Logo Gadero
inspiratieservice

Watergoot Topgoot Verholengoot Zwart 100 x 12 x 9 cm

Productnummer
EX70313
Extra smal
topgoot_verholengoot_zwart
1507539896_1
1507540000
1484123966
Per stuk

25,95

incl. BTW

2 stuks op voorraad
1 tot 3 dagen
Details
Lengte
100 cm
Diepte
9 cm
Breedte
12 cm
Materiaalsoort
Kunststof
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Kan bijna onzichtbaar worden verwerkt

  • Voor afvoer van hemelwater van uw terras

Specificaties

Gewicht
1 kg
Materiaalsoort
Kunststof
Materiaal
Kunststof
Kleur
Zwart
Lengte
100 cm
Breedte
12 cm
Diepte
9 cm

Watergoot Topgoot Verholengoot Zwart 100 x 12 x 9 cm

De Watergoot Topgoot Verholengoot Zwart 100 x 12 x 9 cm van Excluton is de ideale oplossing wanneer je problemen ervaart met het afvoeren van hemelwater in uw tuin. Of wanneer je dit probleem voor wilt blijven natuurlijk. Dit rooster is 100 cm lang, 12 cm breed en 9 cm hoog. Daarnaast biedt de Topgoot serie een breed aanbod aan hulpstukken, waaronder eindkappen, verbindingsstukken, onder afvoeren, stankafsluiter en een hoekstuk van 90 graden.

Voordelen van watergoten

Wist je dat jezelf verantwoordelijk bent voor het hemelwaterafvoer in je tuin? Tegenwoordig kiezen veel mensen ervoor om hun tuin (voor een groot gedeelte) te bestraten omdat dit makkelijk te onderhouden is en er fraai uitziet. Helaas geeft dit wel problemen voor het regenwater wat in je tuin valt, het water kan namelijk geen kant meer op. Maar door de aanleg van watergoten bij je terras of oprit los je dit probleem op. Hierdoor leidt je het regenwater naar een plek waar het door de grond kan worden opgenomen. Ook blijven plassen, die groene aanslag kunnen veroorzaken, niet liggen op je bestrating, waardoor je nog minder tijd kwijt bent aan onderhoud.

Topgoot aanleggen

Deze goten zijn middels een handig kliksysteem aan elkaar te bevestigen, koppelstukken zijn dus overbodig. Zo creëer je dus eenvoudig de gewenste lengte voor in je tuin. Aan de onderzijde kun je een gat uitzagen voor een afvoer naar beneden of voor een stankafsluiter. Aan de onderkant krijg je dan een opening van 75 mm. De zijafvoer is 93 mm breed.

Bij Gadero bestelt u topkwaliteit hemelwaterafvoer producten van Excluton. Ook voor de rest van je sierbestrating bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk ook onze stapelblokken, keramische tegels, oprit bestrating en betontegels. Wij leveren binnen enkele werkdagen bij jou aan huis in heel Nederland, België en Duitsland.

Bijbehorend bij dit product