Blokhut Robert 260 x 200 x 225 cm Onbehandeld Wanddikte 28 mm

Productnummer: DE112102 Populair model tuinberging   |   Inclusief glas   |   Van 28 mm dik Noord-Europees vurenhout   |  

67 stuks op voorraad

€ 1.125,95 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 23,93 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren (impregneren levertijd 6-8 weken)
Funderingsbalken met afwatering
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 11 weken)
Wanden
Kit voor dakbedekking
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
Montageservice (Alleen in Nederland)
Samenstelling Sluiten
 • € 1.125,95 Standaardproduct Blokhut Robert 260 x 200 x 225 cm Onbehandeld Wanddikte 28 mm
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Robert 260 x 200 x 225 cm Onbehandeld Wanddikte 28 mm

 • Bij ons met glas
 • Puntdak, dus goede waterafvoer
 • Zeer voordelig tuinhuis
 • Creëer makkelijk extra bergruimte in de tuin

Blokhut Robert 260 x 200 x 225 cm Onbehandeld Wanddikte 28 mm

Zoekt u een handige berging met puntdak voor in uw tuin? Dit topmodel behoort al jaren tot onze meest verkochte blokhutten. Blokhut Robert is voor u standaard geïmpregneerd. Deze blokhut 3x2 meter met puntdak en voorluifel heeft een aangepaste levertijd en zal ongeveer 4 tot 5 weken duren. Impregneren kost tijd. Wel voor een aantrekkelijke prijs. Blokhut Robert is gemaakt van Noord-Europees vurenhout en is van het merk Tuindeco. 

Deze blokhut Robert van 2.8 cm dik geïmpregneerd Noord-Europees vurenhout is 260 cm breed, 200 cm diep en 225 cm hoog. Dankzij het relatief kleine formaat is deze blokhut ideaal te gebruiken als berging voor bijvoorbeeld tuinmeubelen, uw barbecue of grasmaaier. Blokhut Robert is een slim model, want water loopt weg via de zijkanten (dakgootset aanbevolen) en bij de deur staat u altijd droog. Bovendien gaat uw blokhutdeur zo langer mee, want deze worden deels beschermd door uw voorluifel. Deze prefab houten tuinschuur behoort dan ook tot onze hardlopers, te meer dat deze reeds is geïmpregneerd tegen insecten en schimmels. 

Verduurzamen is reeds gebeurd

Als u een standaard geïmpregneerde tuinhuis bij ons besteld, dan hoeft u niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits. Wij adviseren de blokhut te beitsen met Embadecor Transparante Beits. U heeft 3 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot voor blokhut Robert.

Zelf uw blokhut in de grondverf zetten? Kies dan voor Embalan Isoleer (1 laag) zodat u zelf de grondlaag aan kunt brengen. Een grondlaag dient u vervolgens nog 2 a 3 keer af te lakken met de speciaal ontwikkelde Embalan dekkende verf , voor het bereiken van de juiste laagdikte (van binnen en van buiten). Embalan Dekkende Verf is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. U heeft 3 potten Embalan nodig van a 2,5 liter. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Robert. Let op! Voor het aanbrengen van Embalan Dekkende Verf dient u ook Embalan Isoleer mee te bestellen.

Afmetingen

De deurhoogte van blokhut Robert is 181 cm en is 161 cm breed inclusief kozijn. De oversteek aan rondom is 10 cm. Deze tuinberging met puntdak is voorzien van dakleer 10 m2. Het dak bedekken met dakshingles is ook mogelijk. De hoekverbindingen van dit tuinhuisje met puntdak zijn wind en waterdicht. De funderingsmaat is 242 x 182 cm. De wanddikte is 28 mm. De oppervlakte van deze blokhut is 4,4 m².

Deuren 1 (161x181) Inbegrepen

Deze onbehandelde vuren houten blokhut van 260 x 200 cm wordt standaard geleverd met bevestigingsmaterialen, tekeningen en dakleer (10 m2). Naar wens kunt u bij opties ook kiezen voor dakshingles of dakplaten. De deur is bij ons voorzien van scharnieren. Een bevestigingsset bestaande uit schroeven en dergelijke leveren wij uiteraard standaard mee inclusief opbouwtekening en materiaallijst.

Standaard bij blokhut Robert

Deze blokhut Robert met wanden van 28mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Ventilatie

Voor een langere levensduur van uw berging bevelen we aan voor goede ventilatie te zorgen. U kunt dit creeren door ventilatieroosters te plaatsen in uw blokhut. U plaatst 1 ventilatieroosten boven in de wand en 1 ventilatierooster in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Dit zorgt voor een goede luchtcirculatie.

Blokhut Rober zal een levertijd hebben van 4 tot 5 weken. Zoekt u een handig tuinschuurtje c.q. berging met puntdak voor in uw tuin? Dit topmodel behoort al jaren tot onze meest verkochte blokhutten. Deze blokhut 3x2 meter met puntdak en voorluifel is gemaakt van Noord-Europees vurenhout en is van het merk Tuindeco. 

