Logo Gadero
service

Blokhut Anja 295 x 200 x 255 cm + Luifel 50 cm Wanddikte 28 mm

Productnummer
DE11199
Met luifel van 50 cm diep
Uit te breiden met diverse opties
BlokhutAnjaonbehandeldvoorkant
BlokhutAnjaonbehandeldzijaanzicht
BlokhutAnjaonbehandeldachterkant
BlokhutAnjaonbehandeldbovenaanzicht
BlokhutAnjabehandeld
BlokhutAnjaonbehandeldplattegrond
Per stuk,vanaf

1.269,25

incl. BTW

33 stuks op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Diepte
200 cm
Breedte
295 cm
Hoogte
255 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux
Funderingsbalken met afwatering
1.269,25incl. BTW
1 tot 2 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Inclusief Dubbele Deur met enkel glas

 • + Luifel 50 cm

 • Uit te breiden met diverse opties

 • Onbehandeld hout (behandelen sterk aanbevolen)

 • Starterset niet inbegrepen; bij dakleer essentieel, dus mee te bestellen.

 • Exclusief dakbedekking

Specificaties

Gewicht
410 kg
Wanddikte
28 mm
Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Product type
Tuinhuis
Offerte knop
Ja
Kleur
Blank
Breedte
295 cm
Diepte
200 cm
Hoogte
255 cm

Blokhut Anja 295 x 200 x 255 cm + Luifel 50 cm Wanddikte 28 mm

Met deze blokhut Anja van Tuindeco heeft u een handige berging voor stoelen, kussens en tuingereedschap. De afmeting van de tuinberging is 295 x 200 cm en wordt verlengd door een luifel van 50 cm aan de voorzijde. Deze blokhut heeft een nokhoogte van 255 cm. De funderingsmaat van het tuinhuisje is 275 x 180 cm. Het tuinhuisje bestaat uit onbehandelde blokhutprofielen van vurenhout met een dikte van 28 mm. De blokhut Anja is een slimme keuze, de dubbele blokhutdeur wordt namelijk goed beschermd door het luifeldakje waardoor het langer meegaat.

Blokhut Anja 295 x 200 + 50 x 255 cm

Dit unieke tuinhuisje van 295 x 200 cm met zadeldak en luifel van 50 cm wordt geleverd met een dubbele deur inclusief enkel glas. Tevens wordt de dubbele deur geleverd inclusief losse roedels voor ramen en deuren die u naar wens wel of niet kunt plaatsen. De blokhut wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren.

Specificaties Blokhut Anja:

 • Hout geschaafd: Ja

 • Houtsoort: Scandinavisch Vuren

 • Wanddikte: 28mm

 • Afmetingen: 295 x 200 cm

 • Luifel: 50 cm

 • Funderingsmaat: 275 x 180 cm

 • Nokhoogte: ca. 255 cm

 • Ramen: Nee

 • Deuren: 1 Dubbele Deur (150x199)

 • Type Beglazing: Enkel glas

 • Type Dak: Zadeldak

 • Dakbedekking: Exclusief

 • Oppervlakte: 4.6 m²

 • Dakoppervlak (m²): 8.2 m²

 • Inhoud (m³): 10 m³

 • Gespiegeld op te bouwen? Nee

 • Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding: Ja

Starterset (extra optie)

Voor tuinhuis Anja kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiële onderdelen voor deze blokhut. De starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op: Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur van uw blokhut zorgt. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw tuinhuis bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd, en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 3 opties:

1. U kunt door ons uw blokhut Anja laten impregneren (aanbevolen). Hierbij dient u rekening te houden met extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd uitlopen. >Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs of bruin impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Een bijkomend voordeel is dat als uw tuinhuis geïmpregneerd is door ons u niet direct zelf hoeft te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) raden wij aan om de blokhut nog af te lakken. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met een transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen. Het voordeel is de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs voor een uniek tuinhuis.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw aan te brengen, zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen. Leg uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garage, anders heeft u kans dat het hout gaat kromtrekken.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren om deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 3 potten Embadecor Transparantie Beits die u kunt meebestellen in de extra opties.

Fundering

Deze berging Anja is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Wij raden kunststof funderingsbalken aan, omdat dit product een zeer lange levensduur heeft en zorgt voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden, of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Let op: deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Dakbedekking

Blokhut Anja wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Via de extra opties kunt u tal van duurzame vormen van dakbedekking bijbestellen tegen een meerprijs. Kies bijvoorbeeld uit >dakshingles in diverse kleuren en stijlen, stoere verzinkte stalen >Easypan Dakpan-profielplaten of lichtgewicht >Aquapan dakplaten. Voor de Dakpan-profielplaten en de Aquapan dakplaten geldt dat deze als complete set word geleverd. Voor Aquapan dakplaten wordt geadviseerd om dakleer als onderlaag te gebruiken. Deze blokhut is ook geschikt om te bedekken met >houten dakpannen of >gebruikte dakpannen. Kiest u voor de standaard optie dakleer? Bestel dan ook een startersset.

Let op! Wanneer u kiest voor het plaatsen van Dakpanprofielplaten adviseren wij om bredere windveren van geimpregneerd vuren mee te bestellen als extra optie.

Dakgootsets

Voor het afvoeren van hemelwater kunt u tevens nog complete dakgootsets meebestellen. Kijk voor de extra opties voor het meebestellen van bijvoorbeeld een dakgootset kunststof antraciet of dakgootset vuurverzinkt.

Alternatieve blokhutten

Zoekt u een vergelijkbare blokhut qua afmeting? Dan is de blokhut Klair een goede optie voor u. De blokhutten zijn nagenoeg hetzelfde, maar de blokhut Klair heeft een boogdak in plaats van een zadeldak. Verder heeft deze blokhut geen luifel. Ook kunt u kiezen voor de blokhut Perlund. Die is nagenoeg gelijk aan de blokhut Anja, maar een slag groter.

Montage service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit een meerprijs verbonden. Deze meerprijs vindt u terug bij de extra opties, maar vergeet niet om ook de opties zoals bijvoorbeeld de dakgootset zelf mee te bestellen wanneer u deze wenst.

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een verharde en waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van overige opties, dient u op te vragen door een aanmeldingsformulier in te vullen.
De volgend opties zitten niet standaard bij de prijs inbegrepen:

 • Piketpaal Fundering en betonnen funderingsprofiel

 • Dakpanprofielplaten (wel easy/aquapan)

Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning. Qua planning kunt u rekening houden met 8 tot 12 weken, uiteraard ook afhankelijk van de levertijd van de artikelen.

Bekijk hier meer informatie over de >blokhut montageservice en lees voorafgaand de >algemene voorwaarden goed door is ons advies!