Doe het zelf overkapping Wezep 500 x 370 x 262 cm blanke wanden

Productnummer: DE11209 Inclusief beslag   |   Exclusief fundering en dakleer   |   Blanke wanden 1

4 stuks op voorraad Vaste bezorgdag per postcode

€ 2.448,95 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 52,04 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Betonpoeren
Daktrim
Wegzakpreventie
Dakdoorvoer
Dakbedekking plat dak
Samenstelling Sluiten
  • € 2.448,95 Standaardproduct Doe het zelf overkapping Wezep 500 x 370 x 262 cm blanke wanden
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Doe het zelf overkapping Wezep 500 x 370 x 262 cm blanke wanden

  • Inclusief bevestigingsmateriaal
  • Inclusief opbouwtekening en materiaallijst
  • A-kwaliteit en kernvrij hout
  • U zaagt zelf alles op maat
  • Voor de handige klusser

Doe het zelf overkapping Wezep 500 x 370 x 262 cm blanke wanden

Deze doe het zelf overkapping ca 5x3 meter Wezep van geschaafd lariks douglas nu met gratis bezorging geleverd! DHZ Overkapping Wezep is een bouwpakket bestaand uit balken en planken die u zelf nog op maat dien te zagen. De prijs hebben we hierdoor laag weten te houden. Voor het bouwen met dit DHZ pakket is enige ervaring met bouwen een pré. Wilt u dit niet? Kies dan uit de voorgezaagde modellen Oslo, Bergen of Hamar.

Lariks/douglas hout is afkomstig uit goed beheerde bossen en is één van de meest trendy naaldhoutsoorten. Het heeft een warme uitstraling en is mooi van kleur en structuur. Lariks/douglas is ingedeeld in duurzaamheidsklasse 3-4 met een stoere uitstraling. Op den duur krijgt het een verweerde uitstraling en vergrijst. U kunt kiezen voor het doe-het-zelf of het modulaire systeem, of natuurlijk geheel naar eigen wens compleet alles zelf bedenken.

Afmetingen

Deze Doe het zelf Overkapping Wezep is gemaakt van blank onbehandeld Lariks Douglas. De Wezep overkapping is 500 cm breed, 370 cm diep en 262 cm hoog. Dit buitenverblijf is ideaal om te als overkapping van een zithoek te gebruiken of om bijvoorbeeld uw fiets of uw atuo onder te parkeren.

Dakbedekking

De overkapping Wezep wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie kunt u dakbedekking in de vorm van EPDM of Easyroofing zelfklevende dakfolie meebestellen (sterk aanbevolen). EPDM is duurzaam rubber folie materiaal (duurzamer dan dakleer en easyroofing) en is eenvoudig aan te brengen met de meegeleverde contactlijm. Easyroofing aluminium dakbedekking heeft enkele voordelen, het is zelfklevend dus eenvoudig en snel aan te leggen. Voor de afwerking van EPDM ofwel Easyroofing kunt u tevens complete daktrimsets meebestellen in Aluminium en Antractiet. Kijk voor het bestellen van dakbedekking en daktrimsets bij de extra opties.

Let op: bestel voor elke 5m2 aan EPDM, een extra bus spuitlijm mee!

Meegeleverd

Deze doe het zelf overkapping wordt inclusief tekeningen, beslag en materiaallijst met standaard lengtes die u zelf op maat maakt geleverd zodat u deze gemakkelijk zelf in elkaar kunt zetten. Dakbedekking en funderingsmateriaal zijn niet inbegrepen, maar deze kunt u vinden bij de verwante producten van deze overkapping of de extra opties van dit product.

Het Lariks Douglas hout van deze overkapping is gedroogd, onbehandeld en gladgeschaafd. De overkapping is van het merk Tuindeco wat garant staat voor een tuinverblijf van A-kwaliteit. De staanders zijn 14.5 x 14.5 cm groot. Ook leveren wij schuine schoren standaard bij deze set. De potdekselplanken zijn aan 1 zijde geschaafd en aan de schuine zijde fijnbezaagd.

Zwarte wanden

Doe het zelf overkapping met plat dak Wezep is tevens verkrijgbaar met zwarte wanden.

Bestel deze doe het zelf Overkapping Wezep hier voordelig en u kunt jarenlang genieten van een prachtige overkapping in uw tuin. 

Dit product valt onder de categorie: overkapping 5x3, overkapping 5x4, blokhut 5x3, blokhut 5x4

Liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk onze klustips overkapping bouwen met stappenplannen en 3d-tekeningen. Ook handig voor een terrasoverkapping op maat is onze rekentool. Maak hiermee een overdekte veranda of overkapping van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Voeg tevens dakbedekking toe.


Vragen & antwoorden over dit product

Het is mij onduidelijk of voor deze prijs nu ook wanden zijn bijgeleverd. Ik zie op beide foto's namelijk wanden erbij. ik verneem dit graag

De prijs is inclusief standaard onbehandelde wanden.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen
Mooie overkapping en alles duidelijk en netjes beschreven, Het is wel een aanrader om een ervaren timmerman voor opbouw te vragen omdat die het juiste gereedschap heeft.

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Doe het zelf overkapping Wezep Doe het zelf overkapping Wezep 500 x 370 x 262 cm blanke wanden Inclusief beslag   |   Exclusief fundering en dakleer   |   Blanke wanden
€ 2.448,95 Per stuk incl. BTW