Blokhut Hendrick 500 x 500 cm met voorluifel en zadeldak Wanddikte 44 mm

Productnummer: DE11172 Met dubbel glas

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 3-4 weken. Vaste bezorgdag per postcode

€ 3.867,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 4-6 weken)
Wanden
Kit voor dakbedekking
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
Montageservice (Alleen in Nederland)
Samenstelling Sluiten
  • € 3.867,95 Standaardproduct Blokhut Hendrick 500 x 500 cm met voorluifel en zadeldak Wanddikte 44 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Hendrick 500 x 500 cm met voorluifel en zadeldak Wanddikte 44 mm

  • Prijs inclusief glas en deurbeslag
  • Zeer ruime tuinschuur, 5 bij 5 meter
  • Langere levensduur deur dankzij luifel en 44 mm dikke wanden
  • Uit te breiden met diverse extra opties
  • Onbehandeld hout (behandelen sterk aanbevolen)
  • Starterset niet inbegrepen; bij dakleer essentieel, dus mee te bestellen.
  • Lange levertijd

Blokhut Hendrick 500 x 500 cm met voorluifel en zadeldak Wanddikte 44 mm

Is het een blokhut of een schuur? Dit is blokhut Hendrick is vierkant formaat. Zoekt u een blokhut 5x5 meter met voorluifel en zadeldak met een stoere wanddikte van 44 mm dik? Deze zeer ruime blokhut Hendrick is zeer geschikt als ruime berging voor uw tuingereedschap, tuinmeubelen en rijwielen. De ramen en deuren zijn zowel rechts als links te plaatsen. 

Let op! De Blokhut Hendrick is op dit moment zeer moeilijk te verkrijgen. De levertijd kan oplopen tot 3 maanden.

Blokhut Hendrick - wanddikte 44 mm en dubbel glas

Met de dubbele deur met raamwerk heeft deze blokhut een ruime doorgang voor uw tuinmeubelen en tuingereedschap. Tevens heeft de blokhut een groot uitzetraam voor nog meer licht inval. Zowel het raamwerk in de deur als het grote raam in de blokhut zijn voorzien van dubbel glas. 

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 500x500+70 cm
Funderingsmaat 480x480 cm
Wandhoogte 202 cm
Nokhoogte 250 cm
Luifel voorzijde 70 cm
Ramen 1 (130x95)
Deuren 1 (150x196)
Beglazing Dubbelglas
Daksoort Zadeldak
Dakbedekking Geen
Dakoppervlak 32 m²
Inhoud 50 m³
Oppervlakte (m²) 23 m²
Gespiegeld op te bouwen? Ja
Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Hendrick kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Hendrick. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Afmetingen

De afmeting van deze vierkante blokhut is 500 cm x 500 cm. De blokhut heeft een luifel van 70 cm, waarmee de totale maat van het tuinhuis op 500 cm x 570 cm komt. De funderingsmaat van de blokhut is 480 cm x 480 cm. De nokhoogte is 250 cm. De dubbele deur is 150 x 196 cm inclusief kozijn. Het raam is 130 x 95 cm inclusief kozijn en is te openen. De deuren en het raam kunnen ook gespiegeld geplaatst worden. De blokhutprofielen zijn 44 mm dik. De blokhut heeft een oppervlakte van 23 m².

Ramen 1 (130x95)
Deuren 1 (150x196)

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 4 opties.

1. Laten impregneren en transparant aflakken - Door ons uw blokhut Hendrick laten impregneren (aanbevolen) betekent dat uw tuinhuis in een bad impregneermiddel dompelen. Het impregneermiddel beschermt tegen schimmels en (standaard) insecten. De actuele levertijd van door ons laten impregneren vindt u hier. Deze levertijd kan in het drukke voorjaar en zomer oplopen.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis daarna doorgaans met onze transparante Embadecor beits.

2. Zelf verven in een kleur - Wilt u liever uw blokhut in bijvoorbeeld een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Behandel wel altijd eerst met een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs voordat u begint met opbouwen. Dat kunt u de blokhutplanken e.d. immers goed behandelen. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren zie onze kleuze Embalan beitsen. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw, zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt, aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor bijvoorbeeld bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 6 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

4. Grondverflaag machinaal laten spuiten - De levertijd van machinaal laten spuiten van een grondlaag vindt u hier. De levertijden hier van kunnen in het zomerseizoen en rond de bouwvak oplopen. Let op, dakbeschotplanken worden niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we deze grondverf spuitlaag. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan beits in kleur na keuze. 

Dakbedekking

Blokhut Hendrick wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Via de extra opties kunt u tal van dakbekking bijbestellen (meerprijs). Kies bijvoorbeeld uit dakshingles in diverse kleuren en stijlen, stoere verzinkte stalen Easypan Dakpan-profielplaten of lichtgewicht Aquapan dakplaten. Voor de Dakpan-profielplaten en de Aquapan dakplaten geldt dat deze als complete set word geleverd. Voor Aquapan dakplaten wordt geadviseerd om dakleer als onderlaag te gebruiken. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van de door u gewenste dakbedekking (sterk aanbevolen). Deze blokhut Hendrick heeft een stevige constructie en is daarom ook geschikt om te bedekken met houten dakpannen of gebruikte dakpannen

Kiest u voor de standaard optie dakleer? Bestel dan een starterset mee.

Inbegrepen bij blokhut Hendrick

De deuren en ramen worden met losse roedes geleverd. Deze blokhut Hendrick met wanden van 44 mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Fundering

Het eenvoudigst is u blokhut en fundamentbalken te plaatsen op een gestorte betonvloer, ondervloer van betontegels of houten vlonder. 

Wij raden onze duurzame kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder.

Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we onze kunststof of hardhout funderingsbalken met waterafdruip aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Vergelijkbare modellen

Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen. Wilt u ditzelfde model met een voorluifel en dubbele deuren in het midden? Kies dan voor blokhut Emiel. Wilt u dit model en dan 380 cm diep in plaats van 500 cm en met een voorluifel, bekijk dan blokhut Gustav. Wilt u ditzelfde model met dan dubbelwandig? Kies dan Blokhut 5353 - 40 Twinskin van Interflex?

Montage service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit een meerprijs verbonden. Deze meerprijs vindt u terug bij de extra opties, maar vergeet niet om ook de opties zoals bijvoorbeeld de dakgootset zelf mee te bestellen wanneer u deze wenst.

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een verharde en waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van overige opties, dient u op te vragen door een aanmeldingsformulier in te vullen. Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning. Qua planning kunt u rekening houden met een aantal weken, uiteraard ook afhankelijk van de levertijd van de artikelen.

Bekijk hier meer informatie over de blokhut montageservice en lees voorafgaand de algemene voorwaarden goed door is ons advies!

Zelf een blokhut op maat maken? Bekijk ons aanbod stapelbare blokhutprofielenlosse staanders of houten gleufpalen.

Bestel 5x5 meter blokhut Hendrick nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Tuinschuur vierkant Blokhut Hendrick Blokhut Hendrick 500 x 500 cm met voorluifel en zadeldak Wanddikte 44 mm Met dubbel glas Op voorraad
€ 3.867,95 Per stuk incl. BTW