Tuinhuis Schwandorf 3 Karibu 213 x 217 x 218 cm

Productnummer: KA11252   |   19 mm steek-/schroefsysteem   |   Vleugeldeur met 4 lichtpanelen met melkwit kunstglas   |   Uit te breiden met diverse opties

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-7 weken.

€ 799,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 799,95 Standaardproduct Tuinhuis Schwandorf 3 Karibu 213 x 217 x 218 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Schwandorf 3 Karibu 213 x 217 x 218 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Inclusief geïmpregneerde funderingsbalken
  • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dakfolie sterk aanbevolen)
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Schwandorf 3 Karibu 213 x 217 x 218 cm

Schwandorf 3 uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu is een zogenaamd hoektuinhuis, die perfect in een hoek van uw tuin geplaatst kan worden. Deze moderen houten blokhut 2x2 meter met plat dak en een wanddikte van 1.9 cm biedt vollop ruimte voor al uw gereedschap. Tuinhuis Schwandorf 3 van het merk Karibu is van top kwaliteit onbehandeld Scandinavisch vuren hout en heeft de afmetingen 213 x 217 x 218 cm. 

Let op! Tuinhuis Schwandorf 3 van Karibu wordt standaard onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur en om problemen te voorkomen adviseren wij om het houten tuinhuisje nog te behandelen met een beits of dekkende verf.

Afmetingen

Houten tuinuis Schwandorf 3 van Karibu heeft een wanddikte van 19 mm en is 213 cm breed, 217 cm diep en 218 cm hoog. Deze luxe hoek berging voor in uw tuin kan eenvoudig worden opgebouwd doormiddel van het waterdichte steek-/schroefsysteem van 19 mm ronde profielen met mes en groef van onbehandeld Scandinavisch vuren hout. Dit tuinuisje wordt standaard ook geleverd met 60 mm brede funderingsbalken, die onder hoge druk zijn geïmpregneerd (KDI). De voorgemonteerde deur beschikt over 4 uitsparingen (65 x 32 cm) met melkwit kunstglas en wordt geleverd inclusief verstelbare scharnieren voor optimale uitlijning. 

Door zijn unieke ontwerp met de deur op de schuine wand is Schwandorf 3 het perfecte tuinhuisje voor plaatsing in een hoek van uw tuin. Schwandorf 3 van Karibu is perfect voor het stallen van bijvoorbeeld tuinmeubelen en tuingereedschap.

Dak(bedekking)

Het licht aflopende platte dak van Schwandorf 3 van Karibu beschikt over een lessenaarsdak met een dakhelling van 3 graden, wat zorgt voor een goede afwatering van hemelwater. Het dak wordt geleverd met 16 mm dakplaten en exclusief dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Voor het afvoeren van hemelwater kunt u tevens als extra optie een complete PVC of houten dakgootset van Karibu meebestellen (meerprijs). Deze kleurloos geimpregneerde houten dakgootset is speciaal door Karibu ontwikkeld voor platte daken en wordt geleverd inclusief verstelbaar bevestigingsmateriaal en druppelketting. De PVC dakgootset wordt compleet geleverd inclusief valbuis en alle benodigde bevestigingsmateriaal.

Houten vloer

Schwandorf 3 wordt standaard geleverd zonder houten vloer. Houten vloer in dit tuinhuis mee bestellen? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer van 16 mm houten profielen met mes en groef, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers.

Levering

De levertijd van Schwandorf 3 van Karibu is ca. 3 weken, en wordt geleverd inclusief uitgebreide montagehandleiding en bevestigingsmaterialen.

Let op! Tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktober, kan de levertijd oplopen tussen 6-9 weken.

Tip: Schwandorf 3 van Karibu is tevens verkrijgbaar met dakaanbouw maar ook in de trendy kleur terragrijs, kijk hiervoor onder de categorie tuinhuis geverfd of onder alternatieven voor dit product op deze pagina.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Hoektuinhuis Schwandorf 3 Tuinhuis Schwandorf 3 Karibu 213 x 217 x 218 cm   |   19 mm steek-/schroefsysteem   |   Vleugeldeur met 4 lichtpanelen met melkwit kunstglas   |   Uit te breiden met diverse opties Ruim op voorraad
€ 799,95 per stuk incl. btw