Complete set Stankafsluiter Bladvanger onderuitlaat 2 sluitstukken Topgoot

Productnummer: EX70314   |   Stankafsluiter met Bladvanger, onderuitlaat en 2 sluitstukken

€ 25,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Complete set Stankafsluiter Bladvanger onderuitlaat 2 sluitstukken Topgoot

  • Geschikt om op 75 mm buizen aan te sluiten
  • Inclusief bladvanger
  • Inclusief twee sluitstukken
  • Inclusief onderuitlaat

Complete set Stankafsluiter Bladvanger onderuitlaat 2 sluitstukken Topgoot

Wanneer u deze Topgoot Stankafsluiter plaatst zult u nooit meer last hebben van nare geuren die uit het riool komen. Niets is namelijk zo vervelend als stankoverlast. Bestel daarom deze stankafsluiter bij Gadero. Daarnaast is er een bladvanger, die de bladeren tegenhoudt, een onderuitlaat zodat u gemakkelijk uw topgoot aansluit op uw riool en 2 sluitstukken om uw topgoten af te sluiten.

Topgoot serie van Excluton

De Topgoot-serie van Excluton bestaat naast de luxe watergoten ook uit een breed assortiment hulpstukken met onder andere eindkappen, verbindingsstukken, onder afvoeren, stankafsluiter en een hoekstuk van 90 graden. De Topgoot serie helpt u bij het reguleren van het regenwater dat in uw tuin valt. De goten leiden het water naar een plek waar de grond het kan opnemen, zodat het water in uw tuin blijft en niet in het riool verdwijnt. 

A-kwaliteit watergoten snel bij u thuis geleverd

Bij Gadero bestelt u topkwaliteit hemelwaterafvoer producten van Excluton tegen gunstige Thuiswinkel voorwaarden. Daarnaast hebben wij een ruim aanbod betontegels, keramische tegels, siersplit/-grind en stapelblokken. Wij leveren uw bestelling binnen enkele werkdagen bij u aan de deur in Nederland, België en Duitsland. 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

IK heb een tijdje geleden een ultra draingoot geplaatst met als eindstuk een zij-afvoer. Deze heb ik aangesloten op een bestaande regenwater afvoerbuis. Nu heb ik de indruk dat via deze zij-afvoer aansluiting toch nog een lichte rioollucht komt. Is er een mogelijkheid om in deze zij-afvoer, welke een aansluitbuis heeft van 60mm, een stankafsluiter te plaatsen. Heeft Ultra drain zo iets in haar assortiment? Graag een reactie. BVD.

Dit heeft ultra drain helaas niet. U kunt deze wellicht bij een specialist kopen. 

Kan deze afsluiter ook op een zinken goot van 80mm?

Nee, de stankafsluiter heeft een diameter van ca. 12 cm

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
topgoot stankafsluiter plus bladvanger Topgoot Stankafsluiter + Bladvanger + Onderuitlaat + 2 sluitstukken   |   Stankafsluiter met Bladvanger, onderuitlaat en 2 sluitstukken Op voorraad
€ 25,95 Per stuk incl. BTW