Blokhut Christoffer met overkapping 575 x 350 x 303 Onbehandeld vuren

Inclusief deuren en ramen met echt glas   |   Inclusief dakshingles recht zwart

Nog voorradig 10 werkdagen

€ 2288,95 per stuk incl. BTW

Extra opties toevoegen
Vloer
Fundering
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Behandeling (levertijd 3 weken)
Ramen
Wanden
Kit voor dakbedekking
Afdekkap
Dekkende Beits
Spuiten grondlaag (levertijd 3-4 weken)
Ventilatie
Stormankerset
Extra Achter- en zijwanden
Piketpalen (voor constructieliggers)
Totaal voor dit product
  • € 2288,95Dit product
€ 2288,95 Totaal incl. BTW

Specificaties voor Blokhut Christoffer met overkapping 575 x 350 x 303 cm

Merk:
Tuindeco
Productnr.:
DE11206
Afmetingen:
575 x 350 x 303 cm
Behandeling:
Onbehandeld
Materiaal:
Vurenhout
Breedte:
575 cm
Diepte:
350 cm
Hoogte:
303 cm

Blokhut Christoffer met overkapping 575 x 350 x 303 cm

Houten Blokhut Christoffer biedt de ideale combinatie van een blokhut en een overkapping! Blokhut Christoffer  van 5.75 x 3.5 meter biedt hiermee vele mogelijkheden voor uw tuin. Gebruik de fraaie berging met deuren en ramen met echt glas van voor het opslaan van o.a. tuingereedschap en tuinmeubelen. De fraaie overkapping van dient als verlengstuk van uw tuin en is geschikt voor het plaatsten van een trendy loungset of tuinbank. Houten blokhut Christoffer is gemaakt van onbehandeld vuren hout met een dikte van 28mm (wanddikte). Blokhut Christoffer wordt standaard geleverd inclusief ramen (te openen) met echte glas en deuren (deurhoogte inclusief kozijn c.a. 190 cm).

Door ons uw blokhut Christoffer laten impregneren (aanbevolen) kost 3 weken levertijd extra. Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor grijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet meer te beitsen.

Dit blokhut wordt standaard geleverd met bevestigingsmaterialen, tekeningen en zwarte dakshingles (recht). Naar wens kunt u bij opties ook kiezen voor rechte dakshingles in de kleur rood, groen en bruin.

De breedte van deze populaire blokhut is 575 cm (300 + 275 cm) en de diepte is 350 cm. De hoogte van blokhut Christoffer met overkapping is 303 cm en de funderingsmaat is 555 x 330 cm.

Kies uit een keur van extra opties om blokhut Christoffer van onbehandeld vuren uit te breiden naar eigen wens. Denk hierbij aan een ventilatierooster, funderingsbalken (sterk aanbevolen), houten vloer, afdekkap, aluminium daktrim, dakgootset, een extra wandlaag of zelf beitsen van uw blokhut. 

Maak uw tuinhuis + overkapping compleet met een vloer naar eigen smaak. Kies bijvoorbeeld uit trendy abbeystones in wildverband in de kleur grijs of zwart. Of ga voor onze betaalbare 50x50 en 60x60 cm betontegels. Tot slot bieden wij een ruime collectie loungesets en houten tuinmeubelen voor onder de luifel van de overkapping.
 

Extra zijwanden?

Wilt u graag een extra zijwand toevoegen aan uw blokhut? Selecteer bij extra opties een extra zijwand en kies voor onbehandeld of geïmpregneerd. De zijwanden zijn gemaakt van blokhutprofiel planken. De zijwand wordt dubbelzijdig middels u-lijst gemonteerd.

 


Vragen & antwoorden over dit product

U kunt dit model spiegelen en eventueel zelf inkorten. Wij kunnen deze prefab set niet aanpassen in andere maten. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
Houten Blokhut Christoffel onbehandeld vuren Blokhut Christoffer met overkapping 575 x 350 x 303 cm Onbehandeld vuren Inclusief deuren en ramen met echt glas   |   Inclusief dakshingles recht zwart Ruim op voorraad
€ 2288,95 per stuk incl. BTW