Logo Gadero
service

Tuinhuis Qubic 2 Terragrijs Karibu met overkapping 546 x 276 x 214 cm Wanddikte 19mm

Productnummer
KA11409
19mm steek/schroefsysteem
Uit te breiden met diverse opties
tuinhuis_qubic_2_aanbouwdak_terragrijs_karibu_sfeer
qubic_2_tuinhuis_karibu_terragrijs
tuinhuis_qubic_2_aanbouwdak_terragrijs_karibu
tuinhuis_qubic_2_aanbouwdak_terragrijs_karibu_leeg
tuinhuis_qubic_2_aanbouwdak_terragrijs_karibu_afmetingen
tuinhuis_qubic_2_aanbouwdak_terragrijs_karibu_kleuren
Per stuk,vanaf

2.209,95

incl. BTW

Op voorraad
2 tot 3 weken
Details
Diepte
246 cm
Breedte
546 cm
Hoogte
214 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux
Houten vloer
* De levertijd van Houten vloer is Impregneren levertijd 12-15 weken
2.209,95incl. BTW
2 tot 3 weken
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Gemaakt van duurzaam Scandinavisch vuren hout

  • Van Duitse A-kwaliteit

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie

  • Inclusief deur en aluminium afsluitbalken

Specificaties

Gewicht
370 kg
Wanddikte
19 mm
Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Kleur
Terragrijs
Breedte
546 cm
Diepte
246 cm
Hoogte
214 cm

Tuinhuis Qubic 2 Terragrijs Karibu met overkapping 546 x 276 x 214 cm Wanddikte 19mm

De vierkante Qubic 2 Terragrijs biedt u veel extra ruimte in de tuin en door de toegevoegde overkapping kunt u ook nog overdekt zitten. Dit tuinhuis uit de Classic-Serie van het Duitse A-merk Karibu heeft een luxe uitstraling, mede door de vierkante vorm, schuifdeur en aluminium afwerking. De houten berging heeft een totaal oppervlakte van 7,5 m2. Genoeg ruimte dus voor al uw spullen. Daarnaast kunt u onder de overkapping een kleine tafel met stoelen of loungeset neerzetten, zodat u ook van uw tuin kan genieten als het misschien iets minder mooi weer is. De overkapping kan zowel aan de voorkant als linker- of rechterzijde geplaatst worden. Om de Qubic 2 Terragrijs helemaal compleet te maken is het mogelijk deze uit te breiden met verschillende opties, zoals een dakgoot, vloer en onderhoudset.

Afmetingen

Dit opvallende vierkante tuinhuis bestaat uit twee onderdelen: de basis houten berging en het aanbouwdak. De houten basis is 276 cm breed, 276 cm diep en heeft aan de voorkant een maximale hoogte van 214 cm. De achterkant van het tuinhuis is 201 cm hoog. De binnenmaat deze vierkante bergplaats is 268 x 268 cm.

Tuinhuis Qubic 2 Terragrijs met overkapping Karibu - wanddikte 19 mm en kunstglas

Het aanbouwdak is 268 cm breed en 276 cm diep. De totale breedte van de Qubic 2 met overkapping is 546 cm. Het tuinhuis is eenvoudig op te zetten door het steek-/schroefsysteem van 19 mm dik blokhutprofiel van Scandinavisch Vurenhout.

Hout geschaafd Ja Type/Model Qubic Houtsoort Scandinavisch Vuren Wanddikte 19mm Afmetingen 512 x 276 cm Funderingsmaat 272 x 272 cm Nokhoogte 214 cm Ramen Geen Deuren 1 Schuifdeur (110,4 x 183,3 cm) Doorgang (105 x 179 cm) Type Beglazing Kunstglas Type Dak Plat dak Dakbedekking Exclusief Dakhelling 0° Dakoppervlak (m²) 15 m² Inhoud (m³) 14,9 m³ Gespiegeld op te bouwen? Nee Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding Karibu verfsysteem

De Qubic 2 Terragrijs is behandeld met het speciale Karibu verfsysteem. Hierbij wordt het hout onder vacuumdruk geverfd, zodat de verf als het ware in het hout gedrukt wordt. Deze manier van behandelen zorgt ervoor dat het hout optimaal beschermd is en dat het zijn natuurlijke karakter behoudt. De basis van de Qubic 2 Terragrijs is behandeld met de moderne kleur Terragrijs (RAL 060.40.05). De deurkozijnen en profielen zijn Ivoorwit (RAL 1015). Deze combinatie van kleuren geeft het Mühlendorf 4 Terragrijs tuinhuisje een fraai modern uiterlijk.

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Standaard meegeleverd

Om de vierkante vorm van de Qubic 2 in stand te houden krijgt u standaard een schuifdeur meegeleverd, in plaats van een openslaande deur. Deze 105 x 179 cm deur draagt bij aan de luxe uitstraling van het tuinhuisje en is voorzien van lichtpanelen met ondoorzichtig kunstglas. Daarnaast ontvangt u een aluminium deurdrempel en draaigrendelslot.

Het tuinhuis met overkapping heeft een platdak, gemaakt van massief houten platen. Kies bij de extra opties voor zelfklevende dakbedekking dit verlengt de levensduur van uw dak aanzienlijk. Dit materiaal is zeer duurzaam, scheurbestendig en beschermt uw dak tegen alle weersinvloeden. Verder krijgt u bijpassende aluminium afsluitbalken als hoogwaardige dakafsluiting, om de luxe uitstraling van het tuinhuisje af te maken.

Extra opties

Het is mogelijk om de Qubic 2 met overkapping uit te breiden met een paar extra opties. Zo heeft u de mogelijkheid om een PVC-dakgootset mee te bestellen. Plaats met deze set, bestaande uit buizen en beslag, gelijk na het plaatsen van uw tuinhuis een dakgoot. Met deze dakgootset zorgt u ervoor dat het water van uw dak kan lopen, wat beter is voor uw dak en de zijkant van uw blokhut.

Ook aan het onderhoud van de binnenkant van het tuinhuis is gedacht. Zo kunt u een onderhoudsset voor het binnengedeelte van de Qubic bestellen. De set bestaat uit: 0.75 en 0.5 liter Vastewas olie, 1 kwast, 1 vlakstrijker, 2 roerstaafjes en handschoenen. Beide sets zijn te vinden onder de extra opties.

Houten vloer

Voordat u de Qubic 2 gaat gebruiken is het aan te raden om er een vloer in te leggen. Nu is de keuze aan u of dit een stenen of houten vloer wordt. Liever hout? Bestel dan gelijk, tegen een meerprijs, een houten vloer mee. U ontvangt dan een onbehandelde houten vloer, inclusief onder hoge keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderlegger. De onderleggers zijn van massief hout en zo behandeld dat ze een langere levensduur hebben.

Levering

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (6-8 weken in de periode april t/m september). Het tuinhuis wordt standaard geleverd met uitgebreide opbouwtekening, 60 mm brede (KDI) geïmpregneerde funderingsbalken en alle benodigde bevestigingsmaterialen.

Vergelijkbare modellen

Tuinhuis Qubic 2 is ook verkrijgbaar zonder overkapping. Het tuinhuis Qubic 2 zonder overkapping vindt u hier.

Wilt u ditzelfde model in de afmeting 484 x 246 cm? Kies dan voor blokhut Qubic 1 met overkapping. Wilt u dit zelfde model in een onbehandelde variant? Kies dan voor Qubic 2 met overkapping Karibu. Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen.

Bestel ca. 5x3 meter blokhut Qubic 2 nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.