Blokhut Christoffer met overkapping 575 x 350 x 303 Onbehandeld vuren

Inclusief deuren en ramen met echt glas   |   Inclusief dakshingles recht zwart

€ 2299,00 per stuk incl. BTW

Extra opties toevoegen
Vloer
Fundering
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Behandeling (levertijd 3 weken)
Ramen
Wanden
Kit voor dakbedekking
Afdekkap
Dekkende Beits
Spuiten grondlaag (levertijd 3-4 weken)
Ventilatie
Stormankerset
Extra Achter- en zijwanden
Piketpalen (voor constructieliggers)
Totaal voor dit product
  • € 2299,00Dit product
€ 2299,00 Totaal incl. BTW

Specificaties voor Blokhut Christoffer met overkapping 575 x 350 x 303 cm

  • Ramen zijn te openen
  • Bijzonder dak
  • Gratis bezorging
  • Inclusief bevestigingsmateriaal en bouwtekening
Merk:
Tuindeco
Productnr.:
DE11206
Afmetingen:
575 x 350 x 305 cm
Behandeling:
Onbehandeld
Wanddikte:
2.8
Nokhoogte:
305
Materiaal:
Scandinavisch Vuren
Breedte:
575 cm
Diepte:
350 cm
Hoogte:
305 cm

Blokhut Christoffer met overkapping 575 x 350 x 303 cm

Houten Blokhut Christoffer biedt de ideale combinatie van een blokhut en een overkapping! Blokhut Christoffer  van 5.75 x 3.5 meter biedt hiermee vele mogelijkheden voor uw tuin. Gebruik de fraaie berging met deuren en ramen met echt glas van voor het opslaan van o.a. tuingereedschap en tuinmeubelen. De fraaie overkapping van dient als verlengstuk van uw tuin en is geschikt voor het plaatsten van een trendy loungset of tuinbank. Houten blokhut Christoffer is gemaakt van onbehandeld vuren hout met een dikte van 28mm (wanddikte). Blokhut Christoffer wordt standaard geleverd inclusief ramen (te openen) met echte glas en deuren (deurhoogte inclusief kozijn c.a. 190 cm). Blokhut Christoffer valt onder de 6x4 meter modellen, een veelverkochte maat voor wie een blokhut met aanbouw zoekt. 

Impregneren of in de grondverf laten spuiten?

Door ons uw blokhut Christoffer laten impregneren (aanbevolen) kost 3 weken levertijd extra. Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor grijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits.

Wilt u uw blokhut Christoffer in een kleur? Kies dan voor een grondverf laag in wit, transparant of antraciet grijs. Deze spuitlaag hoeft u nog maar 1 keer af te lakken en dan bent u voor de eerste 3 jaar klaar. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Christoffer. De spuitlaag met grondverf heeft een levertijd van circa 4 weken. Dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede lichtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. U kunt de ventilatieroosters meebestellen als optie. Dit is een set van 2 roosters.

Meegeleverd

Dit blokhut wordt standaard geleverd met bevestigingsmaterialen, tekeningen en zwarte dakshingles (recht). Naar wens kunt u bij opties ook kiezen voor rechte dakshingles in de kleur rood, groen en bruin. Ook wordt het hang- en sluitwerk meegeleverd. Blokhut Christoffer wordt met vaste roedes voor deuren en ramen geleverd. 

Afmetingen

De breedte van deze populaire blokhut is 575 cm (300 + 275 cm) en de diepte is 350 cm. De hoogte van blokhut Christoffer met overkapping is 305 cm en de funderingsmaat is 555 x 330 cm. De dubbele deur is inclusief kozijn 120 x 188 cm. De ramen zijn te openen en zijn 77 x 112 cm inclusief kozijn. De blokhutprofielen zijn 28 mm dik. Deze blokhut kan gespiegeld opgebouwd worden.

Extra zijwanden?

Wilt u graag een extra zijwand toevoegen aan uw blokhut? Selecteer bij extra opties een extra zijwand en kies voor onbehandeld of geïmpregneerd. De zijwanden zijn gemaakt van blokhutprofiel planken. De zijwand wordt dubbelzijdig middels u-lijst gemonteerd.

Kies uit een keur van extra opties om blokhut Christoffer van onbehandeld vuren uit te breiden naar eigen wens. Denk hierbij aan een ventilatierooster, funderingsbalken (sterk aanbevolen), houten vloer, afdekkap, aluminium daktrim, dakgootset, een extra wandlaag of zelf beitsen van uw blokhut. 

Maak uw tuinhuis + overkapping compleet met een vloer naar eigen smaak. Kies bijvoorbeeld uit trendy abbeystones in wildverband in de kleur grijs of zwart. Of ga voor onze betaalbare 50x50 en 60x60 cm betontegels. Tot slot bieden wij een ruime collectie loungesets en houten tuinmeubelen voor onder de luifel van de overkapping.
 

 

 


Vragen & antwoorden over dit product

U kunt dit model spiegelen en eventueel zelf inkorten. Wij kunnen deze prefab set niet aanpassen in andere maten. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
Houten Blokhut Christoffel onbehandeld vuren Blokhut Christoffer met overkapping 575 x 350 x 305 cm Onbehandeld vuren Inclusief deuren en ramen met echt glas   |   Inclusief dakshingles recht zwart Ruim op voorraad
€ 2299,00 per stuk incl. BTW