Tuinhuis Kerko 3 Karibu 242 x 217 x 211 cm Wanddikte 19mm

Productnummer: KA11090   |   19mm steek-/schroefsysteem   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Uit te breiden met diverse opties

€ 1.159,75 € 985,95 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 20,95 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren (impregneren levertijd 4-5 weken)
Dakbedekking plat dak
Beitz - Blokhut en Tuinhuis beits
Samenstelling Sluiten
  • € 985,95 Standaardproduct Tuinhuis Kerko 3 Karibu 242 x 217 x 211 cm Wanddikte 19mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Kerko 3 Karibu 242 x 217 x 211 cm Wanddikte 19mm

  • 8 vaste ramen op de hoek voor extra licht inval
  • 5 jaar garantie op het hout en de constructie
  • Gemaakt van duurzaam Scandinavisch Vurenhout
  • Uit te breiden met diverse opties
  • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende-folie sterk aanbevolen)
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Kerko 3 Karibu 242 x 217 x 211 cm Wanddikte 19mm

Op zoek naar een moderne houten blokhut 2x2 meter (circa) met plat dak wat beschikt over veel lichtinval? Kerko 3 uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu is van top kwaliteit onbehandeld Scandinavisch vuren hout en beschikt over 8 vaste lichtuitsparingen met kunstglas ( 23.5 x 31.5 cm per element) in de hoek van het huisje. De 2 hoekvensters met ieder 4 vaste lichtuitsparingen zorgen voor veel lichtinval in dit faaie houten huisje. Karibu Woodfeeling tuinhuis Kerko 3 kan eenvoudig worden opgebouwd middels het 19 mm steek-/ schroefsysteem.

Afmetingen

Woodfeeling Tuinhuis Kerko 3 is 242 cm breed, 217 cm diep en 211 cm hoog (voorkant). De binnenmaat van deze houten berging is 234 x 209 cm. Houten systeemhuis Kerko type 3 van Karibu beschikt over een wanddikte van 19 mm en kan eenvoudig worden opgebouwd met losse houtprofielen middels steek-/schroefsysteem. Kortom, deze onbehandelde houten tuinberging is eenvoudig zelf op te bouwen en is daarmee de perfecte keuze voor de handige doe-het-zelver.

Tuinhuis Kerko 3 Karibu - wanddikte 19 mm en kunstglas

De 1.9 cm dikke onbehandelde profielen met rond profiel met messing en groef zijn vervaardigd uit Scandinavisch vuren hout en hebben een perfecte pasvorm en waterafstotende profilering. Dit moderne tuinhuisje met licht schuin aflopend dak wordt tevens geleverd met dubbele vleugeldeur (139 x 175 cm) met 3 lichtpanelen van kunstglas en veiligheidssluiting. De afmetingen van de lichtpanelen zijn 51.5 x 32 cm per element. Kerko 3 wordt tevens geleverd met 60 mm brede keteldruk geïmpregneerd funderingsbalken voor een goede fundering. 

Hout geschaafd Ja Type/Model Kerko Houtsoort Scandinavisch Vuren Wanddikte 19mm Afmetingen 242 x 217 cm Funderingsmaat 238 x 213 cm Nokhoogte 211 cm Ramen Ja Deuren 1 Dubbele Deur (139x175) Type Beglazing Kunstglas Type Dak Plat dak Dakbedekking Exclusief Dakhelling 3° Dakoppervlak (m²) 6.1 m² Inhoud (m³) 10.2 m³ Gespiegeld op te bouwen?   Nee Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding Let op! Tuinhuis Kerko 3 van Karibu wordt onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur adviseren wij om het houten tuinhuisje te behandelen met een beits of dekkende verf.

Dak(bedekking)

Deze houten berging met hoekvensters beschikt over een lessenaarsdak (dakhelling van 3°) van 16 mm dikte houten dakplaten. Het totale dakoppervlakte van het platte dak is 6,1 m² en het dakoverstek is 18 cm aan de voorkant, 14 cm aan de zijkant en 7 cm aan de achterkant. Kerko 3 van Karibu wordt standaard geleverd exclusief dakbedekking.

Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie (2 rol a 5m2) in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk door ons aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van tuinhuisje Kerko 3.

Voor de afwatering van het hemelwater van het dak van Kerko 3 kunt u tevens als extra opties complete dakgootsets meebestellen. Kies uit een transparant geimpregneerde houten dakgootset met druppelketting of PVC Dakgootset. Dakgootsets zijn eenvoudig op maat te maken en te monteren en worden door Karibu geleverd inclusief alle benodigde bevestigingsmaterialen

Houten vloerpakket 

Tuinhuis Kerko 3 wordt standaard door Karibu geleverd zonder houten vloerpakket voor in de berging. Houten vloerpakket in deze berging bestellen? Kies bij extra opties ook voor een onbehandelde houten vloerpakket bestaande uit massief vuren houten vloerdelen, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers. Zorg altijd voor een goede fundering, de fundering van Kerko 3 kan bestaan uit bijvoorbeeld beton of tegels.

Behandelen met Beits

Om het hout te beschermen en/of een mooie kleur te geven, is het belangrijk om het hout te behandelen met een goede beits. Bij het sellecteren van opties heeft u de mogelijkheid om een kleur te sellecteren tegen meerprijs. Wij leveren dan blikken met beits, genoeg voor 2 lagen aan de buitenkant van uw tuinhuis of blokhut. Voor een goede kleur en bescherming adviseren wij altijd om beits in 2 lagen aan te brengen. Wij leveren Beitz - Blokhut en tuinhuis beits in 10 kleuren. De eerste 5 (Zwart, Wit, Antraciet, Antiek groen en Ral9010) zijn dekkende kleuren. De overige kleuren zijn transparant. Bij deze kleuren ziet u dus de natuurlijke uitstraling van het hout nog beter terug. De glansgraad is altijd zijdeglans. Dit betekend dat het een erg lichte glans heeft als de zon er op een bepaalde manier op staat. 

Levering

De levertijd van Kerko 3 van het Duitse A-merk Karibu bedraagd circa 3 weken. Kerko 3 wordt standaard geleverd inclusief uitgebreide opbouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Type tuinhuis Kerko van Karibu is ook leverbaar in de kleur Terragrijs en met dakaanbouw / overkapping. Deze vindt u o.a. bij de alternatieven voor dit product onderaan deze pagina.

Let op! Tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktober, kan de levertijd oplopen tussen 6-8 weken.

Vergelijkbare Modellen

Tuinhuis Kerko 3 kan ook worden geleverd als set met verspringend dak van 240 cm of zelfs 280 breed. Kerko 3 met overkapping van Karibu kan tevens worden uitgebreid met dichte achter- en zijwand. Tuinhuis Kerko 3 met overkapping vindt u hier.

Wilt u ditzelfde model in de afmeting 302 x 217 cm? Kies dan voor blokhut Kerko 4. Wilt u ditzelfde model met een overkapping aan de zijkant? Kies dan voor blokhut Kerko 3 met overkapping. Wilt u dit zelfde model in een reeds verfde variant in de kleur Terragrijs? Kies dan voor Kerko 3 Karibu Terragrijs. Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen.

Bestel ca. 2x2 meter blokhut Kerko 3 nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Kerko 3 Onbehandeld Sfeerfoto Tuinhuis Kerko 3 Karibu 242 x 217 x 211 cm Wanddikte 19mm   |   19mm steek-/schroefsysteem   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Uit te breiden met diverse opties Op voorraad
€ 1.159,75 € 985,95 Per stuk incl. BTW