Tuinhuis Stockach 2 Karibu Terragrijs 186 x 186 x 197 cm

Productnummer: KA82977-G   |   19mm steek-/schroefsysteem   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Uit te breiden met diverse opties

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 6-12 weken.

€ 779,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 779,95 Standaardproduct Tuinhuis Stockach 2 Karibu Terragrijs 186 x 186 x 197 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Stockach 2 Karibu Terragrijs 186 x 186 x 197 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geïmpregneerde funderingsbalken
  • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dakfolie sterk aanbevolen)

Tuinhuis Stockach 2 Karibu Terragrijs 186 x 186 x 197 cm

Tuinhuis Stockach 2 uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu is van top kwaliteit Scandinavisch vuren hout wat is behandeld met verfkleur Terragrijs. Deze blokhut 2x2 meter (circa) heeft een wanddikte van 1.9 cm en neemt door zijn beperkte afmeting niet veel ruimte in en biedt ruimte voor o.a. het opbergen van bijvoorbeeld al uw gereedschap of kussens van uw loungeset.

Karibu verfsysteem

Houten berging Stockach 2 is beschermd door het speciale Karibu verfsysteem. Dit gebeurd onder vacuumdruk, waardoor de terragrijs kleur verf echt in het hout gedrukt wordt. Dit zorgt voor een natuurlijk karakter en optimale beschemring van het hout. De basis van Stockach 2 van Karibu is behandeld met de moderne kleur Terragrijs (RAL 060.40.05). Kleur van de deurkozijnen en profielen is Ivoorwit (RAL 8015). Door de combinatie van terra en ivoor verkrijgt deze monderne kleine tuinhuis een modern en strak karakter. Dit tuinhuisje valt onder de 2x2 meter modellen.

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Afmetingen

Woodfeeling Tuinhuis Stockach 2 is 186 cm breed, 186 cm diep en 197 cm hoog (voorkant). De binnenmaat van deze relatief kleine houten berging bedraagd 178 x 178 cm. Houten systeemhuis Stockach type 2 van Karibu beschikt over een wanddikte van 19 mm en kan eenvoudig worden opgebouwd met losse houtprofielen middels steek-/schroefsysteem. Kortom, deze reeds grijs geverfde houten tuinberging is eenvoudig zelf op te bouwen en dus de perfecte keuze voor de doe-het-zelver.

De 1.9 cm dikke behandelde profielen met rond profiel met messing en groef zijn vervaardigd uit Scandinavisch vuren hout en hebben een perfecte pasvorm en waterafstotende profilering. Dit moderne tuinhuisje met schuin dak wordt tevens geleverd met dubbele vleugeldeur (139 x 162 cm) met 3 lichtpanelen van kunstglas en veiligheidssluiting. De afmetingen van de lichtpanelen zijn 51.5 x 29.5 cm per element. Stockach 2 wordt tevens geleverd met 60 mm brede keteldruk geïmpregneerd funderingsbalken.

Dak(bedekking)

Deze strakke kleine houten berging beschikt over een lessenaarsdak (dakhelling van 6°) van 16 mm dikte houten dakplaten en wordt geleverd exclusief dakbedekking. Het totale dakoppervlakte van het platte dak is 4,3 m² en het dakoverstek is 20 cm aan de voorkant, 15 cm aan de zijkant en 8 cm aan de achterkant.

Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie (2 rol a 5m2) in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk door ons aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak van Stockach 2 Terragrijs is ook een PVC Dakgootset als extra optie mee te bestellen. Deze kunststof dakgootset voor platte daken wordt door Karibu als complete set geleverd inclusief valbuis en de benodigde bevestigingsmateriaal.

Houten vloer

Tuinhuisje Stockach 2 behandeld met de kleur Terragrijs wordt standaard geleverd zonder houten vloerpakket voor in de berging. Houten vloerpakket in deze berging bestellen? Kies bij extra opties ook voor een onbehandelde houten vloerpakket bestaande uit massief houten vloerdelen, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers. Zorg altijd voor een goede fundering, de fundering kan bestaan uit bijvoorbeeld beton of tegels.

Levertijd

De levertijd van dit houten tuinhuisje / berging van het Duitse A-merk Karibu is circa 3 weken.

Let op! Tijdens het hoogseizoen, van maart t/m oktober, kan de levertijd oplopen tussen 6-9 weken.

Stockach 2 wordt standaard geleverd inclusief uitgebreide opbouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Type tuinhuis Stockach van Karibu is ook onbehandeld (niet geverfd) leverbaar en in diverse andere maten. Deze vindt u bij de alternatieven voor dit product onderaan deze pagina.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geleverd in Terragrijs Woodfeeling Stockach Karibu Terragrijs Tuinhuis Stockach 2 Karibu Terragrijs 186 x 186 x 197 cm   |   19mm steek-/schroefsysteem   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Uit te breiden met diverse opties Ruim op voorraad
€ 779,95 per stuk incl. btw