Tuinhuis Kerko 3 Terragrijs Karibu met overkapping 482 x 217 x 211 cm

Productnummer: KA82933-G   |   19mm steek-/schroefsysteem   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Uit te breiden met diverse opties

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-7 weken.

€ 1.349,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Aanbouw
Aanbouw
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Karibu Wanden t.a.v. Aanbouwdak
Karibu Wanden t.a.v. Aanbouwdak
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 1.349,95 Standaardproduct Tuinhuis Kerko 3 Terragrijs Karibu met overkapping 482 x 217 x 211 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Kerko 3 Terragrijs Karibu met overkapping 482 x 217 x 211 cm

  • 8 vaste ramen op de hoek voor extra licht inval
  • 5 jaar garantie op het hout en de constructie
  • Gemaakt van duurzaam Scandinavisch Vurenhout
  • Uit te breiden met diverse opties
  • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende-dakfolie sterk aanbevolen)

Tuinhuis Kerko 3 Terragrijs Karibu met overkapping 482 x 217 x 211 cm

Op zoek naar een met verf behandelde tuinhuis met plat dak en overkapping met veel lichtinval? Kerko 3 met dakaanbouw van 240 cm uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu is van top kwaliteit Scandinavisch vuren hout in de kleur Terragrijs en beschikt over 8 vaste lichtuitsparingen met kunstglas ( 23.5 x 31.5 cm per element) in de hoek van de houten berging. De 2 hoekvensters met ieder 4 vaste lichtuitsparingen zorgen voor veel lichtinval in dit faaie houten huisje. Karibu Woodfeeling tuinhuis Kerko 3 in de kleur Terragrijs met sleepdak kan eenvoudig worden opgebouwd middels het 19 mm steek-/ schroefsysteem. Deze tuinhuis behoort tot de blokhut 5x3 meter (ongeveer) categorie.

Karibu Verfsysteem

Kerko 3 met dakaanbouw is beschermd door het speciale Karibu verfsysteem. Het behandelen gebeurd onder vacuumdruk, waardoor het verf echt in het hout gedrukt wordt. Dit zorgt voor een natuurlijk karakter en optimale bescherming van het hout. De basis van Kerko 3 van Karibu is behandeld met de moderne kleur Terragrijs (RAL 060.40.05). Kleur van de deurkozijnen en profielen is Ivoorwit (RAL 1015). Door de combinatie van terra en ivoor verkrijgt deze Kerko 3 tuinhuis met sleepdak een fraai modern uiterlijk.

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Afmetingen

Woodfeeling Tuinhuis Kerko 3 Terragrijs is 482 cm breed, 217 cm diep en 211 cm hoog (voorkant). De binnenmaat van deze houten berging is 234 x 209 cm. Kerko wordt standaard geleverd met een basis berging van 242 x 217 x 211 cm inclusief een dakaanbouw / overkapping van 240 cm. Hierdoor komt de totale breedte van Kerko 3 op 482 cm. 

Houten systeemhuis Kerko type 3 van Karibu beschikt over een wanddikte van 19 mm en kan eenvoudig worden opgebouwd met losse houtprofielen middels steek-/schroefsysteem. Kortom, deze terragrijze houten tuinberging is eenvoudig zelf op te bouwen en is daarmee de perfecte keuze voor de handige doe-het-zelver. De 1.9 cm dikke profielen met rond profiel met messing en groef zijn vervaardigd uit Scandinavisch vuren hout en hebben een perfecte pasvorm en waterafstotende profilering.

Dit moderne tuinhuisje met licht schuin aflopend dak wordt tevens geleverd met dubbele vleugeldeur (139 x 175 cm) met 3 lichtpanelen van kunstglas en veiligheidssluiting. De afmetingen van de lichtpanelen zijn 51.5 x 32 cm per element. Kerko 3 wordt tevens geleverd met 60 mm brede keteldruk geïmpregneerd funderingsbalken voor een goede fundering.

Overkapping en dichte wanden?

Kerko 3 Terragrijs van Karibu wordt standaard geleverd met een dakaanbouw van 240 cm. Wilt u een langere overkapping bij deze Kerko 3 tuinhuis? Als extra optie kunt u ook kiezen voor 40 cm extra lengte waarmee u een totale overkapping ontvangt bij Kerko 3 van 280 cm (meerprijs). Kiest u voor een overkapping van 280 cm, dan wordt de totale breedte van deze fraaie tuinhuis 522 cm.

Daarnaast is de overkapping, zowel de 240 als 280 cm, uit te breiden met een dichte zij- en achterwand (meerprijs). Kies uit enkel een achterwand of een combinatie van een achter- en zijwand. De diverse opties voor het bekleden van de wanden van de overkapping vindt u bij de extra opties. Door de aanbouw aan de achter en zijkant af te schermen met dichte wanden, kunt langer blijven genieten van uw tuin. 

Dak(bedekking)

Deze grijs geverfde houten berging met hoekvensters beschikt over een lessenaarsdak (dakhelling van 3°) van 16 mm dikte houten dakplaten. Het dakoverstek is 18 cm aan de voorkant, 14 cm aan de zijkant en 7 cm aan de achterkant. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie (4 rol a 5m2) in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk door ons aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van tuinhuisje met dakaanbouw van Kerko 3.

Voor het afvoeren van hemelwater van het platte dak van Kerko 3 Terragrijs met overkapping is tevens een PVC dakgootset als extra optie te bestellen. De PVC dakgootset voor platte daken is eenvoudig op maat te maken en te plaatsen en wordt als complete set geleverd inclusief valbuis en benodigde bevestigingsmateriaal. De PVC dakgootset is leverbaar voor Kerko 3 met standaard overkapping van 240 cm als voor de langere overkapping van 280 cm.

Houten vloerpakket 

Tuinhuis Kerko 3 wordt standaard door Karibu geleverd zonder houten vloerpakket voor in de berging. Houten vloerpakket in deze berging bestellen? Kies bij extra opties ook voor een onbehandelde houten vloerpakket bestaande uit massief vuren houten vloerdelen, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers. Zorg altijd voor een goede fundering, de fundering van Kerko 3 kan bestaan uit bijvoorbeeld beton of tegels.

Levering

De levertijd van Kerko 3 Terragrijs met dakaanbouw van het Duitse A-merk Karibu bedraagd circa 3 weken. Kerko 3 met overkapping wordt standaard geleverd inclusief uitgebreide opbouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Type tuinhuis Kerko van Karibu is ook leverbaar zonder dakaanbouw (losse berging) en onbehandeld (niet geverfd). Deze vindt u o.a. bij de alternatieven voor dit product onderaan deze pagina.

Let op! Tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktober, kan de levertijd oplopen tussen 6-9 weken.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Uit te breiden met dichte wanden en extra lange overkapping Kerko Terragrijs Karibu met overkapping Sfeer Tuinhuis Kerko 3 Terragrijs Karibu met overkapping 482 x 217 x 211 cm   |   19mm steek-/schroefsysteem   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Uit te breiden met diverse opties Ruim op voorraad
€ 1.349,95 per stuk incl. btw