Tuinhuis Amberg 4 Terragrijs Karibu 246 x 246 x 209 cm Wanddikte 19mm

Productnummer: KA9223   |   19mm steek-/schroefsysteem   |   Dubbele deur   |   Uit te breiden met diverse opties

€ 1.429,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 1.429,95 Standaardproduct Tuinhuis Amberg 4 Terragrijs Karibu 246 x 246 x 209 cm Wanddikte 19mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Amberg 4 Terragrijs Karibu 246 x 246 x 209 cm Wanddikte 19mm

  • Inclusief geïmpregneerde funderingsbalken
  • Extra brede ingang door dubbele deur
  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Duitse A-kwaliteit
  • Exclusief dakbedekking (Dakshingles sterk aanbevolen)

Tuinhuis Amberg 4 Terragrijs Karibu 246 x 246 x 209 cm Wanddikte 19mm

Tuinhuis Amberg 4 in de kleur Terragrijs uit de Woodfeeling collectie van Karibu in een fraaie behandelde tuinhuis met puntdak en dubbele deuren. Dit behandelde / reeds geverfde tuinhuis is erg praktisch om bijvoorbeeld een grasmaaier of fietsen in op te bergen. Het tuinhuis is gemaakt van 19mm dikke behandelde Scandinavisch vuren hout mes en groef profielen en kan eenvoudig worden opgebouwd middels unieke steek- / schroefsysteem van Karibu. Het praktische zadeldak van dakpaneel zorgt ervoor dat het tuinhuis snel en effectief wordt beschermd tegen het weer van bovenaf. Dankzij de zijhoogte van 172 cm en een nokhoogte van 209 cm biedt de schuur binnen voldoende ruimte. 

Karibu Verfsysteem

Het behandelen van de kleur Terragrijs gebeurd onder vacuumdruk, waardoor het verf echt in het hout gedrukt wordt. Dit zorgt voor een natuurlijk karakter en optimale bescherming van het hout. De basis van Amberg 4 van Karibu is behandeld met de moderne kleur Terragrijs (RAL 060.40.05). Kleur van de deurkozijnen en profielen is Ivoorwit (RAL 1015). Door de combinatie van terra en ivoor verkrijgt deze kleine Amberg 4 tuinhuis een fraai modern uiterlijk.

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Afmetingen

De met terragrijs behandelde tuinhuis uit de Amberg serie type 4 is 246 cm breed, 246 cm diep en 209 cm hoog op het hoogste punt. De funderingsmaat is 242 x 242 cm. De binnenmaat van het tuinhuis is 238 x 238 cm. De deuropening is 139 x 162 cm. De zijkanten van tuinkast Amberg 4 zijn beide 172 cm hoog. Het dak is 272 x 272 cm en heeft een helling van 15°. De oversteek van het dak is aan de voor- en achterzijde 20 cm en aan de zijkanten 15 cm. 

Tuinhuis Amberg 4 Terragrijs Karibu - wanddikte 19 mm en kunstglas

Tuinhuis Amberg 4 Terragrijs wordt opbouwd middels 1.9 cm dikke grijze behandelde profielen vervaardigd uit A-kwaliteit Scandinavisch vuren hout met een perfecte pasvorm en waterafstotende profilering. Dit moderne tuinhuisje wordt tevens geleverd met dubbele vleugeldeur (141 x 165 cm) met 3 lichtpanelen van kunstglas en veiligheidssluiting.

Hout geschaafd Ja Type/Model Amberg  Houtsoort Scandinavisch Vuren Wanddikte 19mm Afmetingen 246 x 246 cm Funderingsmaat 242 x 242 cm Nokhoogte 209 cm Ramen Geen Deuren 1 Dubbele Deur (139x162) Type Beglazing Kunstglas Type Dak Plat dak Dakbedekking Exclusief Dakhelling 15° Dakoppervlak (m²) 7,8 m² Inhoud (m³) 11 m³ Gespiegeld op te bouwen?   Nee Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding Standaard meegeleverd

De Amberg 4 wordt standaard geleverd met het complete schroevenpakket, bouwtekening en hang- en sluitwerk voor de deuren. Daarnaast wordt Amberg 4 Terragrijs standaard geleverd inclusief geimpregneerde funderingbalken. De keteldruk geïmpregneerde vloerbalken bieden optimale bescherming tegen optrekkend vocht. Door de plaatsing onder de tuinschuur beschermen de vloerbalken effectief tegen wateroverlast en opspattend water. De tuinschuur wordt geleverd met de deur in een stevig massief houten frame. De deuren zijn voorzien van 3 lichtpanelen per deur van kunstglas en van veiligheidssluitingen. Deur met ramen wordt met dubbele vleugels geleverd en is voorgemonteerd. De verstelbare deurscharnieren zorgen voor een optimale uitlijning. 

Dak(bedekking)

Amberg 4 Terragrijs van Karibu wordt geleverd met houten dakplaten en exclusief dakbedekking. Wij raden u aan om het dak te bedekken met dakshingles.

Als extra optie (sterk aanbevolen) kunt u diverse type dakbedekking voor het dak meebestellen (meerprijs). Kies uit zelfklevende bitumen dakbedekking of dakshingles in diverse varianten en kleuren. Dakshingles zijn te bestellen als recht model, beverstaart model of a-symmetrisch model en in verschillende kleuren waaronder rood, groen en zwart.

Voor het afvoeren van hemelwater van het puntdak van Amberg 4 is ook een PVC Dakgootset als extra optie mee te bestellen. Deze kunststof dakgootset voor zadeldaken wordt door Karibu als complete set geleverd inclusief valbuis en de benodigde bevestigingsmateriaal.

Houten Vloer

Tuinhuis Amberg 4 Terragrijs van Karibu wordt standaard geleverd zonder houten vloer. Houten vloer in Amberg 4 mee bestellen? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer van 16 mm houten profielen met mes en groef, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers.

Levertijd

Tuinhuizen van Karibu worden met zorg voor u samengesteld en op maat geleverd. Amberg 4 Terragrijs wordt compleet geleverd inclusief uitgebreide montagehandleiding en alle benodigde bevestigingsmateriaal. De levertijd is hierdoor ca. 3 weken. 

Let op! Tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktober, kan de levertijd oplopen tussen 6-8 weken.

Vergelijkbare Modellen

Wilt u ditzelfde model in de afmeting 246 x 186? Kies dan voor blokhut Amberg 3 Terragrijs. Wilt u dit zelfde model in een onbehandelde variant? Kies dan voor Amberg 4 Karibu. Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen.

Bestel ca. 3x3 meter blokhut Amberg 4 nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geleverd in Terragrijs Amberg 4 Terragrijs Karibu Tuinhuis Amberg 4 Terragrijs Karibu 246 x 246 x 209 cm Wanddikte 19mm   |   19mm steek-/schroefsysteem   |   Dubbele deur   |   Uit te breiden met diverse opties Op voorraad
€ 1.429,95 Per stuk incl. BTW