Tuinhuis Schwandorf 5 Karibu 242 x 246 x 218 cm

Productnummer: KA11258   |   Hoektuinhuis voor in een hoek van uw tuin   |   Vleugeldeur met 4 lichtpanelen met melkwit kunstglas   |   Uit te breiden met diverse opties

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-10 weken.

€ 899,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 899,95 Standaardproduct Tuinhuis Schwandorf 5 Karibu 242 x 246 x 218 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Schwandorf 5 Karibu 242 x 246 x 218 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Inclusief geïmpregneerde funderingsbalken
  • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dakfolie sterk aanbevolen)
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Schwandorf 5 Karibu 242 x 246 x 218 cm

Op zoek naar een moderne houten tuinhuis voor in de hoek van uw tuin? Tuinhuis Schwandorf 5 uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu is een zogenaamd tuinhoekhuis en beschikt over een schuine wand die perfect te plaatsen is in een hoek van een tuin. 

Schwandorf 5 met plat dak heeft een wanddikte van 1.9 cm en biedt vollop ruimte voor al uw gereedschap. Tuinhuis Schwandorf 5 van het merk Karibu is van top kwaliteit onbehandeld Scandinavisch vuren hout en heeft de afmetingen 242 x 246 x 218 cm. 

Let op! Tuinhuis Schwandorf 5 van Karibu wordt standaard onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur en om problemen te voorkomen adviseren wij om het houten tuinhuisje nog te behandelen met een beits of dekkende verf.

Afmetingen

Houten tuinuis Schwandorf 5 van Karibu heeft een wanddikte van 19 mm en is 242 cm breed, 246 cm diep en 218 cm hoog. Deze moderne houten blokhut 2x2 meter (circa) voor in uw tuin kan eenvoudig worden opgebouwd doormiddel van het waterdichte steek-/schroefsysteem van 19 mm ronde profielen met mes en groef van onbehandeld Scandinavisch vuren hout.

Het licht aflopende platte dak met een dakhelling van 3 graden zorgt voor een goede afwatering van hemelwater. Dit tuinuisje wordt standaard ook geleverd met 60 mm brede funderingsbalken, die onder hoge druk zijn geïmpregneerd (KDI). Door zijn unieke ontwerp met de deur op de schuine wand is Schwandorf 5 het perfecte tuinhuisje voor plaatsing in een hoek van uw tuin. Tuinhuis Schwandorf 5 is perfect voor het stallen van bijvoorbeeld tuinmeubelen, fietsen en tuingereedschap.

De voorgemonteerde deur beschikt over 4 uitsparingen (65 x 32 cm) met melkwit kunstglas en wordt geleverd inclusief verstelbare scharnieren voor optimale uitlijning. 

Dak(bedekking)

Het dak wordt geleverd met 16 mm dakplaten en exclusief dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Voor het afvoeren van hemelwater kunt u tevens als extra optie een complete PVC of houten dakgootset van Karibu meebestellen (meerprijs). De kleurloos geimpregneerde houten dakgootset is speciaal door Karibu ontwikkeld voor platte daken en wordt geleverd inclusief verstelbaar bevestigingsmateriaal en druppelketting. De PVC dakgootset wordt compleet geleverd inclusief valbuis en alle benodigde bevestigingsmateriaal.

Houten vloer

Deze royale tuinhuis van Karibu wordt standaard geleverd zonder vloer. Houten vloer in dit tuinhuis mee bestellen? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer van 16 mm houten profielen met mes en groef, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers.

Levertijd

De levertijd van Schwandorf 5 van Karibu is ca. 3 weken, en wordt geleverd inclusief uitgebreide montagehandleiding en bevestigingsmaterialen.

Let op! Tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktober, kan de levertijd oplopen tussen 6-9 weken.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Hoektuinhuis Schwandorf 5 Karibu Tuinhuis Schwandorf 5 Karibu 242 x 246 x 218 cm   |   Hoektuinhuis voor in een hoek van uw tuin   |   Vleugeldeur met 4 lichtpanelen met melkwit kunstglas   |   Uit te breiden met diverse opties Ruim op voorraad
€ 899,95 per stuk incl. btw