Tuinhuis Glücksburg 3 Karibu 213 x 217 x 220 cm

Productnummer: KA11219 19mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Inclusief klassieke dubbele deuren

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-7 weken.

€ 999,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Samenstelling Sluiten
  • € 999,95 Standaardproduct Tuinhuis Glücksburg 3 Karibu 213 x 217 x 220 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Glücksburg 3 Karibu 213 x 217 x 220 cm

  • Gemaakt van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Van Duitse A-kwaliteit
  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Met modern lessenaarsdak
  • Geen dakbedekking meegeleverd

Tuinhuis Glücksburg 3 Karibu 213 x 217 x 220 cm

Voor een modern tuinhuisje kiest u de Glücksburg 3 uit de ECO-Serie van het Duitse A-merk Karibu. Het tuinhuisje valt op door de twee vaste bovenlichten, die u veel extra licht bieden. Daarnaast heeft de Glücksburg 3 een modern lessenaarsdak. Door het steek-/schroefsysteem bouwt u dit tuinhuisje eenvoudig op met de 1.9 cm dikke onbehandelde Scandinavisch vuren profielen. U heeft de mogelijkheid om deze houten berging uit te breiden met verschillende extra opties, zoals duurzame dakbedekking en een houten vloer.

Afmetingen

Het houten tuinhuis Glücksburg type 3 is 213 cm breed, 217 cm diep en heeft aan de voorkant een maximale hoogte van 220 cm. De achterkant van het tuinhuis is 186 cm hoog. De binnenmaat deze houten berging is 205 x 209 cm. Het speciale blokhutprofiel van de Glücksburg 3 is 19 mm dik en gemaakt van Scandinavisch Vurenhout. Deze planken zijn zo gefreesd dat ze de perfecte pasvorm hebben en de profilering werkt waterafstotend.

Bij dit tuinhuisje krijgt u standaard een klassieke dubbele deur van 166.5 x 176.5 cm. De dubbele deur is voorzien van ramen met kunstglas en een veiligheidssluiting. Om voor nog meer natuurlijk licht in het tuinhuis te zorgen is de Glücksburg 3 uitgerust met twee vaste bovenlichten met een afmeting van 88.5 x 16.5 cm. Het tuinhuis heeft een totaaloppervlakte van 4.5 m2, wat u genoeg ruimte geeft om tuingereedschap, fietsen of tuinmeubels op te slaan.

Dak(bedekking)

Het moderne lessenaarsdak van de Glücksburg 3 heeft een dakhelling van 7 graden, waardoor er geen water op blijft staan. Het tuinhuisje heeft een dakoverstek van 17.5 cm aan de voorkant, 16 cm aan de zijkant en 6 cm aan de achterkant. Het dak van de Glücksburg 3 bestaat uit dakplaten. Om de levensduur van het dak van uw tuinhuis te verlengen raden wij u aan om donkergrijs zelfklevende dakfolie mee te bestellen. U ontvangt dan, tegen een meerprijs, extreem duurzaam en scheurbestendig folie. Het dakfolie kunt u eenvoudig zelf aanbrengen.

Houten vloer

Bij de Glücksburg 3 krijgt u geen vloer meegeleverd. Om uw tuinhuis gelijk na levering in gebruik te kunnen nemen bestelt u tegen een meerprijs een houten vloer mee. De onbehandelde houten vloer vindt u bij de extra's. De vloer wordt inclusief onder hoge keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers geleverd. Deze behandeling geeft de massief houten onderleggers een langere levensduur dan onbehandeld hout en maakt ze de ideale ondersteuning voor uw houten vloer.

Levering

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). Het tuinhuis wordt standaard geleverd met uitgebreide opbouwtekening, 60 mm brede (KDI) geïmpregneerde funderingsbalken en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Daarnaast is het mogelijk om dit tuinhuisje te bestellen in het terragrijs. Kijk hiervoor bij de alternatieven van dit product onderaan deze pagina.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Glucksburg 3 karibu Tuinhuis Glücksburg 3 Karibu 213 x 217 x 220 cm 19mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Inclusief klassieke dubbele deuren
€ 999,95 per stuk incl. btw