Tufsteen stapelblokken Geel 37x20x11 cm Natuursteen

Productnummer: GL70250TUF Zeer natuurlijke uitstraling door aantrekken van algen en mos

€ 5,75 Per stuk incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt
Vanaf 94 stuks, 4% korting
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Tufsteen stapelblokken Geel 37x20x11 cm Natuursteen

  • Natuurlijke uitstraling, natuursteen blokken
  • Ideaal als borderrand
  • Stapelblokken voor borders
  • Gemaakt van duurzaam materiaal

Tufsteen stapelblokken Geel 37x20x11 cm Natuursteen

Wilt u tufsteen stapelblokken kopen voor een borderrand of als verhoogd muurtje? Tufsteen Geel 37 x 20 x 11 cm Natuursteen Gezaagd en gekapt is een natuursteensoort die afkomstig is uit Italie. Dit gesteente is erg poreus waardoor het te vergelijken is met een bros of gatenkaas. Dankzij de gaatjes die in het steen zijn ontstaan, nemen deze muurelementen erg gemakkelijk water op. Het opnemen van water in stenen zorgt ervoor dat er gemakkelijk mossen en algen op de stenen groeien. Dankzij deze mossen en algen ontstaat er een prachtige natuurlijke steen , muurelement of stapelblok die u mooi kunt verwerken in uw tuin zonder dat deze teveel opvalt.

Deze natuurlijke Tufsteen stapelblokken kunnen gebruikt worden voor een afscheiding van uw tuin, als een bloembak, een rand of een muurtje langs uw trap. De open structuur van tufsteen neemt veel water en andere stoffen op waardoor de gele kleur in het begin verandert richting een bruine kleur. Hierdoor is het mogelijk dat op zijn tijd een beetje mossen en algen zullen groeien op uw tufsteen stapelblokken. Dit past perfect bij het natuurlijke en robuuste karakter van tufsteen en is één van de redenen waarom dit gesteente mateloos populair is en blijft.

U kunt deze tufstenen per stuk of per pallet bestellen. Een pallet bestaat uit 94 stuks. Bij een bestelling boven de 94 stuks wordt er een automatische palletkorting berekend. Houd rekening met een breukverlies van 10% en bestel net wat meer dan u nodig heeft zodat u niet twee keer voor het transport hoeft te betalen en in de toekomst wellicht nog een steen kunt vervangen.

Gadero levert deze goedkope maar prachtige brokken steen bij u aan huis voor een lage prijs.

Zijn dit niet de  muurelementen die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment stapelblokken. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Tufsteen 37x20x11 cm Tufsteen stapelblokken Geel 37 x 20 x 11 cm Natuursteen Zeer natuurlijke uitstraling door aantrekken van algen en mos Op voorraad
€ 5,75 Per stuk incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt