Tuinhuis Askola 4 Terragrijs Karibu 302 x 217 x 211 cm

Productnummer: KA91430   |   19mm steek-/schroefsysteem   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Geleverd in de kleur Terragrijs

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-7 weken.

€ 1.179,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 1.179,95 Standaardproduct Tuinhuis Askola 4 Terragrijs Karibu 302 x 217 x 211 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Askola 4 Terragrijs Karibu 302 x 217 x 211 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Standaard geleverd zonder dakbedekking
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Askola 4 Terragrijs Karibu 302 x 217 x 211 cm

Askola 4 Terragrijs is de nieuwste toegevoeging aan de populaire Askola serie uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-Merk Karibu. Askola 4 geverfd / behandeld geleverd in de moderne kleur Terragrijs is 302 cm, 217 cm diep en 211 cm hoog (voorkant) en valt hiermee in de catagorie tuinhuis van ca. 3 x 2 meter. Askola 4 in Terragrijs is van top kwaliteit Scandinavisch vuren hout en biedt volop ruimte voor o.a. het bergen van uw tuinmeubelen, gereedschap, fietsen of een tuinset als verlengstuk van uw tuin.

Afmetingen

Houten systeemhuis Askola 4 Terragrijs heeft een wanddikte van 19 mm en kan eenvoudig worden opgebouwd met losse houtprofielen middels steek-/schroefsysteem. Kortom, deze met verf behandelde houten tuinberging uit de populaire Askola serie is eenvoudig zelf op te bouwen en dus de perfecte keuze voor de doe-het-zelver. De 1.9 cm dikke onbehandelde profielen zijn vervaardigd uit Scandinavisch vuren hout en hebben een perfecte pasvorm en waterafstotende profilering. Dit moderne tuinhuisje met schuin dak wordt tevens geleverd met dubbele vleugeldeur (154 x 187 cm) met 3 lichtpanelen van kunstglas en veiligheidssluiting. De vrije doorgangsmaat van de deur betreft 139 x 175 cm.

Karibu Verfsysteem

Askola 4 is beschermd door het speciale Karibu verfsysteem. Dit gebeurd onder vacuumdruk, waardoor de verf echt in het hout gedrukt wordt. Dit zorgt voor een natuurlijk karakter en optimale beschemring van het hout. De basis (buitenkant) van Askola 4 van Karibu is behandeld met de moderne en populaire kleur Terragrijs. Kleur van de deurkozijnen en profielen is Ivoorwit (RAL 1015). Door de combinatie van dondergrijs en ivoorwit verkrijgt deze populaire Askola 4 tuinhuis een modern en strak karakter.

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Dak(bedekking)

Dit strakke tuinhuisje beschikt over een lessenaarsdak (dakhelling van 3°) van 16mm dakplaten en wordt geleverd zonder dakbedekking. Askola 4 in de kleur Terragrijs heeft een dakoverstek van 18 cm aan de voorkant, 14 cm aan de zijkanten en 6.5 cm aan de achterkant. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Dakgootsets

Voor het afvoeren van hemelwater van het lichthellende platte dak is het mogelijk om dakgootsets van Karibu mee te bestellen als extra optie. Kies uit een complete transparant geimpregneerde houten dakgootset of een PVC Dakgootset. Deze complete PVC en Houten dakgootsets zijn eenvoudig te monteren en worden compleet geleverd inclusief alle benodigde bevestigingsmateriaal. 

Houten vloer

Dit fraaie moderne tuinhuis wordt standaard geleverd zonder houten vloer. Houten vloer in Tuinhuis Askola 4? Kies bij extra opties ook voor een onbehandelde houten vloer, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers. Zorg altijd voor een goede fundering, de fundering kan bestaan uit beton of tegels. 

Levertijd

Askola 4 Terragrijs van Karibu wordt geleverd met uitgebreide opbouwtekening en bevestigingsmaterialen. De levertijd van dit houten tuinhuisje / berging is circa 3 weken.

Let op! De verwachte levertijd van dit Karibu product is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september).

Askola Karibu

Tuinhuis Askola is vanwege zijn populariteit is vele andere maten en in combinatie met overkapping te bestellen van 240 en 280 cm met open en dichte wanden. Tuinhuis Askola 4 in de maatvoering 302 x 217 x 211 cm is tevens onbehandeld te verkrijgen. Kijk hiervoor o.a. onderaan deze pagina bij alternatieve produten.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geverfd geleverd in Terragrijs Askola Terragrijs Karibu Sfeer Tuinhuis Askola 4 Terragrijs Karibu 302 x 217 x 211 cm   |   19mm steek-/schroefsysteem   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Geleverd in de kleur Terragrijs Ruim op voorraad
€ 1.179,95 per stuk incl. btw