Blokhut Letterkenny 1120 x 595 x 304 cm Wanddikte 70 mm

Productnummer: DE2637   |   Inclusief Dubbel Glas   |   10 te openen ramen   |   Uit te breiden met diverse opties

€ 22.563,95 stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 4-6 weken)
Wanden
Kit voor dakbedekking
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
Deuren & Ramen Pakket
Montageservice (Alleen in Nederland)
Samenstelling Sluiten
 • € 22.563,95 Standaardproduct Blokhut Letterkenny 1120 x 595 x 304 cm Wanddikte 70 mm
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Letterkenny 1120 x 595 x 304 cm Wanddikte 70 mm

 • Geleverd met Dubbel Glas
 • Ideaal als mantelzorgwoning of luxe vakantiewoning van hout
 • Inclusief Houten Vloer 27mm & Fundering
 • Met beslag en cilinderslot met 2 sleutels
 • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Letterkenny 1120 x 595 x 304 cm Wanddikte 70 mm

Zoekt u een luxe grote houten huis met overkapping? Blokhut Letterkenny van Tuindeco is ca. 11 meter breed en 6 meter diep en mag je eigenlijk geen tuinhuis meer noemen, noem het gerust een huis. Deze houten woning van 70 mm wanddikte hout heeft een entree, 4 vertrekken en 10 ramen die allemaal te openen zijn en voorzien zijn van dubbel glas. De overkapping / luifel met een diepte van ca. 171 cm van tuinhuis Letterkenny biedt vollop ruimte voor o.a. een tuinset zodat u ook heerlijk buiten kunt genieten tijdens warme zomerdagen.

Maak van blokhut Letterkenny een luxe tuinkantoor, mantelzorgwoning, vakantiebungalow of mancave van hout. Bij deze houten woning zijn alle planken op maat gezaagd en de blokhutprofielen ingekeept waar nodig.

NU TIJDELIJK GRATIS THUISBEZORGD.

Afmetingen

Blokhut Letterkenny is 1120 x 595 cm. De funderingsmaten zijn 1100 x 575 cm. De nokhoogte van deze royale houten huis is ca. 304 cm. Deze houten woning beschikt over maar liefst 2 enkele en 1 dubbele deuren naar buiten. De dubbele buitendeur onder de overkapping is 160 x 198 cm inclusief kozijn. De 2 stuks enkele buitendeuren zijn  95 x 198 cm inclusief kozijn. De ramen zijn alle 10 te openen en zijn hebben diverse maatvoeringen. De blokhutprofielen zijn maar liefst 70 mm dik en perfect voor isolatie. 

Blokhut Letterkenny kan gespiegeld opgebouwd worden.

Standaard bij blokhut Letterkenny

Deze blokhut Letterkenny met wanden van 70mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten, wel zo handig als u dit houten huis gebruikt als zorgwoning of werkplek. 

Daarnaast wordt deze mega houten tuinhuis geleverd inclusief houten vloer 27mm en fundering.

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 1120x595 cm
Funderingsmaat 1100x575 cm
Nokhoogte 304 cm
Luifel voorzijde 171 cm
Staanders 2
Ramen In totaal 10 ramen te openen:
3 (71x90cm)
1 (51x51cm)
2 (135x90cm)
4 (80x198cm)
Deuren 2 (95x198cm)
2 (85x198cm)
1 (160x198cm)
Beglazing Dubbel glas
Daksoort Zadeldak
Dakbedekking Geen
Dakoppervlak 75.4 m²
Inhoud 116.5 m³
Oppervlakte (m²) 58.9 m²

Wij leveren deze blokhut overal in Nederland of België onder veilige Thuiswinkel Waarborg condities. 

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne en grote tuinhuis 4 opties.

1. Door ons uw blokhut Letterkenny te laten impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen. 

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 19 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot. 

4. Grondverflaag machinaal laten spuiten - De levertijd van machinaal laten spuiten van een grondlaag vindt u hier. De levertijden hier van kunnen in het zomerseizoen en rond de bouwvak oplopen. Let op, dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan kleur. De levertijd van deze optie is wel relatief lang en de kosten relatief hoog.

Zelf behandelen in een blanke kleur of kleurtje, meer info en tips

Zelf uw blokhut in de grondverf zetten? Kies dan voor Embalan Isoleer (1 laag) zodat u zelf de grondlaag aan kunt brengen. Een grondlaag dient u vervolgens nog 2 a 3 keer af te lakken met de speciaal ontwikkelde Embalan dekkende verf, voor het bereiken van de juiste laagdikte (van binnen en van buiten). Embalan Dekkende Verf is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. U heeft 19 potten Embalan nodig van a 2,5 liter voor dit model. 

Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Letterkenny. Embalan Dekkende verf is in diverse kleuren beschikbaar. Bekijk hier de kleurschema's van de beschikbare kleuren Embalan Dekkende Verf die u via de extra opties kunt bijbestellen. Let op! Voor het aanbrengen van Embalan Dekkende Verf dient u ook Embalan Isoleer mee te bestellen.

Dak(bedekking)

Blokhut Letterkenny van Tuindeco wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. U kunt deze als extra optie bij bestellen. Hiervoor zijn diverse opties mogelijk. Kies bijvoorbeeld uit dakshingles in diverse kleuren en stijlen, stoere verzinkte stalen Easypan Dakpan-profielplaten of lichtgewicht Aquapan dakplaten. Voor de Dakpan-profielplaten en de Aquapan dakplaten geldt dat deze als complete set word geleverd. Voor Aquapan dakplaten wordt geadviseerd om dakleer als onderlaag te gebruiken. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van de door u gewenste dakbedekking (sterk aanbevolen). Deze Blokhut Letterkenny heeft een stevige constructie en is daarom ook geschikt om te bedekken met houten dakpannen of gebruikte dakpannen

Let op! Bij het toepassen van dakpanprofielplaten adviseren wij op de brede windveren (extra optie) mee te bestellen.

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak is het tevens mogelijk om complete dakgootsets mee te bestellen. Kies uit een kunststof dakgootset 100mm of een 125mm dakgootset in verzinkt. Complete dakgootsets worden altijd geleverd inclusief geimpregneerde gootplank.

Let op! De kleur van de brede windveren en geimpregneerde gootplank kan iets afwijken van de kleur van het onbehandelde hout van de blokhut.

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Letterkenny kunt u als extra optie een Starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Letterkenny. Deze Starterset / starterkit bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer.Wij raden aan om deze Starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakshingles worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm.Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Montage service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een dakgoot, zit een meerprijs verbonden. Deze meerprijs vindt u terug bij de extra opties, maar vergeet niet om ook de opties zoals bijvoorbeeld de dakgootset zelf mee te bestellen wanneer u deze wenst.

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een verharde en waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van overige opties, dient u op te vragen door een aanmeldingsformulier in te vullen. Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning. Qua planning kunt u rekening houden met een aantal weken, uiteraard ook afhankelijk van de levertijd van de artikelen.

Bekijk hier meer informatie over de blokhut montageservice en lees voorafgaand de algemene voorwaarden goed door is ons advies!

Zelf een blokhut op maat maken? Bekijk ons aanbod stapelbare blokhutprofielenlosse staanders of houten gleufpalen. Of gebruik onze rekentool

Luxe ramen en deuren

Blokhut Letterkenny wordt door Tuindeco standaard geleverd met een Luxe Ramen en Deuren pakket. Dit luxe ramen en deuren pakket bestaat uit:

 • Houtsoort: Gelamineerd grenen 54mm
 • Raamkozijn Dikte: 54mm
 • Deurkozijn Dikte: 54mm
 • Dubbelglas Ramen: 4/14/4mm
 • Dubbelglas Deuren: 4/14/4mm
 • Raamwatergoot: Aluminium
 • Raamopeningssysteem: Draai-kiep (1-hand systeem)
 • Deur slot: 3-punts slot

Blokhut Letterkenny kan tevens voor een meerprijs worden geleverd met een Ramen en Deuren pakket van Kunststof (Wit). Kijk bij de extra opties wanneer u Letterkenny van Tuindeco wenst te bestellen met een PVC Ramen en Deuren pakket. Het Ramen en Deuren pakket van Kunststof bestaat uit:

 • Materiaal: PVC
 • Raamkozijn Dikte: 74x64mm
 • Deurkozijn Dikte: 74x64mm
 • Dubbelglas Ramen: 4/16/4mm
 • Dubbelglas Deuren: 4/16/4mm
 • Kleur: Wit (RAL9016)
 • Raamopeningssysteem: Draai-kiep (1-hand systeem)
 • Deur slot: 3-punts slot
 • U-waarde: 1.33W(m2k)
 • Afdichting: Dubbel rubber
 • Hang en sluitwerk: Siegenia Titan AF (WIT)

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blokhut Letterkenny Tuindeco Sfeer Blokhut Letterkenny 1120 x 595 x 304 cm Wanddikte 70 mm   |   Inclusief Dubbel Glas   |   10 te openen ramen   |   Uit te breiden met diverse opties Op voorraad
€ 22.563,95 stuk incl. BTW