Topgoot Kunststof mazenrooster Zwart 100 x 12 x 9 cm

Productnummer: EX70310   |   De oplossing voor hemelwaterafvoer voor terras en oprit

Voor- en nadelen van Topgoot Kunststof mazenrooster Zwart 100 x 12 x 9 cm

  • Hoogwaardige drainagegoot voor uw terras
  • Eenvoudig meerdere inelkaar te schuiven
  • Zij en onderafvoer mogelijk
  • Levering binnen 48 uur mogelijk

Topgoot Kunststof mazenrooster Zwart 100 x 12 x 9 cm

De watergoot "topgoot" is een kunstof hemelwater afvoergoot. De afvoergoot kan gebruikt worden voor uw terras of oprit. De afmetingen van de topgoot zijn 100 cm lang, 12 cm breed en 9 cm diep. De watergoot voor waterafvoer van uw terras kunt u eenvoudig in elkaar schuiven zodat u meerdere goten achterelkaar kunt koppelen. Ook kunt u aan de onderzijde een opening maken en hier een stankafsluiter of PVC buis aan koppelen. 

Deze waterafvoergoot in de kleur zwart is aantrekkelijk qua prijs en behoort tot onze hardlopers binnen de watergoten. Deze zwarte goten staan mooi in combinatie met antraciet zwarte stenen of tegels.

Populair hemelwaterafvoersysteem

U bent zelf verantwoordelijk voor de hemelwaterafvoer in uw tuin. Tegenwoordig kiezen veel mensen ervoor om (een groot deel van) de tuin te bestraten. Dit is uiteraard makkelijk in onderhoud, maar hierdoor kan regenwater vaak geen kant op. De watergoten van Topgoot bieden hiermee een uitkomst. Niet alleen leiden deze goten het regenwater naar een plek waar het grondwater kan worden, het voorkomt ook plasvorming op uw bestrating wat als voordeel heeft dat groene aanslag langer uitblijft.

De Topgoot serie bestaat uit een breed assortiment met onder andere veel hulpstukken zoals eindkappen, verbindingstukken, onder afvoeren, een stankafsluiter en een hoekstuk van 90 graden. Deze watergoot behoort tot onze meest verkochte producten.

Bestel vandaag en krijg binnen enkele werkdagen geleverd

Gadero leverd de Topgoot watergoot binnen enkele werkdagen bij u aan huis. Ook voor uw sierbestrating bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden A-kwaliteit betontegels, keramische tegels en stapelblokken voor iedere tuinstijl. 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Is er iets om deze gaat aan elkaar te koppelen Ik Ik vindt het namenlijk Vrij los Zitten

Dan kunt u het beste PVC lijm gebruiken

Is het ook mogelijk dat de waterafvoer via de kopse kant kan?

Dit is zeker mogelijk maar hier hebben wij geen standaard aansluiting voor. dit zou u dan zelf creatief moeten oplossen. 

hallo, kan ik deze ook gebruiken als ik er met een auto over rij ?? ik hoor het graag van u. groet peter

Aangezien de goten altijd onder het oppervlak van de bestrating liggen en deze maar 12 cm breed zijn, is het contact met de autoband minimaal. Het moet dus prima kunnen. Echter moet u er uiteraard niet in de lengte overheen rijden of er op stil staan. 

Mag ik deze delen onderling aan elkaar lijmen met pvc-lijm i.v.m. lekkage. P.S. ik heb ze inmiddels al ontvangen

ja dat kan prima.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Topgoot Kunststof mazenrooster Zwart 100 x 12 x 9 cm Topgoot Watergoot Kunststof Mazenrooster Zwart 100 x 12 x 9 cm   |   De oplossing voor hemelwaterafvoer voor terras en oprit Op voorraad
€ 20,95 Per stuk incl. BTW