Topgoot Stankafsluiter Bladvanger onderuitlaat 2 sluitstukken

Productnummer: EX70314 Stankafsluiter met Bladvanger, onderuitlaat en 2 sluitstukken

€ 20,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Topgoot Stankafsluiter Bladvanger onderuitlaat 2 sluitstukken

  • Geschikt om op 75 mm buizen aan te sluiten
  • Inclusief bladvanger
  • Inclusief twee sluitstukken
  • Inclusief onderuitlaat

Topgoot Stankafsluiter Bladvanger onderuitlaat 2 sluitstukken

Wanneer u deze Topgoot Stankafsluiter plaatst zult u nooit meer last hebben van nare geuren die uit het riool komen. Niets is namelijk zo vervelend als stankoverlast. Bestel daarom deze stankafsluiter bij Gadero. Daarnaast is er een bladvanger, die de bladeren tegenhoudt, een onderuitlaat zodat u gemakkelijk uw topgoot aansluit op uw riool en 2 sluitstukken om uw topgoten af te sluiten.

De Top-serie bestaat uit een breed assortiment met onder andere veel hulpstukken zoals eindkappen, verbindingstukken, onder afvoeren, stankafsluiter en een hoekstuk van 90 graden.

Bij Gadero bestelt u topkwaliteit hemelwater afvoer producten van Excluton tegen gunstige Thuiswinkel voorwaarden. Bovendien heeft u keuze uit diverse betalingsopties zoals iDeal, Creditcard, Paypal, op rekening vooraf en achteraf betalen via Afterpay.

 


Vragen & antwoorden over dit product

IK heb een tijdje geleden een ultra draingoot geplaatst met als eindstuk een zij-afvoer. Deze heb ik aangesloten op een bestaande regenwater afvoerbuis. Nu heb ik de indruk dat via deze zij-afvoer aansluiting toch nog een lichte rioollucht komt. Is er een mogelijkheid om in deze zij-afvoer, welke een aansluitbuis heeft van 60mm, een stankafsluiter te plaatsen. Heeft Ultra drain zo iets in haar assortiment? Graag een reactie. BVD.

Dit heeft ultra drain helaas niet. U kunt deze wellicht bij een specialist kopen. 

Kan deze afsluiter ook op een zinken goot van 80mm?

Nee, de stankafsluiter heeft een diameter van ca. 12 cm

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
topgoot stankafsluiter plus bladvanger Topgoot Stankafsluiter + Bladvanger + Onderuitlaat + 2 sluitstukken Stankafsluiter met Bladvanger, onderuitlaat en 2 sluitstukken
€ 20,95 Per stuk incl. BTW