Logo Gadero
service

Topgoot Hoekoplossing antraciet 12 x 12 cm

Productnummer
EX70316
Geschikt voor het maken van hoeken
topgoot_hoekoplosing_onderkant
topgoot_hoekoplossing
topgoot_kunststof_zwart
topgoot_kunststof_mazenrooster_0
Per stuk

39,95

incl. BTW

6 stuks op voorraad
1 tot 3 dagen
Details
Diepte
12 cm
Breedte
12 cm
Materiaalsoort
Kunststof
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • 10,5 cm doorsnede aan de onderkant

  • 48 uurs levering

  • Aan te sluiten op alle topgoot producten

Specificaties

Gewicht
500
Materiaalsoort
Kunststof
Materiaal
Kunststof
Kleur
Zwart
Breedte
12 cm
Diepte
12 cm

Topgoot Hoekoplossing antraciet 12 x 12 cm

Met het Hoekstuk Topgoot van Excluton maakt u gemakkelijk een hoek van 90 graden in uw hemelwaterafvoer. Om het hoekstuk te verbinden met de watergoten hoeft u het hoekstuk er enkel op te schuiven / klikken. U kunt zelf bepalen welke zijden u van de hoekoplossing verwijdert zodat er een doorgang ontstaat.

De Topgoot serie bestaat uit een breed assortiment met onder andere veel hulpstukken zoals eindkappen, verbindingsstukken, onder afvoeren, stankafsluiter en een hoekstuk van 90 graden.

Regenwater in eigen tuin

Het hemelwater dat valt in uw tuin mag u niet in het riool laten verdwijnen, maar dient u in eigen tuin te laten opnemen. Watergoten zijn hier een prima oplossing voor. Door het gebruik van watergoten leidt u het hemelwater naar een plek waar de grond het kan opnemen. Ook voor uw bestrating heeft dit voordelen. Zo blijven plassen niet langer op uw bestrating liggen die groene aanslag kunnen veroorzaken.

Snelle levering bij u thuis

Koop uw watergoten en hulpstukken eenvoudig en voordelig bij Gadero en wij leveren deze binnen enkele werkdagen bij u aan huis. Zoekt u nog meer benodigdheden voor in uw tuin? Gadero is nummer 1 in sierbestrating en biedt een ruim aanbod aan prachtige stapelblokken, goedkope betontegels en luxe keramische tegels, siergrind/-split en alle toebehoren die komen kijken bij uw tuinproject!