Blokhut Mullingar 850 x 790 x 317 cm Wanddikte 70 mm

Productnummer: DE2634   |   Nu gratis geleverd!   |   Inclusief dubbel glas   |   4 te openen ramen

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 6-10 weken. Vaste bezorgdag per postcode

€ 23.060,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 4-6 weken)
Wanden
Kit voor dakbedekking
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Deuren & Ramen Pakket
Montageservice (Alleen in Nederland)
Samenstelling Sluiten
 • € 23.060,95 Standaardproduct Blokhut Mullingar 850 x 790 x 317 cm Wanddikte 70 mm
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Mullingar 850 x 790 x 317 cm Wanddikte 70 mm

 • Geleverd met dubbel glas
 • Houten huis met maarliefst 4 vertrekken
 • Inclusief bevestigingsmateriaal en bouwtekening
 • Met extra dikke wand van 70mm
 • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Mullingar 850 x 790 x 317 cm Wanddikte 70 mm

Zoekt u een grote blokhut die u gerust een huis mag noemen? Blokhut Mullingar valt onder de blokhut ca. 9 meter categorie en is een volwaardig houten huis. Deze ruime houten bungalowwoning van Scandinavisch vuren hout heeft 10 ramen met dubbel glas. Daarvan zijn 6 te openen en 4 niet. De wanddikte is 70 mm. 

NU TIJDELIJK GRATIS THUISBEZORGD.

Blokhut Mullingar Tiny House met entree

Blokhut Mullingar is een prachtige tiny house met uitspringende entree. Dit tiny house beschikt over verschillende ruimtes die plaats kunnen bieden aan een woonkamer, een keuken, een badkamer en een slaapkamer. Omdat dit tiny house een wanddikte heeft van maar liefst 70mm, zijn de wanden op natuurlijke wijze al isolerend. Blokhut Mullingar heeft bovendien dubbele beglazing en een houten vloer en fundering inclusief. Q&S Gartendeco raadt u wel aan om de vloer en het dak te isoleren bij permanente bewoning voor een optimale warmteregulatie in uw tiny house.

Blokhut Mullingar heeft dankzij de iets uitstekende ingang aan de voorzijde een speels en rustig uiterlijk. Naast het gebruik als tiny house, kan blokhut Mullingar ook als kantoor worden gebruikt. U heeft dan ruimte voor een wc en drie kantoren.

Ook is dit tuinhuis zeer geschikt om in te zetten als zorgwoning, te verhuren als zomerhuisje of als bed&breakfast onderkomen.

Blokhut Mullingar is voorzien van vier uitzetramen en zes vaste ramen met dubbele beglazing en een dubbele deur met dubbele beglazing. Het zadeldak van de blokhut Mullingar is hellend. Het hemelwater loopt daardoor makkelijk af.

Met een wanddikte van 70mm is blokhut Mullingar zeer solide en van nature isolerend. Wanneer u blokhut Mullingar op de juiste manier behandelt, heeft u er jarenlang plezier van in uw tuin.

Bij de standaard prijs krijgt u:

 • alle bevestigingsmaterialen
 • dubbel glas in ramen en deuren
 • inclusief houten binnendeuren
 • raambeslag en deurbeslag
 • 27 mm houten vloerplanken van vurenhout met onderbalken
 • funderingsbalken 45x90 mm
 • dakplanken 27 mm (ideaal om uw tuinhuis te isoleren)
 • alle bouwtekeningen

Bovendien is dit een prefab houten huis, alle planken, balken en vellingdelen zijn reeds op maat gezaagd.

Deze blokhut Mullingar met wanden van 70mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten. Wel zo handig als u uw blokhut gebruikt als kantoor, kantine of mantelzorg woning. 

De ramen en deuren worden met dubbel glas geleverd. Bij blokhut Mullingar krijgt u het volledige schroevenpakket en bouwtekening. De vloer en fundering wordt meegeleverd.

Afmetingen

Blokhut Mullingar is 850 x 790 cm. De funderingsmaten zijn 830 x 670/270 x 100 cm. De dubbele deur is 154 x 196 cm inclusief kozijn. De grote lange ramen naast de deuren zijn 60 x 170 cm inclusief kozijn. De overige ramen zijn 119 x 143 cm en 50 x 50 cm inclusief kozijn. De blokhutprofielen zijn 70 mm dik. De vloer is gemaakt van 27 mm dikke vloerplanken. De dakplanken zijn eveneens 27 mm waardoor deze zeer geschikt zijn voor isolatie.

Dakbedekking

Voor uw Blokhut Mullingar dient u zelf dakbedekking uit te kiezen en mee te bestellen. U kunt via de extra opties verschillende kleuren Dakshingles Recht bestellen, waaronder Zwart, Rood, Groen, Blauw en Bruin. U kunt deze blokhut ook bestellen met andere varianten Dakshingles (Beverstaart en Hexagonaal). 

