Logo Gadero
service

Blokhut 5139 Interflex 508 x 388 x 256 cm + Luifel 90 cm Wanddikte 40 mm

Productnummer
IF5139
Ook geïmpregneerd & gecoat in diverse kleuren leverbaar (meerprijs)
blokhut_5139_onbehandeld_interflex
blokhut_5139_interflex
blokhut_5139_interflex_onbehandeld_sfeer_2
blokhut_5139_behandeld_interflex
blokhut_5139_afmetingen
Per stuk,vanaf

3.568,95

incl. BTW

Op voorraad
Details
Diepte
388 cm
Breedte
508 cm
Hoogte
256 cm
4 tot 5 weken
Funderingsbalken met afwatering
3.568,95incl. BTW
4 tot 5 weken
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Wanddikte 40 mm

  • 2 stuks Draai-/kiepramen (enkel glas)

  • Uit te breiden met diverse opties

  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Specificaties

Gewicht
1200 kg
Wanddikte
40 mm
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Kleur
Blank
Diepte
388 cm
Breedte
508 cm
Hoogte
256 cm
Behandeling
Onbehandeld
Dak type
Punt dak
Pakketmaat
600 x 120 x 60

Blokhut 5139 Interflex 508 x 388 x 256 cm + Luifel 90 cm Wanddikte 40 mm

Op zoek naar een royale blokhut van 5 x 4 meter met een klassiek uiterlijk en kleine luifel aan de voorkant van het zadeldak? Blokhut 5139 van Interflex is 508 cm breed, 388 cm diep en heeft een nokhoogte van 256 cm. Aan de voorkant van model 5139 bevindt zich nog een luifel met een diepte van 90 cm. De totale diepte van Blokhut 5139 komt hiermee uit op 478 cm. Met een binnenmaat van 480 x 360 cm en een inhoud van 46m3 is deze grote klassieke Blokhut 5139 van Interflex met zadeldak uitermate geschikt als opbergruimte, werkplaats, hobbykamer en/of atelier. Kortom, met model 5139 van Interflex haalt u een ruime houten blokhut in huis voor in uw tuin met veel mogelijkheden. Blokhut 5139 van Interflex valt onder de categorie 5 x 4 meter blokhut modellen.

Blokhut 5139 - wanddikte 40 mm en enkel glas

Deze blokhut met zadeldak en luifel is uitgevoerd met een wanddikte van 40 mm (extra stevig) van 100% Noord-Europees vuren hout van A-kwaliteit. De dubbele deur met half glas is voorzien van echt helder 3mm enkel glas. Aan de voorkant, naast de dubbele deur, bevinden zich twee draai-kiepramen, voorzien van echt helder 3mm enkel glas. De luxe dubbele deur en twee te openen ramen aan voorkant zorgen niet alleen voor ventilatiemogelijkheden maar ook voor voldoende lichtinval in de blokhut.

Type/model 5139 Interflex
Houtsoort Noord-Europees vuren kwaliteitshout
Wanddikte 40 mm
Funderingsmaat 488 x 368 cm
Totale buitenmaat 508 x 388 cm
Luifel (diepte) 90 cm
Zijwandhoogte 196 cm
Nokhoogte 256 cm
Oppervlakte 18 m2
Soort dak Zadeldak
Type glas Enkel glas
Type ramen Draaikiep

Dak(bedekking)

Blokhut 5139 van Interflex wordt geleverd zonder dakbedekking. Via de extra opties heeft u de mogelijkheid voor het meebestellen van Dakshingles Recht in diverse andere kleuren of in de varriant Beverstaart in de kleuren zwart/grijs, groen en rood.

Asfaltnagels (voor montage dakshingles) en dakplankspijkers (voor montage dakbeschot) worden standaard meegeleverd.

Wilt u het dak van de Interflex tuinhuis 5139 nog luxer en duurzamer afwerken? Dan kunt u kiezen voor lichtgewicht Onduvilla Dakpanplaten in diverse kleuren. Deze dakpanelementen worden als complete set geleverd en hebben een fraai natuurlijk uiterlijk van een echte dakpan dankzij de 3-tonen kleur. De standaard Onduvilla Dakpanplaten zijn verkrijgbaar in rood gevlamd, groen gevlamd en zwart. Bekijk de extra opties voor de mogelijkheden voor het meebestellen van de Onduvilla Dakpanplaten.

Vuurzamen: impregneren of gecoat

Deze Interflex Blokhut 5139 wordt standaard onbehandeld geleverd. Tegen een meerprijs bieden we een houtbehandeling en twee opties voor coating aan in verschillende kleuren (2-laags).

