meegeleverd

De Amberg 2 wordt standaard geleverd met het complete schroevenpakket, bouwtekening en hang- en sluitwerk voor de deuren. De keteldruk geïmpregneerde vloerbalken bieden optimale bescherming tegen optrekkend vocht. Door de plaatsing onder de tuinschuur beschermen de vloerbalken effectief tegen wateroverlast en opspattend water. De tuinschuur wordt geleverd met de deur in een stevig massief houten frame. De deuren zijn voorzien van 3 lichtpanelen per deur van kunstglas en van veiligheidssluitingen. Deur met ramen wordt met dubbele vleugels geleverd en is voorgemonteerd. De verstelbare deurscharnieren zorgen voor een optimale uitlijning. 

Dak(bedekking)

Amberg 2 van Karibu wordt geleverd met houten dakplaten en exclusief dakbedekking. Wij raden u aan om het dak te bedekken met dakshingles.

Als extra optie (sterk aanbevolen) kunt u diverse type dakbedekking voor het dak meebestellen (meerprijs). Kies uit zelfklevende bitumen dakbedekking of dakshingles in diverse varianten en kleuren. Dakshingles zijn te bestellen als recht model, beverstaart model of a-symmetrisch model en in verschillende kleuren waaronder rood, groen en zwart.

Voor het afvoeren van hemelwater van het puntdak van Amberg 2 is ook een PVC Dakgootset als extra optie mee te bestellen. Deze kunststof dakgootset voor zadeldaken wordt door Karibu als complete set geleverd inclusief valbuis en de benodigde bevestigingsmateriaal.

Houten Vloer

Tuinhuis Amberg 2 van Karibu wordt standaard geleverd zonder houten vloer. Houten vloer in Amberg 2 mee bestellen? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer van 16 mm houten profielen met mes en groef, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers.

Levertijd

Tuinhuizen van Karibu worden met zorg voor u samengesteld en op maat geleverd. Amberg 2 wordt compleet geleverd inclusief uitgebreide montagehandleiding en alle benodigde bevestigingsmateriaal. De levertijd is hierdoor ca. 3 weken. 

Let op! Tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktober, kan de levertijd oplopen tussen 6-9 weken.

Amberg 2 is tevens leverbaar in een reeds in Terragrijs geverfde varriant en in diverse andere maatvoeringen. Kijk bij de alternatieve producten onderaan deze pagina voor de diverse Amberg uitvoeringen van Karibu.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Amberg Karibu Onbehandeld Sfeer Tuinhuis Amberg 2 Karibu 186 x 186 x 201 cm   |   19mm steek-/schroefsysteem   |   Dubbele deur   |   Verschillende mogelijkheden voor dakbedekking
€ 549,95 per stuk incl. btw