Logo Gadero
service

Houten Garage 3352M Interflex Platdak 350 x 540 x 230 cm Wanddikte 40 mm

Productnummer
IF3352-platdak
Ook leverbaar met handbediende of elektronische sectionaaldeur (meerprijs)
blokhut_3352m_onbehandeld_interflex
blokhut_3352m_behandeld_interflex
garage_3755_interflex_platdak_gecoat_sfeer
garage_interflex_3352m_afmetingen
Per stuk,vanaf

5.042,95

incl. BTW

Op voorraad
3 tot 4 weken
Details
Diepte
540 cm
Breedte
350 cm
Hoogte
230 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux
Funderingsbalken met afwatering
5.042,95incl. BTW
3 tot 4 weken
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Uit te breiden met diverse opties

  • Wanddikte 40 mm

  • Ook geïmpregneerd en gecoat te bestellen (extra optie)

  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Specificaties

Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Product type
Tuinhuis
Offerte knop
Ja
Kleur
Blank
Breedte
350 cm
Diepte
540 cm
Hoogte
230 cm

Houten Garage 3352M Interflex Platdak 350 x 540 x 230 cm Wanddikte 40 mm

Op zoek naar een handige moderne houten garage van 3 x 5 meter met platdak? Interflex Houten Garage 3352M beschikt over een mondern en strak plat dak en is met zijn afmetingen van 350 x 540 cm perfect voor het stallen van bijvoorbeeld een kleine auto, motoren, fietsen, tuingereedschap of te gebruiken als werkplaats of hobbyruimte. Deze 40mm Garage type 3352M met plat dak is een stijlvolle garage van hout om uw auto droog of uit de zon te parkeren. Garage 3352M met plat dak is uitgevoerd met een grote dubbele dichte deur aan de voorkant van 240 x 215 cm (sparingsmaat). De inrijhoogte van de dubbele deur is circa 205 cm. Deze houten garage bestaat uit een wanddikte van 40mm van A-kwaliteit Noord-Europees vuren, kortom extra stevig.

Aan de zijkant van deze moderne garage met plat dak bevindt zich nog een handige enkele deur en twee klapramen, allemaal voorzien van enkel glas. Door de aanwezigheid van de enkele deur en ramen met glas heeft u aan lichtinval geen gebrek in deze fraaie houten garage van 3 x 5 meter. Aan de voorkant en achterkant bevindt zich nog een kleine luifel van 25 cm diep.

De wanden van Garage 3352M kunnen gespiegeld worden opgebouwd. Let op! Wanneer u deze garage besteld met optie exterieur gecoat (zie informatie verduurzamen), kan deze niet zomaar gespiegeld worden opgebouwd. U dient dit dan vooraf apart via het opmerkingenveld tijdens het bestelproces aan te gegeven.

Handbediende of elektronische sectionaaldeur (extra optie)

Garage 3352M met plat dak wordt standaard geleverd met een grote dichte houten dubbele deur aan de voorkant. Wilt u deze houten garage van Interflex met luxe deuren aan de voorkant geleverd hebben? Voor deze Garage 3352M met platdak van Interflex kunt u tegen een meerprijs kiezen voor een uitvoering met een sectionaaldeur (railsysteem). Er zijn diverse opties voor het meebestellen van een sectionaaldeur bij deze houten garage. Alle beschikbare sectionaaldeuren bestaan uit 40mm dikke geïsoleerde panelen. Het voordeel is dat de panalen van de sectionaaldeur naar boven schuiven wanneer u de garagedeur opent, waardoor u de ruimte direct voor en binnen deze garage van Interflex maximaal kunt benutten.

Kies uit smalle of middel grote groeven (panelen) en in de kleur Wit (RAL 9010) of Bruin (RAL 8014). De binnenkant van alle beschikbare sectionaaldeuren zijn standaard wit (RAL 9010). De standaard sectionaaldeuren (smalle of middel grote groeven) kunt u met de hand bedienen middels een handvat aan de binnenkant. Kortom, deze optionele sectionaaldeuren zijn handaangedreven.

Voor een meerprijs kunt u tevens nog als extra optie kiezen voor een elektronische bediening/aandrijving van de beschikbare sectionaaldeuren. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van sectionaaldeuren voor de Garage 3352M met plat dak van Interflex.

Let op: Kiest u als extra optie voor een sectionaaldeur (meerprijs), dan dient u de wanden van deze houten garage op te bouwen op funderingsbalken (als extra optie mee te bestellen).

Garage 3352M Interflex met platdak - wanddikte 40 mm en enkel glas

Houten garage 3352M van Interflex beschikt over een fraai plat dak en is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een wanddikte van 40 mm. Deze garage is uitgevoerd met dichte dubbele deur aan de voorkant van de berging, en een enkele deur en twee klapramen aan de zijkant met enkel glas.

