Tuinhuis Askola 3 Terragrijs met overkapping 482 x 217 x 211 cm Wanddikte 19mm

Productnummer: KA11099-G Uit te breiden met dichte wanden en extra lange overkapping   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Geleverd in Terragrijs

€ 1.739,45 € 1.565,45 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 33,27 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren (impregneren levertijd 4-5 weken)
Aanbouw
Dakbedekking plat dak
Karibu Wanden t.a.v. Aanbouwdak
Samenstelling Sluiten
  • € 1.565,45 Standaardproduct Tuinhuis Askola 3 Terragrijs met overkapping 482 x 217 x 211 cm Wanddikte 19mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Askola 3 Terragrijs met overkapping 482 x 217 x 211 cm Wanddikte 19mm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geïmpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dakfolie sterk aanbevolen)

Tuinhuis Askola 3 Terragrijs met overkapping 482 x 217 x 211 cm Wanddikte 19mm

Op zoek naar een tuinhuis met overkapping in een moderne grijze kleur? Tuinhuis Askola 3 met overkapping in de kleur Terragrijs uit de Woodfeeling collectie van het merk Karibu is van top kwaliteit Scandinavisch vuren hout. Askola 3 van Karibu, behandeld met de kleur Terragrijs, biedt door de berging volop ruimte voor o.a. het bergen van uw tuinmeubelen, gereedschap of fietsen. De basis overkapping van 240 cm biedt daarnaast ruimte voor o.a. een kleine loungeset of tafel met stoelen. Deze tuinhuis behoort tot de blokhut 5x3 meter modellen.

Afmetingen

Askola 3 in de kleur Terragrijs wordt standaard geleverd met een basis houten berging van 242 cm breed, 217 cm diep en 211 cm hoog. Door de overkapping met een breedte van 240 cm wordt de totale breedte van deze fraaie combinatie 482 cm. Houten systeemhuis Askola 3 met overkapping heeft een wanddikte van 19 mm en kan eenvoudig worden opgebouwd met losse houtprofielen middels steek-/schroefsysteem. Kortom, deze met verf behandelde houten tuinberging is eenvoudig zelf op te bouwen en dus de perfecte keuze voor de doe-het-zelver.

Tuinhuis Askola 3 Terragrijs met overkapping Karibu - wanddikte 19 mm en kunstglas

De 1.9 cm dikke onbehandelde profielen zijn vervaardigd uit Scandinavisch vuren hout en hebben een perfecte pasvorm en waterafstotende profilering. Dit moderne tuinhuisje met schuin dak wordt tevens geleverd met dubbele vleugeldeur (154 x 187 cm) met 3 lichtpanelen van kunstglas en veiligheidssluiting. De vrije doorgangsmaat van de deur betreft 139 x 175 cm.

Hout geschaafd Ja Type/Model Askola Houtsoort Scandinavisch Vuren Wanddikte 19mm Afmetingen 462 x 217 cm Funderingsmaat 238 x 213 cm Nokhoogte 211 cm Ramen Geen Deuren 1 Dubbele Deur (139x175) Type Beglazing Kunstglas Type Dak Plat dak Dakbedekking Exclusief Dakhelling 3° Dakoppervlak (m²) 11,68 m² Inhoud (m³) 10,2 m³ Gespiegeld op te bouwen?   Ja Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding Karibu Verfsysteem

Tuinhuis Askola 3 met overkapping is beschermd door het speciale Karibu verfsysteem. Dit gebeurd onder vacuumdruk, waardoor de verf echt in het hout gedrukt wordt. Dit zorgt voor een natuurlijk karakter en optimale beschemring van het hout. De basis van Askola 3 van Karibu is behandeld met de moderne kleur Terragrijs (RAL 060.40.05). Kleur van de deurkozijnen en profielen is Ivoorwit (RAL 1015). Door de combinatie van terra en ivoor verkrijgt deze populaire Askola 3 tuinhuis met overkapping een modern karakter.

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Overkapping

Wilt u een langere overkapping bij Askola 3 Terragrijs van Karibu? Als extra optie kunt u ook kiezen voor 40 cm extra lengte waarmee u een totale overkapping ontvangt bij Askola 3 van 280 cm. Kiest u voor een overkapping van 280 cm, dan wordt de totale breedte van deze fraaie tuinhuis van Karibu 522 cm. Het verspringend dak kan aan beide zijden van het tuinhuisje worden gemonteerd.

Achter- en zijwanden

Askola 3 in Terragrijs wordt standaard geleverd zonder dichte achter- en zijwanden voor de aanbouw. Zowel voor de standaard overkapping van 240 cm, als voor de extra lange aanbouw van 280 cm kunt u als extra optie ook dichte wanden meebestellen (meerprijs). Kies hierbij uit enkel een achterwand of combinatie met een dichte achterwand en zijwand. Met een Askola 3 Terragrijs met een dichte achter- en zijwand zit u iets meer beschut en geniet u langer van het buitenleven en van uw tuin.

Dak(bedekking)

Dit strakke tuinhuisje met sleepdak beschikt over een lessenaarsdak (dakhelling van 3°) van 16mm dakplaten. Standaard wordt geen dakbedekking meegeleverd. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Dakgooset Karibu

Voor het afvoeren van hemelwater biedt Karibu ook complete PVC dakgootset aan. Voor zowel de standaard overkapping van 240 cm als de extra lange overkapping van 280 cm zijn complete dakgootsets van PVC mee te bestellen (meerprijs). De dakgootset worden compleet geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Houten vloer

Dit fraaie moderne tuinhuis wordt standaard geleverd zonder houten vloer in de basis berging. Houten vloer in Tuinhuis Askola 3? Kies bij extra opties ook voor een onbehandelde houten vloerpakket bestaande uit massief houten vloerdelen met mes en groef, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers. Zorg altijd voor een goede fundering, de fundering kan bestaan uit beton of tegels. 

Levertijd

De verwachte levertijd van dit Karibu product is ongeveer 3 weken (6-8 weken in de periode april t/m september).

Vergelijkbare Modellen

Tuinhuis Askola 3 Terragrijs is ook te verkrijgen zonder overkapping. Het Tuinhuis Askola 3 Terragrijs zonder overkapping vindt u hier.

Wilt u ditzelfde model in de afmeting 542 x 217 cm? Kies dan voor blokhut Askola 4 Terragrijs met overkapping. Wilt u ditzelfde model in een onbehandelde variant. Kies dan voor Askola 3 met overkapping. Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen.

Bestel ca. 5x3 meter blokhut Askola 3 Terragrijs met overkapping nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geleverd in Terragrijs Askola Karibu Terragrijs Sfeer Tuinhuis Askola 3 Terragrijs met overkapping 482 x 217 x 211 cm Wanddikte 19mm Uit te breiden met dichte wanden en extra lange overkapping   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Geleverd in Terragrijs Op voorraad
€ 1.739,45 € 1.565,45 Per stuk incl. BTW