Deze blokhut Robert van 2.8 cm dik Noord-Europees vurenhout blokhutprofielen. Dit houten tuinhuisje met zadeldak is 260 cm breed, 200 cm diep en 225 cm hoog. Dankzij het relatief kleine formaat is deze blokhut ideaal te gebruiken als berging voor bijvoorbeeld tuinmeubelen, uw barbecue of grasmaaier. Blokhut Robert is een slim model, want water loopt weg via de zijkanten (dakgootset aanbevolen) en bij de deur staat u altijd droog. Bovendien gaat uw blokhutdeur zo langer mee, want deze worden deels beschermd door uw voorluifel. Deze prefab houten tuinschuur behoort dan ook tot onze hardlopers.

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Robert kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Robert. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Afmetingen

De deurhoogte van blokhut Robert is 181 cm en is 161 cm breed inclusief kozijn. De oversteek aan rondom is 10 cm. De hoekverbindingen van dit tuinhuisje met puntdak zijn wind en waterdicht. De funderingsmaat is 242 x 182 cm. De wanddikte is 28 mm. De oppervlakte van deze blokhut is 4,4 m².

 • Standaard van onbehandeld vurenhout
 • Afmeting tuinhuisje: 260 cm breed x 200 cm diep
 • Binnenmaten: 236 x 176 cm
 • Wanddikte 28 mm onbehandeld vurenhout.
 • Nokhoogte: ca. 225 cm
 • Afmeting van de deur inclusief kozijn: 161 x 181 cm
 • Zijkanthoogte: 187 cm
 • Voorkant overstek: 20 cm
 • Achteroversteek: 10 cm
 • Raam: Nee
 • Exclusief dakleer
 • Exclusief houten vloer van onbehandeld vuren en fundering
 • Inclusief bevestigingsmaterialen deurbeslag (kan afwijken van afbeelding)

Deuren 1 (161x181) Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 3 opties.

1. Laten impregneren en transparant aflakken - Door ons uw blokhut Robert laten impregneren (aanbevolen) betekent dat uw tuinhuis in een bad impregneermiddel dompelen. Het impregneermiddel beschermt tegen schimmels en (standaard) insecten. De actuele levertijd van door ons laten impregneren vindt u hier. Deze levertijd kan in het drukke voorjaar en zomer oplopen.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis daarna doorgaans met onze transparante Embadecor beits.

2. Zelf verven in een kleur - Wilt u liever uw blokhut in bijvoorbeeld een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Behandel wel altijd eerst met een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs voordat u begint met opbouwen. Dat kunt u de blokhutplanken e.d. immers goed behandelen. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren zie onze kleuze Embalan beitsen. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw, zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt, aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor bijvoorbeeld bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 6 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

 

Inbegrepen

Deze onbehandelde vuren houten blokhut van 260 x 200 cm wordt standaard geleverd met bevestigingsmaterialen en tekeningen. Naar wens kunt u bij opties ook kiezen voor dakshingles of dakplaten. De deur is bij ons voorzien van scharnieren. Een bevestigingsset bestaande uit schroeven en dergelijke leveren wij uiteraard standaard mee inclusief opbouwtekening en materiaallijst.

Standaard bij blokhut Robert

Deze blokhut Robert met wanden van 28mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Dakbedekking

Blokhut Robert wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Via de extra opties kunt u tal van duurzame vormen van dakbedekking bijbestellen (meerprijs). Kies bijvoorbeeld uit dakshingles in diverse kleuren en stijlen, stoere verzinkte stalen Easypan Dakpan-profielplaten of lichtgewicht Aquapan dakplaten. Voor de Dakpan-profielplaten en de Aquapan dakplaten geldt dat deze als complete set word geleverd. Voor Aquapan dakplaten wordt geadviseerd om dakleer als onderlaag te gebruiken. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van de door u gewenste dakbedekking (sterk aanbevolen). Deze blokhut Robert is ook geschikt om te bedekken met houten dakpannen of gebruikte dakpannen

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Montage service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit een meerprijs verbonden. Deze meerprijs vindt u terug bij de extra opties, maar vergeet niet om ook de opties zoals bijvoorbeeld de dakgootset zelf mee te bestellen wanneer u deze wenst.

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een verharde en waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van overige opties, dient u op te vragen door een aanmeldingsformulier in te vullen. Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning. Qua planning kunt u rekening houden met een aantal weken, uiteraard ook afhankelijk van de levertijd van de artikelen.

Bekijk hier meer informatie over de blokhut montageservice en lees voorafgaand de algemene voorwaarden goed door is ons advies!

Zelf een blokhut op maat maken? Bekijk ons aanbod stapelbare blokhutprofielenlosse staanders of houten gleufpalen.

Bestel nu voor de beste prijs en met service bij houthandel Gadero.nl. Uw specialist in tuinhuisjes en blokhutten van vuren en lariks hout. Bestel nu voor de beste prijs en met service bij houthandel Gadero.nl. Uw specialist in tuinhuisjes en blokhutten van vuren en lariks hout. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Tuinhuis Robert onbehandeld Blokhut Robert 260 x 200 x 225 cm Onbehandeld Wanddikte 28 mm Populair model tuinberging   |   Inclusief glas   |   Van 28 mm dik Noord-Europees vurenhout   |   Op voorraad
€ 1.125,95 Per stuk incl. BTW