Voor het afvoeren van hemelwater kunt u tevens bij de extra opties een complete dakgootset meebestellen. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van een kunststof dakgooset 100 mm in de kleur antraciet of eek dakgootset van 125 mm in verzinkt. Voor beide complete dakgootsets geldt dat deze geleverd wordt inclusief gootplanken van geimpregneerd vuren voor het monteren. 

Let op! De gootplank wordt geimpregneerd geleverd en wijkt hierdoor iets af qua kleur ten opzichte van het onbehandelde hout van Blokhut Mullingar.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 4 opties.

1. Door ons uw blokhut Mullingar te laten impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen. 

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 15 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot. 

4. Het laten spuiten van een grondlaag kost extra levertijd. Let op, dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan kleur. De levertijd van deze optie is wel relatief lang en de kosten relatief hoog.

Zelf behandelen in een blanke kleur of kleurtje, meer info en tips

Zelf uw blokhut in de grondverf zetten? Kies dan voor Embalan Isoleer (1 laag) zodat u zelf de grondlaag aan kunt brengen. Een grondlaag dient u vervolgens nog 2 a 3 keer af te lakken met de speciaal ontwikkelde Embalan dekkende verf, voor het bereiken van de juiste laagdikte (van binnen en van buiten). Embalan Dekkende Verf is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. U heeft 15 potten Embalan nodig van a 2,5 liter voor dit model. 

Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Mullingar. Embalan Dekkende verf is in diverse kleuren beschikbaar. Bekijk hier de kleurschema's van de beschikbare kleuren Embalan Dekkende Verf die u via de extra opties kunt bijbestellen. Let op! Voor het aanbrengen van Embalan Dekkende Verf dient u ook Embalan Isoleer mee te bestellen.

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Mullingar kunt u als extra optie een Starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Mullingar. Deze Starterset / starterkit bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer.

Wij raden aan om deze Starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties. Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm.

Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen als extra optie.

Luxe ramen en deuren

Blokhut Mullingar wordt door Tuindeco standaard geleverd met een Luxe Ramen en Deuren pakket. Dit luxe ramen en deuren pakket bestaat uit:

 • Houtsoort: Gelamineerd grenen 54mm
 • Raamkozijn Dikte: 54mm
 • Deurkozijn Dikte: 54mm
 • Dubbelglas Ramen: 4/14/4mm
 • Dubbelglas Deuren: 4/14/4mm
 • Raamwatergoot: Aluminium
 • Raamopeningssysteem: Draai-kiep (1-hand systeem)
 • Deur slot: 3-punts slot

Blokhut Mullingar kan tevens voor een -min prijs worden geleverd met een Ramen en Deuren pakket van Kunststof (Wit). Kijk bij de extra opties wanneer u Mullingar van Tuindeco wenst te bestellen met een PVC Ramen en Deuren pakket. Het Ramen en Deuren pakket van Kunststof bestaat uit:

 • Materiaal: PVC
 • Raamkozijn Dikte: 74x64mm
 • Deurkozijn Dikte: 74x64mm
 • Dubbelglas Ramen: 4/16/4mm
 • Dubbelglas Deuren: 4/16/4mm
 • Kleur: Wit (RAL9016)
 • Raamopeningssysteem: Draai-kiep (1-hand systeem)
 • Deur slot: 3-punts slot
 • U-waarde: 1.33W(m2k)
 • Afdichting: Dubbel rubber
 • Hang en sluitwerk: Siegenia Titan AF (WIT)

Fundering

Deze blokhut/berging Mullingar is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Plaats de funderingsbalken op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Montage service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een dakgoot, zit een meerprijs verbonden. Deze meerprijs vindt u terug bij de extra opties, maar vergeet niet om ook de opties zoals bijvoorbeeld de dakgootset zelf mee te bestellen wanneer u deze wenst.

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een verharde en waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van overige opties, dient u op te vragen door een aanmeldingsformulier in te vullen. Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning. Qua planning kunt u rekening houden met een aantal weken, uiteraard ook afhankelijk van de levertijd van de artikelen.

Bekijk hier meer informatie over de blokhut montageservice en lees voorafgaand de algemene voorwaarden goed door is ons advies!

Zelf een blokhut op maat maken? Bekijk ons aanbod stapelbare blokhutprofielenlosse staanders of houten gleufpalen. Of gebruik onze rekentool

Voorraad informatie

Van dergelijke grote blokhutwoningen hebben wij altijd 1 op voorraad. Nieuwe aanvoer van dergelijke grote prefab tuinhuizen duurt circa 6 tot 7 weken. Bestel dus altijd op tijd.

Blokhut Mullingar heeft 3 grote ruimtes en een hal. Maak van dit Engelse model een vakantiehuisje, zorgbungalow of luxe kantoor. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
4 vertrekken Blokhut Mullingar Blokhut Mullingar 850 x 790 x 317 cm Wanddikte 70 mm   |   Nu gratis geleverd!   |   Inclusief dubbel glas   |   4 te openen ramen Op voorraad
€ 23.060,95 Per stuk incl. BTW

Alle sauna's van Tuindeco: 12% korting!

Nog dagen uren en minuten!