Tuinhuis Schwandorf 3 met overkapping 453 x 217 x 218 cm

Productnummer: KA11252   |   Duitse A-kwaliteit   |   Overkapping aan beide kanten te plaatsen   |   Uit te breiden met langere overkapping en dichte wanden

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-7 weken.

€ 999,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Aanbouw
Aanbouw
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Karibu Wanden t.a.v. Aanbouwdak
Karibu Wanden t.a.v. Aanbouwdak
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 999,95 Standaardproduct Tuinhuis Schwandorf 3 met overkapping 453 x 217 x 218 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Schwandorf 3 met overkapping 453 x 217 x 218 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Inclusief geïmpregneerde funderingsbalken
  • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dakfolie sterk aanbevolen)
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Schwandorf 3 met overkapping 453 x 217 x 218 cm

Op zoek naar uniek houten tuinhuisje met overkapping? Schwandorf 3 uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu wordt standaard geleverd met dakaanbouw van 240 cm die aan beide kanten van de berging geplaats kan worden. De basis houten berging van Schwandorf 3 is een zogenaamd hoek tuinhuis waar de deur schuin in het midden zit. Schwandorf 3 met dakaanbouw van 240 cm van Karibu is van top kwaliteit onbehandeld Scandinavisch vuren hout en kan eenvoudig worden opgebouwd middels het 19 mm steek-/ schroefsysteem.

Let op! Tuinhuis Schwandorf 3 met overkapping van Karibu wordt standaard onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur en om problemen te voorkomen adviseren wij om het houten tuinhuisje nog te behandelen met een beits of dekkende verf.

Tuinhuis met overkapping

Houten tuinhuis Schwandorf 3 met overkapping van Karibu beschikt over een wanddikte van 19 mm en is 453 cm breed, 217 cm diep en 218 cm hoog. Schwandorf 3 in wordt standaard geleverd met een basis hoekberging van 213 cm breed, 217 cm diep en 218 cm hoog, inclusief sleepdak / overkapping van 240 cm. Daarmee komt de totale breedte van Schwandorf met overkapping uit op 453 cm. 

Overkapping en wanden

Wilt u een langere overkapping bij Schwandorf 3? Als extra optie kunt u ook kiezen voor 40 cm extra lengte waarmee u een totale overkapping ontvangt bij Schwandorf  van 280 cm (meerprijs). Kiest u voor een overkapping van 280 cm, dan wordt de totale breedte van deze fraaie tuinhuis van Karibu 493 cm.

Langer genieten van het buitenleven in uw tuin? Tuinhuis Schwandorf 3 is nu ook leverbaar met opties voor het bekleden van de wanden van de overkapping. Kies uit enkel een achterwand of een dichte zij- en achterwand voor de overkapping. Deze dichte wanden zij zowel te bestellen voor de standaard verspringend dak van 240 cm, als voor de extra lange overkapping van 280 cm. Deze kunt u eenvoudig bijbestellen als extra optie. Het tuinhuis valt onder de blokhut 5x3 meter categorie.

Montage tips

Deze moderne berging voor in uw tuin kan eenvoudig worden opgebouwd doormiddel van het waterdichte steek-/schroefsysteem van 19 mm ronde profielen met mes en groef van onbehandeld Scandinavisch vuren hout. Het licht aflopende platte dak met een dakhelling van 3 graden zorgt voor een goede afwatering van hemelwater. Dit tuinuisje wordt standaard ook geleverd met 60 mm brede funderingsbalken voor de basis berging, die onder hoge druk zijn geïmpregneerd (KDI). 

Door zijn unieke ontwerp met de deur op de schuine wand is Schwandorf 3 het perfecte tuinhuisje voor plaatsing in een hoek van uw tuin. Schwandorf 3 is uitermate geschikt voor het stallen van bijvoorbeeld tuinmeubelen en tuingereedschap. De overkapping biedt ruimte voor een kleine loungeset waardoor u heerlijk overdekt van uw tuin kunt genieten.

De voorgemonteerde deur beschikt over 4 uitsparingen (65 x 32 cm) met melkwit kunstglas en wordt geleverd inclusief verstelbare scharnieren voor optimale uitlijning. 

Dak(bedekking)

Het dak van Schwandorf 3 met overkapping bestaat 16 mm dakplaten en wordt standaard geleverd exclusief dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). De zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het platte dak van dit tuinhuisje.

Voor het afvoeren van hemelwater van het platte dak van Schwandorf 3 met overkapping is tevens een PVC dakgootset als extra optie te bestellen. De PVC dakgootset voor platte daken is eenvoudig op maat te maken, te plaatsen en wordt als complete set geleverd inclusief valbuis en benodigde bevestigingsmateriaal. De PVC dakgootset is leverbaar voor Schwandorf 3 met standaard overkapping van 240 cm als voor de lange overkapping van 280 cm.

Vloer bijbestellen

De basis tuinhuis van Schwandorf 3 wordt standaard geleverd zonder vloer. Houten vloer in dit tuinhuisje mee bestellen? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer van 16 mm houten profielen met mes en groef, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers.

Levertijd

De levertijd van Schwandorf 3 van Karibu inclusief overkapping is ca. 3 weken, en wordt geleverd inclusief uitgebreide montagehandleiding en bevestigingsmaterialen.

Let op! Tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktober, kan de levertijd oplopen tussen 6-9 weken.

blokhut 5x3 meter overkapping 5x3 meter


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Hoektuinhuis met overkapping Schwandorf 3 Karibu met overkapping Tuinhuis Schwandorf 3 met overkapping 453 x 217 x 218 cm   |   Duitse A-kwaliteit   |   Overkapping aan beide kanten te plaatsen   |   Uit te breiden met langere overkapping en dichte wanden Ruim op voorraad
€ 999,95 per stuk incl. btw