Blokhut Hendrick 500 x 500 cm met voorluifel en zadeldak

Productnummer: DE11172 Met 45.5 m2 dakleer en dubbel glas

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-10 weken.

€ 2.358,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Funderingsbalken met afwatering
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 16 weken)
Laten Impregneren (levertijd 16 weken)
Dakraam
Dakraam
Wanden
Wanden
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Beglazingskit
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
Samenstelling Sluiten
  • € 2.358,95 Standaardproduct Blokhut Hendrick 500 x 500 cm met voorluifel en zadeldak
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Hendrick 500 x 500 cm met voorluifel en zadeldak

  • Prijs inclusief dakleer, glas, deurbeslag
  • Zeer ruim, 5 bij 5 meter
  • Langere levensduur deur dankzij luifel
  • Uit te breiden met diverse extra opties
  • Onbehandeld hout (behandelen sterk aanbevolen)
  • Starterset niet inbegrepen; bij dakleer essentieel, dus mee te bestellen.

Blokhut Hendrick 500 x 500 cm met voorluifel en zadeldak

Is het een blokhut of een schuur? Dit is blokhut Hendrick. Zoekt u een blokhut 5x5 meter met voorluifel en zadeldak met een wanddikte van 44 mm dik? Deze zeer ruime blokhut Hendrick is zeer geschikt als ruime berging voor uw tuingereedschap, tuinmeubelen en rijwielen. De ramen en deuren zijn zowel rechts als links te plaatsen. Wij leveren blokhut Hendrick met 45.5 m2 dakleer en dubbel glas.

Met de dubbele deur met raamwerk heeft deze blokhut een ruime doorgang voor uw tuinmeubelen en tuingereedschap. Tevens heeft de blokhut een groot uitzetraam voor nog meer licht inval. Zowel het raamwerk in de deur als het grote raam in de blokhut zijn voorzien van dubbel glas. 

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 500x500+70 cm
Funderingsmaat 480x480 cm
Wandhoogte 202 cm
Nokhoogte 250 cm
Luifel voorzijde 70 cm
Ramen 1 (130x95)
Deuren 1 (150x196)
Beglazing Dubbelglas
Daksoort Zadeldak
Dakbedekking Dakleer
Dakoppervlak 32 m²
Inhoud 50 m³
Oppervlakte (m²) 23 m²
Gespiegeld op te bouwen? Ja
Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Hendrick kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Hendrick. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Afmetingen

De afmeting van deze vierkante blokhut is 500 cm x 500 cm. De blokhut heeft een luifel van 70 cm, waarmee de totale maat van het tuinhuis op 500 cm x 570 cm komt. De funderingsmaat van de blokhut is 480 cm x 480 cm. De nokhoogte is 250 cm. De dubbele deur is 150 x 196 cm inclusief kozijn. Het raam is 130 x 95 cm inclusief kozijn en is te openen. De deuren en het raam kunnen ook gespiegeld geplaatst worden. De blokhutprofielen zijn 44 mm dik. De blokhut heeft een oppervlakte van 23 m².

Ramen 1 (130x95)
Deuren 1 (150x196)

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 4 opties.

1. Door ons uw blokhut Hendrick laten impregneren (aanbevolen) kost ca. 4 - 6 weken levertijd extra. Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 6 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

4. Het laten spuiten van een grondlaag kost ca. 5-7 weken extra levertijd. Let op, dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan kleur. De levertijd van deze optie is wel relatief lang en de kosten relatief hoog.

Dakbedekking

Blokhut Hendrick wordt standaard geleverd met 45.5 m2 dakleer. Via de extra opties kunt u nog tal van andere dakbekking bijbestellen (meerprijs). U vindt bij de extra opties o.a. de mogelijk voor het meebestellen van Dakshingels in diverse varianten en kleuren waaronder Dakshingles Recht Zwart of Beverstaart Rood. Kies ook voor dakbedekking in de vorm van Dakpanprofielplaten of Aquapan voor een extra luxe afwerking van het dak van Blokhut Hendrick.

Kiest u voor de standaard optie dakleer? Bestel dan een starterset mee.

Inbegrepen

Bij de blokhut met overkapping ontvangt u standaard 45.5 m2 dakshingles recht. De deuren en ramen worden met losse roedes geleverd. Deze blokhut Hendrick met wanden van 44 mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Bestel blokhut Hendrick nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blokhut Hendrick Blokhut Hendrick 500 x 500 cm met voorluifel en zadeldak Met 45.5 m2 dakleer en dubbel glas Ruim op voorraad
€ 2.358,95 per stuk incl. btw