Blokhut Bastrup 7 Karibu 357 x 297 x 222 cm

Productnummer: KA11093   |   Lessenaarsdak   |   Zeer royale blokhut   |   28mm blokhuttype met 6-plus hoekverbinding

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-10 weken.

€ 1.449,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 1.449,95 Standaardproduct Blokhut Bastrup 7 Karibu 357 x 297 x 222 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Bastrup 7 Karibu 357 x 297 x 222 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Standaard geleverd zonder dakbedekking
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Bastrup 7 Karibu 357 x 297 x 222 cm

Bastrup 7 is een exclusieve en royale houten blokhut uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu. Deze grote houten berging is 357 cm breed, 297 cm diep en is 222 cm hoog. De binnenmaat van deze fraaie tuinhuis is 334 x 274 cm. Bastrup 7 bestaat uit 28 x 146 mm onbehandelde blokhutprofielen van Scandivisch vuren hout met 6-plus hoekverbinding en wordt geleverd met extra brede balken. Deze monderne houten blokhut 4x3 meter is geschikt voor mensen die op zoek naar naar een extra ruime berging voor het stallen van onder andere fietsen, tuinmeubelen en tuingereedschap. 

De blokhut wordt geleverd inclusief dubbele vleugeldeur (140 x 173 cm) met een lichtpaneel van kunstglas en bontebaardslot met 2 sleutels. De deur wordt tevens compleet geleverd inclusief verstelbare scharnieren voor optimale uitlijning.

Let op! Houten Blokhut Bastrup 7 van Karibu wordt geheel onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur adviseren wij om het houten tuinhuisje (van binnen en buiten) te behandelen met een beits of dekkende verf.

Dak(bedekking)

Het lessenaarsdak beschikt over een dakhelling van 3 graden en bestaat uit 16mm massief hout (mes en groef), en wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie (4 rollen a 5m2) voor Bastrup 7 erg duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van deze blokhut.

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak van Bastrup 7 is het tevens mogelijk als extra optie dakgootsets mee te bestellen (meerprijs). Kies uit een geimpregneerde dakgootset of een dakgootset van PVC. Deze houten en kunststof dakgootsets van Karibu wordt geheel compleet geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. 

Houten vloer

Tuinhuis Bastrup 7 wordt standaard geleverd met (KDI) geïmpregneerde funderingbalken, echter zonder houten vloer voor in de berging. Wilt u een houten vloer in de berging Bastrup 7 van Karibu? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer, inclusief keteldruk geïmpregneerde onderleggers.

Levertijd

Bastrup 7 heeft een levertijd van ca. 3 weken en wordt standaard geleverd inclusief bevestigingsmaterialen en bouwtekening.

Let op! De levertijd kan tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktober, oplopen tot 6 - 9 weken.

Overkapping?

Bastrup 7 is tevens leverbaar met sleepdak (overkapping) in verschillende maten. Kijk hiervoor onder de categorie Tuinhuis met plat dak en overkapping.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Uit te breiden met diverse opties Bastrup 7 Karibu Sfeer Blokhut Bastrup 7 Karibu 357 x 297 x 222 cm   |   Lessenaarsdak   |   Zeer royale blokhut   |   28mm blokhuttype met 6-plus hoekverbinding Ruim op voorraad
€ 1.449,95 per stuk incl. btw