Type/model 3352M met platdak Interflex
Houtsoort Noord-Europees vuren kwaliteitshout
Wanddikte 40 mm
Funderingsmaat 310 x 500 cm
Totale buitenmaat (incl. oortjes) 350 x 540 cm
Luifel (diepte) 25 cm (voor- en achterzijde)
Garagedeur (sparingsmaat) 240 x 215 cm
Nokhoogte 230 cm
Oppervlakte 15,5 m2
Soort dak Platdak
Type Glas Enkel glas
Soort ramen Klapramen

Dak(bedekking)

Garage 3352M met platdak van Interflex wordt standaard geleverd zonder EPDM. Bestel deze eenvoudig mee bij de extra opties. Het EPDM pakket voor het bedekken van het platte dak wordt compleet met lijm en dak uitlopen geleverd.

Let op! Het EPDM wordt geleverd exclusief HWA (buizen voor hemelwaterafvoer). Dakplankspijkers (voor montage dakbeschot) worden niet standaard meegeleverd, u kunt deze apart via de extra opties meebestellen.

Voor de perfecte afwerking van de EPDM rubberfolie en de rand van het dak kunt u tevens via de extra optie een complete daktrimset mee bestellen (meerprijs). Deze aluminium daktrimset wordt compleet geleverd met rechte delen en hoekstukken. Deze aluminium daktrimmen zorgen voor een fraaie afwerking en voorkomt lekkage. Wij raden sterk aan om de daktrimset als extra optie mee bestellen.

Verduurzamen: impregneren of gecoat

Deze Interflex Garage 3352M met platdak wordt standaard onbehandeld geleverd. Tegen een meerprijs bieden we een houtbehandeling en diverse opties voor coating aan in verschillende kleuren (2-laags).

U heeft voor de behandeling van deze houten Garage 3352M van Interflex 3 opties:

1. Dompel Geïmpregneerd (groen) - Door ons uw garage laten impregneren (aanbevolen) zorgt niet voor een langere levertijd (standaard ca. 4-6 weken). Tijdens het hoogseizoen kan dit in sommige gevallen iets oplopen. De garage wordt dan standaard (Dompel) geïmpregneerd in de kleur groen geleverd. Door Garage 3352 van Interflex geïmpregneerd te bestellen beschermt u het hout tegen schimmels, insecten en (blauw)hout. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van Interflex Garage 3352 met plat dak in (Dompel) geïmpregneerd groen.

Let op! Het impregneren van de garage beschermt het hout niet tegen weersinvloeden (zon en regen) en werking. Na circa 2-3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) alsnog behandelen / aflakken is ons advies. Wie kiest voor groen impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits.

2. COATEN - Exterieur - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Exterieur. Hiermee wordt de garage voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de buitenzijde van de wanden. De ramen en deuren worden wel 2-zijdig behandeld. Let op! De dakbalken en dakplanken van de garage worden niet gecoat.

Let op! Wanneer u deze garage besteld met optie exterieur gecoat (zie hierboven), kan deze niet zomaar gespiegeld worden opgebouwd. U dient dit dan vooraf apart via het opmerkingenveld tijdens het bestelproces aan te gegeven.

3. COATEN - Compleet - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Compleet. Hiermee wordt de garage voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de wanden binnen en buitenzijde, de dakplanken/-delen 1-zijdig en de deuren en ramen 2-zijdig.

Coaten Wandlaag Basiskleur & Accentkleur

Voor het coaten (voor zowel exterieur als compleet) van de wanden kunt u kiezen uit maar liefst 8 standaard dekkende kleuren waaronder donkergrijs, zwart, lichtgrijs groen, zweeds rood of blauw. Daarnaast kunt u nog kiezen voor transparant grenen. Via de optie Coaten Wandlaag Basiskleur kunt u de wandlaag (Exterieur of Compleet) laten coaten in de door u gewenste kleur.

Naast een basis kleur voor de wandlaag (Coaten Wandlaag Basiskleur), kunt u ook zonder meerprijs kiezen voor het laten coaten van een accentkleur voor de deuren, ramen en gevellijsten (optie Coaten Accentkleur). Voor het laten coaten voor de deuren, ramen en gevellijsten kunt u kiezen uit de kleuren wit, creme wit, donkergrijs, lichtgrijs, zwart of transparant grenen.

Let op! Voor de optie Coaten Accentkleur geldt dat u deze optie enkel kunt kiezen in combinatie met de optie: Coaten Wandlaag Basiskleur (meerprijs). Het enkel laten coaten van een accentkleur is niet mogelijk! Kiest u enkel voor de optie Coaten Wandlaag Basiskleur, dan ontvangt de gehele garage in de door u gekozen basiskleur.

Het laten coaten kost ca. 6 - 8 weken extra levertijd. Door uw Garage 3352M van Interflex gecoat te bestellen haalt u een kant & klare garage in huis met een finish laag, klaar voor montage en gebruik. De garage heeft door de coating een bescherming voor circa 2 tot 3 jaar.

Fundering

Deze Interflex Garage 3352M met plat dak is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Kijk bij de extra opties wanneer u funderingbalk