Blokhut Letterkenny 1120 x 565 x 317 cm

Productnummer: DE2637 Nu met dubbel glas en dakshingles   |   8 te openen ramen

Tuinhuis met puntdak en overkapping

€ 17799,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Funderingsbalken met afwatering
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 5-6 weken)
Laten Impregneren (levertijd 5-6 weken)
Ramen
Ramen
Wanden
Wanden
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Dekkende Beits (zelf aanbrengen)
Dekkende Beits (zelf aanbrengen)
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Ventilatieroosters
Ventilatieroosters
Piketpalen + constructieliggers (fundering)
Piketpalen + constructieliggers (fundering)
SamenstellingSluiten
  • € 17799,95StandaardproductBlokhut Letterkenny 1120 x 565 x 317 cm
  • € 0,00Extra optiesbekijk opties
  • € 0,00Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Letterkenny 1120 x 565 x 317 cm

  • Geleverd met dubbel glas en 84 m2 shingles
  • Ideaal als mantelzorgwoning of luxe vakantiewoning van hout
  • Inclusief alle bevestigingsmateriaal en bouwtekening
  • Met beslag en cilinderslot met 2 sleutels

Blokhut Letterkenny 1120 x 565 x 317 cm

Standaard bij blokhut Letterkenny

Zoekt u een luxe houten huis met overkapping? Deze blokhut Letterkenny met wanden van 70mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten, wel zo handig als u dit houten huis gebruikt als zorgwoning of werkplek. 

Deze houten woning heeft zeer veel licht dankzij de vele raampartijen. Deze blokhut heeft 2 ingangen, zowel aan de voorkant als de achterkant kunt u dit tuinhuis betreden. Wij leveren deze blokhut overal in Nederland of België onder veilige Thuiswinkel Waarborg condities. 

Impregneren of laten verven

U kunt blokhut Letterkenny laten impregneren in de kleuren groen, bruin en zilvergrijs. Door de blokhut te impregneren verlengt u de levensduur. Impregneermiddel beschermt het hout tegen schimmels en andere aantastingen. De levertijd is 3 weken. Wij adviseren het tuinhuis te behandelen wanneer de planken goed gedroogd zijn met een beits. Dat kan met een kleur of een transparante beits. Voor dit model tuinhuis heeft u 11 potten van 2.5 l nodig. U kunt de Embadecor mee bestellen.

Wanneer u de blokhut in een kleur wilt verven kunt u deze laten spuiten in een grondlaag. De planken worden dan 2 keer in de grondlaag gespoten. Het dakbeschot wordt nooit meegespoten. De levertijd hiervan is 4 weken. U kunt Embalan meebestellen om de blokhut in een kleur af te lakken. We adviseren de eerste keer de planken ook te verven in de veer en groef zodat deze goed beschermd zijn. U heeft net als de beits 11 potten verf nodig van 2.5 liter per pot.

Informatie over de maten

Op de 2e foto vindt u alle binnen en buiten maten van deze blokhut.

Meegeleverd bij dit model

U ontvangt bij BLetterkenny het complete schroevenpakket en de Tuindeco opbouwtekening. De roedes voor de deuren en ramen worden los meegeleverd. Ook krijgt u beslag om de ramen en deuren te plaatsen. De ramen en deuren zijn voorzien van dubbel glas. Ook bitumen dakshingles worden standaard meegeleverd.

Standaard bij blokhut Big Lauren

Deze blokhut Big Letterkenny met wanden van 70mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten. Dat maakt dit type tuinhuis geschikt als mantelzorgwoning, kantoor of werkatelier. 

Ventilatie

Goede ventilatie van uw blokhut is erg belangrijk, zeker als u deze blokhut als (tijdelijke) woning of vakantiebungalow gebruikt. Wij raden u aan om een ventilatierooster te plaatsen op de tegenoverliggende wanden. Bijvoorbeeld 3 op de linkerwand en 3 op de rechterwand. Plaats hierbij een rooster hoog en het andere rooster laag op de wand. Dit zorgt voor een goede luchtcirculatie in uw berging. Wanneer u ventilatieroosters als optie mee besteld ontvangt u 10 roosters en de daarbij behorende schroeven.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blokhut LetterkennyBlokhut Letterkenny 1120 x 565 x 317 cm Nu met dubbel glas en dakshingles   |   8 te openen ramen Ruim op voorraad
€ 17799,95 per stuk incl. btw