Tuinhuis Schwandorf 3 Karibu 213 x 217 x 218 cm Wanddikte 19mm

Productnummer: KA11252   |   19 mm steek-/schroefsysteem   |   Vleugeldeur met 4 lichtpanelen met melkwit kunstglas   |   Uit te breiden met diverse opties

€ 1.029,75 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 21,88 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren (impregneren levertijd 6-8 weken)
Dakbedekking plat dak
Beitz - Blokhut en Tuinhuis beits
Samenstelling Sluiten
  • € 1.029,75 Standaardproduct Tuinhuis Schwandorf 3 Karibu 213 x 217 x 218 cm Wanddikte 19mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Schwandorf 3 Karibu 213 x 217 x 218 cm Wanddikte 19mm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Inclusief geïmpregneerde funderingsbalken
  • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dakfolie sterk aanbevolen)
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Schwandorf 3 Karibu 213 x 217 x 218 cm Wanddikte 19mm

Schwandorf 3 uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu is een zogenaamd hoektuinhuis, die perfect in een hoek van uw tuin geplaatst kan worden. Deze moderen houten blokhut 2x2 meter met plat dak en een wanddikte van 1.9 cm biedt vollop ruimte voor al uw gereedschap. Tuinhuis Schwandorf 3 van het merk Karibu is van top kwaliteit onbehandeld Scandinavisch vuren hout en heeft de afmetingen 213 x 217 x 218 cm. 

Let op! Tuinhuis Schwandorf 3 van Karibu wordt standaard onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur en om problemen te voorkomen adviseren wij om het houten tuinhuisje nog te behandelen met een beits of dekkende verf.

Afmetingen

Houten tuinuis Schwandorf 3 van Karibu heeft een wanddikte van 19 mm en is 213 cm breed, 217 cm diep en 218 cm hoog. Deze luxe hoek berging voor in uw tuin kan eenvoudig worden opgebouwd doormiddel van het waterdichte steek-/schroefsysteem van 19 mm ronde profielen met mes en groef van onbehandeld Scandinavisch vuren hout. Dit tuinuisje wordt standaard ook geleverd met 60 mm brede funderingsbalken, die onder hoge druk zijn geïmpregneerd (KDI). De voorgemonteerde deur beschikt over 4 uitsparingen (65 x 32 cm) met melkwit kunstglas en wordt geleverd inclusief verstelbare scharnieren voor optimale uitlijning. 

Tuinhuis Schwandorf 3  Karibu - wanddikte 19 mm en kunstglas

Door zijn unieke ontwerp met de deur op de schuine wand is Schwandorf 3 het perfecte tuinhuisje voor plaatsing in een hoek van uw tuin. Schwandorf 3 van Karibu is perfect voor het stallen van bijvoorbeeld tuinmeubelen en tuingereedschap.

Hout geschaafd Ja Type/Model Schwandorf Houtsoort Scandinavisch Vuren Wanddikte 19mm Afmetingen 213 x 217 cm Funderingsmaat 209 x 213 cm Nokhoogte 218 cm Ramen Geen Deuren 1 Deur (81,5x175) Type Beglazing Kunstglas Type Dak Plat dak Dakbedekking Exclusief Dakhelling 3° Dakoppervlak (m²) 5,6 m² Inhoud (m³) 8,1 m³ Gespiegeld op te bouwen?   Nee Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding Dak(bedekking)

Het licht aflopende platte dak van Schwandorf 3 van Karibu beschikt over een lessenaarsdak met een dakhelling van 3 graden, wat zorgt voor een goede afwatering van hemelwater. Het dak wordt geleverd met 16 mm dakplaten en exclusief dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Voor het afvoeren van hemelwater kunt u tevens als extra optie een complete PVC of houten dakgootset van Karibu meebestellen (meerprijs). Deze kleurloos geimpregneerde houten dakgootset is speciaal door Karibu ontwikkeld voor platte daken en wordt geleverd inclusief verstelbaar bevestigingsmateriaal en druppelketting. De PVC dakgootset wordt compleet geleverd inclusief valbuis en alle benodigde bevestigingsmateriaal.

Houten vloer

Schwandorf 3 wordt standaard geleverd zonder houten vloer. Houten vloer in dit tuinhuis mee bestellen? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer van 16 mm houten profielen met mes en groef, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers.

Behandelen met Beits

Om het hout te beschermen en/of een mooie kleur te geven, is het belangrijk om het hout te behandelen met een goede beits. Bij het sellecteren van opties heeft u de mogelijkheid om een kleur te sellecteren tegen meerprijs. Wij leveren dan blikken met beits, genoeg voor 2 lagen aan de buitenkant van uw tuinhuis of blokhut. Voor een goede kleur en bescherming adviseren wij altijd om beits in 2 lagen aan te brengen. Wij leveren Beitz - Blokhut en tuinhuis beits in 10 kleuren. De eerste 5 (Zwart, Wit, Antraciet, Antiek groen en Ral9010) zijn dekkende kleuren. De overige kleuren zijn transparant. Bij deze kleuren ziet u dus de natuurlijke uitstraling van het hout nog beter terug. De glansgraad is altijd zijdeglans. Dit betekend dat het een erg lichte glans heeft als de zon er op een bepaalde manier op staat. 

Levering

De levertijd van Schwandorf 3 van Karibu is ca. 3 weken, en wordt geleverd inclusief uitgebreide montagehandleiding en bevestigingsmaterialen.

Let op! Tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktober, kan de levertijd oplopen tussen 6-8 weken.

Vergelijkbare Modellen

Tuinhuis Schwandorf 3 kan ook worden geleverd als set met verspringend dak van 240 cm of zelfs 280 breed. Schwandorf 3 met overkapping van Karibu kan tevens worden uitgebreid met dichte achter- en zijwand. Tuinhuis Schwandorf 3 met overkapping vindt u hier.

Wilt u ditzelfde model in de afmeting 242 x 246 cm? Kies dan voor blokhut Schwandorf 5 Wilt u ditzelfde model met een overkapping aan de zijkant? Kies dan voor blokhut Schwandorf 3 met overkapping. Wilt u dit zelfde model in een reeds verfde variant in de kleur Terragrijs? Kies dan voor Schwandorf 3 Karibu Terragrijs. Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen

Bestel ca. 2x2 meter blokhut Schwandorf 3 nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Hoektuinhuis Schwandorf 3 Tuinhuis Schwandorf 3 Karibu 213 x 217 x 218 cm Wanddikte 19mm   |   19 mm steek-/schroefsysteem   |   Vleugeldeur met 4 lichtpanelen met melkwit kunstglas   |   Uit te breiden met diverse opties Op voorraad
€ 1.029,75 Per stuk incl. BTW