U heeft voor de behandeling van deze 5139 blokhut 3 opties:

1. Dompel Geïmpregneerd (groen) - Door ons uw blokhut laten impregneren (aanbevolen) zorgt niet voor een langere levertijd (standaard ca. 4-6 weken). Tijdens het hoogseizoen kan dit in sommige gevallen iets oplopen. De blokhut wordt dan standaard (Dompel) geïmpregneerd in de kleur groen geleverd. Door blokhut 5139 van Interflex geïmpregneerd te bestellen beschermt u het hout tegen schimmels, insecten en (blauw)hout. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van Interflex 5139 blokhut in (Dompel) geïmpregneerd groen.

Let op! Het impregneren van de blokhut beschermt het hout niet tegen weersinvloeden (zon en regen) en werking. Na circa 2-3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) alsnog behandelen / aflakken is ons advies. Wie kiest voor groen impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits.

2. COATEN - Exterieur - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Exterieur. Hiermee wordt de blokhut voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de buitenzijde van de wanden. De ramen en deuren worden wel 2-zijdig behandeld. Let op! De dakbalken en dakplanken van de blokhut worden niet gecoat.

Let op! Wanneer u deze blokhut besteld met optie exterieur gecoat (zie hierboven), kan deze niet zomaar gespiegeld worden opgebouwd. U dient dit dan vooraf apart via het opmerkingenveld tijdens het bestelproces aan te gegeven.

3. COATEN - Compleet - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Compleet. Hiermee wordt de blokhut voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de wanden binnen en buitenzijde, de dakplanken/-delen 1-zijdig en de deuren en ramen 2-zijdig.

Coaten Wandlaag Basiskleur & Accentkleur

Voor het coaten (voor zowel exterieur als compleet) van de wanden kunt u kiezen uit maar liefst 8 standaard dekkende kleuren waaronder donkergrijs, zwart, lichtgrijs groen, zweeds rood of blauw. Daarnaast kunt u nog kiezen voor transparant grenen. Via de optie Coaten Wandlaag Basiskleur kunt u de wandlaag (Exterieur of Compleet) laten coaten in de door u gewenste kleur.

Naast een basis kleur voor de wandlaag (Coaten Wandlaag Basiskleur), kunt u ook zonder meerprijs kiezen voor het laten coaten van een accentkleur voor de ramen, deuren en gevellijsten (optie Coaten Accentkleur). Voor het laten coaten voor de ramen, deuren en gevellijsten kunt u kiezen uit de kleuren wit, creme wit, donkergrijs, lichtgrijs, zwart of transparant grenen.

Let op! Voor de optie Coaten Accentkleur geldt dat u deze optie enkel kunt kiezen in combinatie met de optie: Coaten Wandlaag Basiskleur (meerprijs). Het enkel laten coaten van een accentkleur is niet mogelijk! Kiest u enkel voor de optie Coaten Wandlaag Basiskleur, dan ontvangt de gehele blokhut in de door u gekozen basiskleur.

Het laten coaten kost ca. 6 - 8 weken extra levertijd. Door uw blokhut 5139 van Interflex gecoat te bestellen haalt u een kant & klare blokhut in huis met een finish laag, klaar voor montage en gebruik. De blokhut heeft door de coating een bescherming voor circa 2 tot 3 jaar.

Houten Vloer

Deze blokhut wordt standaard geleverd exclusief vloer voor in de berging. Via de extra opties heeft u de mogelijkheid om een houten vloer/fundamentpakket mee te bestellen (meerprijs). U heeft daarbij de keuze uit een onbehandelde of geimpregneerde houten vloer. Het pakket bestaat uit vloerplanken met een dikte van 20mm, geïmpregneerde fundamentbalken en afwerklijsten.

Fundering

Deze Interflex blokhut 5139 is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen, of om deze blokhut geimpregneerd / gecoat te bestellen (zie extra optie). Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels of bij voorkeur op een gestorte betonvloer. Wij adviseren om de wanden van deze blokhut altijd op funderingsbalken te plaatsen voor een langere levensduur van het hout.

Ventilatieroosters en Stormankerset

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden niet standaard meegeleverd. U kunt deze via de extra opties kunt meebestellen.

Levering

De levertijd van Interflex is ca. 4-6 weken zowel onbehandeld als dompel geïmpregneerd (extra optie), mits uit voorraad leverbaar. Het laten coaten (extra optie) kost ca. 6 - 8 weken levertijd. Voor Interflex blokhutten gelden geen vaste leverdagen per postcodegebied. Interflex tuinhuizen worden rechtstreeks via een aparte transporteur op maat geleverd.

Let op! Tijdens het hoogsezien kan de levertijd oplopen. Bekijk hier de actuele geschatte levertijden van blokhutten van Interflex.