Blokhut Sten 300 x 200 x 245 cm

Het raam kan zowel links als rechts van de deur geplaatst worden

€ 799,00 € 799,95 per stuk incl. BTW

Extra opties toevoegen
Vloer
Fundering
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Behandeling (levertijd 3 weken)
Wanden
Kit voor dakbedekking
Paalpunten
Dekkende Beits
Spuiten grondlaag (levertijd 3-4 weken)
Ventilatie
Stormankerset
Piketpalen (voor constructieliggers)
Totaal voor dit product
  • € 799,95Dit product
€ 799,95 Totaal incl. BTW

Specificaties voor Blokhut Sten 300 x 200 x 245 cm Vuren Tuinhuis

  • Gratis bezorging
  • Met dakleer en glas meegeleverd
  • Met tekening en bevestigingsmaterialen
  • Raam is te openen
Merk:
Tuindeco
Productnr.:
DE11149
Afmetingen:
300 x 200 x 245 cm
Extra:
Populair
Behandeling:
Onbehandeld
Wanddikte:
2.8 cm
Nokhoogte:
248 cm
Deurhoogte:
195 cm
Ramen:
1 (te openen)
Dakbedekking:
Dakleer 10m2
Materiaal:
Scandinavisch Vuren
Breedte:
300 cm
Diepte:
200 cm

Blokhut Sten 300 x 200 x 245 cm Vuren Tuinhuis

Deze blokhut Sten van Tuindeco is ideaal om uw buitenmeubelen en gereedschap in op te bergen. De afmeting van de tuinberging is 300 cm x 200 cm en wordt verlengd door een luifel van 70 cm aan de voorzijde. De blokhut Sten heeft een nokhoogte van 245 cm. De funderingsmaat van het tuinhuisje is 280 cm x 180 cm. Het tuinhuis is gemaakt van onbehandeld vurenhout en is 28 mm dik. Blokhut Sten valt onder de 3x2 meter modelen. Wilt u niet 3 weken wachten op impregneren? Deze blokhut Sten is ook reeds door ons geïmpregneerd direct te leveren. Bovendien gaat uw blokhutdeur langer mee, want deze wordt goed beschermd door het luifeldakje.

Inbegrepen

Blokhut Sten wordt standaard geleverd met 13 m2 dakleer. Tevens ontvangt u het complete pakket bevestigingsmateriaal, hang- en sluitwerk en de bouwtekening. De deur is voorzien van enkel glas. De roedes voor de ramen van de deuren worden los meegeleverd. Het raam is te openen en wordt met raamuitzetter geleverd. Het tuinhuis kan ook gespiegeld opgebouwd worden.

Afmetingen

Deze 300 x 200 cm grote blokhut heeft een deur van 90 x 199 cm (inclusief kozijn). Op het schuine, zelf afwaterende dak zit 10 m2 dakleer. Voor de ramen en de deur van blokhut Sten wordt enkel glas meegeleverd. De scharnieren kunnen anders zijn dan op de afbeelding. De afmetingen van dit tuinhuisje Sten zijn: 300 cm breed x 200 cm diep x 245 cm nokhoogte. De oversteek aan de voorzijde is 10 cm en aan de achterzijde 10 cm. De funderingsmaat is 275 x 180 cm. De hoekverbindingen zijn wind en waterdicht. De wanddikte is 28 mm. 

Impregneren of in de grondverf laten spuiten?

Wij leveren blokhut Sten standaard in blank vuren aan. Impregneren raden wij sterk aan. Dat kan groen, bruin en grijs geïmpregneerd. Dat duurt 3 weken. Het voordeel is dat u de levensduur van uw blokhut met jaren verlengd. Nieuw is grijs impregneren, u geeft uw tuinhuis dan een stoere grijs uiterlijk. Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits.

Wilt u uw blokhut Sten in een kleur? Kies dan voor een grondverf laag in wit, transparant of antraciet grijs. Deze spuitlaag hoeft u nog maar 1 keer af te lakken en dan bent u voor de eerste 3 jaar klaar. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Sten. De spuitlaag met grondverf heeft een levertijd van circa 4 weken. Dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie.

Fundering

Deze blokhut/berging Sten is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatieroosten boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede lichtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. U kunt de ventilatieroosters meebestellen als optie. Dit is een set van 2 roosters. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
Populair Blokhut Sten Tijdelijke Aanbieding Blokhut Sten 300 x 200 x 245 cm Het raam kan zowel links als rechts van de deur geplaatst worden Ruim op voorraad
€ 799,00 € 799,95 per stuk incl. BTW