Hardhouten lat Cumaru 2.0 x 7.0 cm Glad Geschaafd PREMIUM FAS Kwaliteit

Productnummer: LDS4322-20-70 Hoogwaardig Cumaru hardhout   |   Luxe glad geschaafd uiterlijk

Vanaf € 12,27 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Hardhouten lat Cumaru 2.0 x 7.0 cm Glad Geschaafd PREMIUM FAS Kwaliteit Lengte Breedte Dikte Prijs/- Aantal stuks Aantal Voorraad / Bundels
275 cm x 7 cm x 2 cm
7 cm
2 cm
€ 12,27 Per stuk Per stuk
305 cm x 7 cm x 2 cm
7 cm
2 cm
€ 13,43 Per stuk Per stuk
335 cm x 7 cm x 2 cm
7 cm
2 cm
€ 14,36 Per stuk Per stuk
Totaal voor dit product

U heeft nog geen producten geselecteerd

  Kies afmetingen Totaal incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt
  Hoe meer u bestelt hoe lager de bezorgkosten

  Voor- en nadelen van Hardhouten lat Cumaru 2.0 x 7.0 cm Glad Geschaafd PREMIUM FAS Kwaliteit

  • Prachtige kleur en vlamtekening
  • Duurzaam Cumaru Premium FAS Kwaliteit
  • Uitstekend geschikt als vlonder, gevel of schutting
  • Vergelijkbaar met Bankirai en Ipé hardhout

  Hardhouten lat Cumaru 2.0 x 7.0 cm Glad Geschaafd PREMIUM FAS Kwaliteit

  Deze 2.0 x 7.0 cm hardhouten lat is uitstekend geschikt voor veel soorten toepassingen in de tuin. De houtsoort Cumaru lijkt qua kleur en duurzaamheid sterk op Bankirai hardhout en wordt ook wel Tonka genoemd. Deze glad geschaafde lat betreft een zogenaamde FAS Premium kwaliteit zonder gebreken. Dus geen spint, oneffenheden, pinholes en grote kleurverschillen. Deze hardhouten lat is verkrijgbaar in diverse lengte maten.

  Premium FAS Cumaru

  Cumaru hout wordt ook wel gezien als één van de mooiste houtsoorten ter wereld. Het hout heeft een prachtige vlamtekening en zeer egale kleur. Cumaru heeft duurzaamheidsklasse 1, dus een levensduur van 25-35 jaar. Het hardhout is zeer sterk en kent weinig werking. Daarnaast neemt het hout weinig vocht en vuil op en is daarom onderhoudsarm. De zon en weersinvloeden zorgen ervoor dat het hout mooi egaal vergrijst.

  Montage Cumaru lat

  Leg een duurzame vlonder aan met deze Cumaru lat of gebruik de lat als gevelbekleding. Bent u van plan om de latten te gebruiken als open gevel? Zorg dan voor een tussenruimte van circa 7 mm. Deze 20 x 70 mm lat kunt u zowel horizontaal als verticaal bevestigen. Wilt u de lat liever gebruiken voor het aanleggen van een vlonder? Plaats dan om de 40 cm hardhouten 4.5 x 7 cm onderliggers of soortgelijke onderbalken. De liggers bij voorkeur vastmaken monteren aan 6x6 cm hardhouten palen. U kunt er ook voor kiezen om de liggers vast te maken aan tegels.

  U kunt met deze hardhouten lat ook een trendy schutting maken. Plaats de latten zowel horizontaal als verticaal en houdt rekening met een tussenruimte van circa 3-4 mm.

  Niet de houtsoort of de juiste afmeting die u zoekt? Bekijk ons complete assortiment met vlonderplanken of gevelbekleding voor alternatieven?


  Vragen & antwoorden over dit product

  Vraag is verzonden

  Stel uw vraag
  * verplicht
  productbeoordelingen

  Beoordeling is verzonden

  Schrijf beoordeling
  * verplicht
  Dit product bestellen?
  PREMIUM QUALITY Premium FAS kwaliteit Cumaru lat 2 x 7 cm Hardhouten lat Cumaru 2.0 x 7.0 cm Glad Geschaafd PREMIUM FAS Kwaliteit Hoogwaardig Cumaru hardhout   |   Luxe glad geschaafd uiterlijk Op voorraad
  Vanaf € 12,27 Per stuk incl. BTW