Blokhut Clockhouse Trevor - 550 x 400 x 351 cm Wanddikte 70 mm

Productnummer: DE1120503   |   Inclusief Dubbel Glas & Dakshingles Recht (45m2)   |   8 te openen ramen   |   Uit te breiden met diverse opties

€ 5.647,95 Per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakgootset
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 6-8 weken)
Laten Impregneren (levertijd 6-8 weken)
Wanden
Wanden
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Deuren & Ramen Pakket
Deuren & Ramen Pakket
Samenstelling Sluiten
  • € 5.647,95 Standaardproduct Blokhut Clockhouse Trevor - 550 x 400 x 351 cm Wanddikte 70 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Clockhouse Trevor - 550 x 400 x 351 cm Wanddikte 70 mm

  • Inclusief Dubbel Glas & Dakshingles Recht (45m2)
  • Inclusief Houten Vloer (27m) en Fundering
  • Uit te breiden met diverse opties
  • Uit te breiden met Luxe Deuren en Ramen Pakket
  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Clockhouse Trevor - 550 x 400 x 351 cm Wanddikte 70 mm

Bokhut Tuinhuis Clockhouse Trevor van Tuindeco is zeer geschikt als bijvoorbeeld een gastenverblijf, studio of kantoor. Dit houten huis / woning met puntdak en driehoekige gevelveld boven de dubbele deur heeft een wanddikte van maar lieft 70 mm dikte. Door de dubbele deur ontstaat er een ruime doorgang. Clockhouse Trevor beschikt over 8 ramen die allemaal te openen zijn waardoor er veel licht is en er voldoende mogelijkheid is voor ventilatie. Deze houten blokhut woning valt onder de blokhut ca. 5 x 4 meter categorie.

Informatie over de maten

De bruto maten van Blokhut - Tuinhuis Clockhouse Trevor zijn 550 x 400 cm. De funderingsmaten zijn 530 x 380 cm. De nokhoogte is ca. 351 cm De maten van de dubbele deuren zijn inclusief kozijn 151 x 196 cm. De ramen zijn alle 8 te openen en zijn inclusief kozijn 71 x 122 cm. De blokhut is opgebouwd uit profielen van 7 cm dik. U ontvangt standaard 45 m2 dakshingles recht.

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 550x400 cm
Funderingsmaat 530x380 cm
Nokhoogte 351 cm
Ramen 8 (71x122)
Deuren 1 (151x196)
Beglazing Dubbel glas
Daksoort Zadeldak
Dakbedekking Dakshingles
Dakoppervlak 28,6 m²
Inhoud 60,3 m³
Oppervlakte (m²) 20,1 m²
Gespiegeld op te bouwen? Nee

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Tuinhuis Clockhouse Trevor kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Tuinhuis Clockhouse Trevor. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne en grote tuinhuis 4 opties.

1. Door ons uw blokhut Clockhouse Trevor te laten impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met gemiddeld 4-6 weken extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd echter uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen. 

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 9 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot. 

4. Het laten spuiten van een grondlaag kost ca. 5-7 weken extra levertijd. Let op, dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan kleur. De levertijd van deze optie is wel relatief lang en de kosten relatief hoog.

Zelf behandelen in een blanke kleur of kleurtje, meer info en tips

Zelf uw blokhut in de grondverf zetten? Kies dan voor Embalan Isoleer (1 laag) zodat u zelf de grondlaag aan kunt brengen. Een grondlaag dient u vervolgens nog 2 a 3 keer af te lakken met de speciaal ontwikkelde Embalan dekkende verf, voor het bereiken van de juiste laagdikte (van binnen en van buiten). Embalan Dekkende Verf is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. U heeft 9 potten Embalan nodig van a 2,5 liter voor dit model. 

Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Clockhouse Trevor. Embalan Dekkende verf is in diverse kleuren beschikbaar. Bekijk hier de kleurschema's van de beschikbare kleuren Embalan Dekkende Verf die u via de extra opties kunt bijbestellen. Let op! Voor het aanbrengen van Embalan Dekkende Verf dient u ook Embalan Isoleer mee te bestellen.

Dak(bedekking)

Blokhut - Tuinhuis Clockhouse Trevor van Tuindeco wordt standaard geleverd met 45 m2 dakshingles recht. Via de extra opties kunt u zelf nog een gewenste kleur dakshingles recht kiezen waaronder zwart, rood en groen. Voor andere type dakshingles kunt u bij de extra opties voor een meerprijs kiezen voor dakshingles beverstraart of hexagonaal in diverse kleuren.

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak is het tevens mogelijk om complete dakgootsets mee te bestellen. Kies uit een kunststof dakgootset 100mm of een 125mm dakgootset in verzinkt. Complete dakgootsets worden altijd geleverd inclusief geimpregneerde gootplank.

Let op! Voor het toepassen van een dakgootset (extra optie) is een extra wandlaag nodig. U dient deze in combinatie te bestellen via de extra opties. De kleur van de geimpregneerde gootplanken (standaard geleverd bij de dakgootsets) kan iets afwijken van de kleur van het onbehandelde hout van de blokhut.

Meegeleverd

U ontvangt bij Clockhouse Trevor de bouwtekening. Uniek is dat er standaard funderingsbalken en een houten vloer van 27 mm wordt meegeleverd. Daarnaast krijgt u de dakplanken van 27 mm geleverd, wat ideaal is voor isolatie. De roedes voor de deuren en ramen worden los meegeleverd. Ook krijgt u beslag om de ramen en deuren te plaatsen. De ramen en deuren zijn voorzien van dubbel glas. Deze blokhut Big Lauren met wanden van 70mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten. Dat maakt dit type tuinhuis geschikt als mantelzorgwoning, kantoor of werkatelier. 

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Luxe ramen en deuren

Blokhut - TuinhuisClockhouse Trevor van Tuindeco wordt geleverd met een standaard Deuren en Ramen pakket. Tegen een meerprijs ontvangt een luxe ramen en deuren. De verschillen met de standaard deuren en ramen is:

Deurkozijndikte: 54 cm (standaard 42 mm)
Dubbel glas in de deuren: 4/14/4 mm (standaard 4/8/4mm)
Raamopening systeem: Draai-kiep, 1-hand systeem (standaard draai-kiep, 2-hand systeem)
Deur slot: 3-punts slot (standaard cilinder slot)


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Wanddikte 70mm Blokhut Clockhouse Trevor - Sfeer Blokhut Clockhouse Trevor - 550 x 400 x 351 cm Wanddikte 70 mm   |   Inclusief Dubbel Glas & Dakshingles Recht (45m2)   |   8 te openen ramen   |   Uit te breiden met diverse opties Ruim op voorraad
€ 5.647,95 Per stuk incl. btw