Topgoot Hoekoplossing antraciet 12 x 12 cm

Productnummer: EX70316 Geschikt voor het maken van hoeken

€ 39,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Topgoot Hoekoplossing antraciet 12 x 12 cm

  • 10,5 cm doorsnede aan de onderkant
  • 48 uurs levering
  • Aan te sluiten op alle topgoot producten

Topgoot Hoekoplossing antraciet 12 x 12 cm

Met het Hoekstuk Topgoot van Excluton maakt u gemakkelijk een hoek van 90 graden in uw hemelwaterafvoer. Om het hoekstuk te verbinden met de watergoten hoeft u het hoekstuk er enkel op te schuiven / klikken. U kunt zelf bepalen welke zijden u van de hoekoplossing verwijdert zodat er een doorgang ontstaat.

De Topgoot serie bestaat uit een breed assortiment met onder andere veel hulpstukken zoals eindkappen, verbindingsstukken, onder afvoeren, stankafsluiter en een hoekstuk van 90 graden.

Regenwater in eigen tuin

Het hemelwater dat valt in uw tuin mag u niet in het riool laten verdwijnen, maar dient u in eigen tuin te laten opnemen. Watergoten zijn hier een prima oplossing voor. Door het gebruik van watergoten leidt u het hemelwater naar een plek waar de grond het kan opnemen. Ook voor uw bestrating heeft dit voordelen. Zo blijven plassen niet langer op uw bestrating liggen die groene aanslag kunnen veroorzaken. 

Snelle levering bij u thuis

Koop uw watergoten en hulpstukken eenvoudig en voordelig bij Gadero en wij leveren deze binnen enkele werkdagen bij u aan huis. Zoekt u nog meer benodigdheden voor in uw tuin? Gadero is nummer 1 in sierbestrating en biedt een ruim aanbod aan prachtige stapelblokken, goedkope betontegels en luxe keramische tegels, siergrind/-split en alle toebehoren die komen kijken bij uw tuinproject!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Hebben jullie de Topgoot hoekstukken ook in verzinkte uitvoering

Deze worden helaas niet meer gemaakt. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
topgoot hoekoplossing onderkant Topgoot Hoekoplossing antraciet 12 x 12 cm Geschikt voor het maken van hoeken Op voorraad
€ 39,95 Per stuk incl. BTW