Tuinhuis Askola 5 met overkapping 527 x 246 x 212 cm

Overkapping aan beide kanten van tuinhuis te monteren   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Met bitumen asfaltdakbedekking als eerste deklaag

€ 1149,95 Vanaf incl. BTW

Extra opties toevoegen
Vloer
Aanbouw
Extra Achter- en zijwanden
Dakbedekking plat dak
Totaal voor dit product
  • € 1149,95Dit product
€ 1149,95 Totaal incl. BTW

Specificaties voor Tuinhuis Askola 5 met overkapping 527 x 246 x 212 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
Merk:
Karibu
Productnr.:
KA11067
Afmetingen:
527 x 246 x 212 cm
Extra:
Uit te breiden met dichte wanden en extra lange overkapping
Behandeling:
Onbehandeld
Wanddikte:
1.9 cm
Deurhoogte:
187 cm
Dakbedekking:
Bitumen dakbedekking als eerste deklaag
Materiaal:
Scandinavisch Vuren
Breedte:
527 cm
Diepte:
246 cm
Hoogte:
212 cm

Tuinhuis Askola 5 met overkapping 527 x 246 x 212 cm

Askola 5 uit de Wood Feeling collectie van het Duitse merk Karibu is een royale tuinhuis inclusief overkapping van top kwaliteit. Deze fraaie tuinhuis met aanbouw is gemaakt van onbehandeld Scandinavisch vuren hout.

Afmetingen

Askola 5 heeft een afmeting van 527 cm breed, 246 cm diep en 212 cm hoog. Houten systeemhuis Askola 5 wordt geleverd met een grote basis berging van 302 x 246 x 212 cm en een standaard verspringend dak (overkapping) van 225 cm breed. Kortom, Tuinhuis Askola 5 met verspringend dak van Karibu biedt volop ruimte voor o.a. het bergen van uw tuinmeubelen, gereedschap of fietsen. De overkapping van 225 x 246 cm is een verlengstuk van uw tuin en biedt ruimte voor bijvoorbeeld een tuintafel met stoelen of een kleine loungeset. Zo kunt in de zomer heerlijk genieten van het buitenleven. Het verspringend dak kan aan beide zijden van het tuinhuisje worden gemonteerd.

De constructie van de berging van Askola 5 bestaat uit 19mm losse houtprofielen vervaardigd uit Scandinavisch vuren hout met een perfecte pasvorm en waterafstotende profielering. Dit onbehandelde tuinhuisje met wanddikte van 19mm kan eenvoudig worden opgebouwd middels een steek-/schroefsysteem, perfect voor de echte doe-het-zelver. Dit moderne tuinhuisje met plat dak en overkapping wordt tevens geleverd met dubbele vleugeldeur (154 x 187 cm) met 3 lichtpanelen van kunstglas en veiligheidssluiting.

Dakbedekking

Dit strakke tuinhuisje beschikt over een lessenaarsdak van 16mm met een dakhelling van 3 graden en wordt geleverd inclusief bitumen dakbedekking voor de eerste deklaag. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje. Houten vloer in Tuinhuis Askola 5? Kies bij extra opties ook voor een onbehandelde houten vloer, inclusief ketel geïmpregneerde onderlegger.

Zij- en achterwanden 

Tijdens de nazomer langer genieten van de veranda? Askola 5 met overkapping is tevens uit te breiden met een dichte achterwand en zijwand (meerprijs). Dit geldt zowel voor de standaard overkapping van 225 cm, als voor de overkapping van 275 cm. Kijk hiervoor bij de extra opties.

Extra lange overkapping?

Op zoek naar een grotere overkapping? Deze Askola 5 van Karibu is uit te breiden met een 50 cm langere overkapping van 275 cm (meerprijs). Kijk hiervoor bij de extra opties wanneer u Askola 5 met een overkapping van 275 cm wilt bestellen. De totale breedte van Askola 5 met overkapping van 275 cm komt dan uit op 577 cm.

Levering

De levertijd van dit houten tuinhuisje / berging met overkapping en plat dak is circa 3 weken.

Liever geen overkapping?

Tuinhuis Askola 5 kan ook worden geleverd zonder verspringend dak. Askola 5 van Karibu zonder overkapping vindt u op Gadero onder de categorie tuinhuisjes met plat dak (alleen bergruimte). 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
Uit te breiden met dichte wanden en extra lange overkapping Askola 5 Karibu met overkapping Tuinhuis Askola 5 met overkapping 527 x 246 x 212 cm Overkapping aan beide kanten van tuinhuis te monteren   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Met bitumen asfaltdakbedekking als eerste deklaag Ruim op voorraad
€ 1149,95 Vanaf incl. BTW