Doe het zelf overkapping Twello 743 x 370 x 262 cm Lariks douglas geschaafd met blanke wanden

Productnummer: DE11210 Inclusief glaswerk en beslag   |   Zwarte wanden als optie

€ 5.104,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Betonpoeren
Daktrim
Wegzakpreventie
Dakdoorvoer
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Beglazingskit
Samenstelling Sluiten
  • € 5.104,95 Standaardproduct Doe het zelf overkapping Twello 743 x 370 x 262 cm Lariks douglas geschaafd met blanke wanden
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Doe het zelf overkapping Twello 743 x 370 x 262 cm Lariks douglas geschaafd met blanke wanden

  • Inclusief bevestigingsmateriaal
  • Inclusief materiaallijst en bouwtekening
  • Ruime overkapping
  • Lage prijs in aanschaf
  • Zelf op maat zagen en boren

Doe het zelf overkapping Twello 743 x 370 x 262 cm Lariks douglas geschaafd met blanke wanden

Deze Doe het zelf Overkapping Twello is gemaakt van blank glad geschaafd Lariks Douglas. Het Lariks Douglas hout van deze blokhut is gedroogd, onbehandeld en gladgeschaafd. De overkapping is van het merk Tuindeco wat garant staat voor een opberging van A-kwaliteit. De prijs van deze prefab DHZ overkapping Twello is aantrekkelijk, wel dient u alle planken en balken nog op maat te zagen. Deze DHZ sets vergen dus iets meer klusuren en kluservaring.

Maten

De Twello overkapping is ruim 743 cm breed, 370 cm diep en 262 cm hoog. Dankzij het ruime formaat van deze overkapping kunt u erg veel tuinmeubelen, tuingereedschap en andere spullen opbergen en daarnaast zelfs nog een ruime zithoek plaatsen. Het dak steekt 25 cm over aan de zijkanten en 15 cm aan de voor- en achterkant. De berging is 370x257 cm. De staanders zijn 145 x 145 mm glad geschaafd. De deur is inclusief kozijn 83x190 cm.

Omdat het een doe-het-zelf pakket is kunt u zelf bepalen of u de overkapping links of rechts van uw berging wilt hebben. Spiegelen is dus mogelijk.

Dakbedekking

De overkapping Twello wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie kunt u dakbedekking in de vorm van EPDM of Easyroofing zelfklevende dakfolie mee bestellen (sterk aanbevolen). EPDM is duurzaam rubber folie materiaal (duurzamer dan dakleer en Easyroofing) en is eenvoudig aan te brengen met de meegeleverde contactlijm. Easyroofing aluminium dakbedekking heeft enkele voordelen, het is zelfklevend dus eenvoudig en snel aan te leggen. Voor de afwerking van EPDM ofwel Easyroofing kunt u tevens complete daktrim sets mee bestellen in Aluminium en Antraciet. Kijk voor het bestellen van dakbedekking en daktrim sets bij de extra opties. Let op: bestel voor elke 5m2 aan EPDM, een extra bus spuitlijm mee!

Meegeleverd

Deze overkapping wordt inclusief glaswerk, tekeningen, en beslag geleverd zodat u deze gemakkelijk zelf in elkaar kunt zetten. De deur wordt inclusief hang- en sluitwerk geleverd en met cillinderslot. Tevens is de deur voorzien van enkel glas. 

Dakbedekking en funderingsmateriaal zijn niet inbegrepen, maar deze kunt u vinden bij de verwante producten en de extra opties van deze overkapping. 

De ramen en deuren van de overkapping zijn gemaakt van Lariks/Douglas. 

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. U kunt de ventilatieroosters mee bestellen als optie. Dit is een set van 2 roosters. 

Bestel deze doe het zelf Overkapping Twello hier voordelig en u kunt jarenlang genieten van een prachtige opbergruimte voor in uw tuin. 

Zwarte wanden

Liever zwarte wanden? Bekijk dan Overkapping Twello met zwarte wanden.

Dit product valt onder de categorie: Blokhut 7x4, Overkapping 7 meter breed, Overkappingen Lariks Douglas glad geschaafd

Liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk onze klustips overkapping bouwen met stappenplannen en 3d-tekeningen. Ook handig voor een terrasoverkapping op maat is onze rekentool. Maak hiermee een overdekte veranda of overkapping van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Voeg tevens dakbedekking toe.

Verder kijken: overkapping ca 7 meter breed en blokhut 7x4 meter.


Vragen & antwoorden over dit product

Beste, 1. Leveren jullie ook in Belgie? 2. Is het bij deze overkapping ook mogelijk om de opbergruimte aan de rechterkant te hebben? Mvg E.

Ja wij leveren in heel Vlaanderen, zie pagina bezorgen en betalen

Ja u kunt de opbergruimte spiegelen. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geschaafd Doe het zelf overkapping Twello Doe het zelf overkapping Twello 743 x 370 x 262 cm Lariks douglas geschaafd met blanke wanden Inclusief glaswerk en beslag   |   Zwarte wanden als optie Op voorraad
€ 5.104,95 Per stuk incl. BTW

MEGA Karibu actie: 10% korting!

Nog dagen uren en minuten!