Tuinhuis Schönbuch 2 Karibu 426 x 276 x 228 cm

Productnummer: KA11123   |   2 aparte ruimtes   |   Lessenaarsdak   |   38mm steek-/schroefsysteem

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-10 weken.

€ 2.349,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 2.349,95 Standaardproduct Tuinhuis Schönbuch 2 Karibu 426 x 276 x 228 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Schönbuch 2 Karibu 426 x 276 x 228 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Standaard geleverd zonder dakbedekking
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Schönbuch 2 Karibu 426 x 276 x 228 cm

Schönbuch 2 is een zogenaamde houten twee-kamer tuinhuis uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu. Karibu staat al jaren lang bekend om hun kwaliteit. Door de aparte ruimtes heeft u 1001 verschillende mogelijkheden hoe u de tuinhuis kunt gebruiken. U kunt een deel van Schönbuch 2 als stalling gebruiken en de andere deel als buitenverblijf.

Tuinhuis Schönbuch 2 is 426 cm breed, heeft een diepte van 276 cm en een hoogte van 228 cm. De constructie bestaat uit een 38mm steek-/schroefsysteem, de middenwand die de 2 ruimtes scheidt bestaat uit een 28mm middenwand. Schönbuch 2 wordt geleverd met ca. 60 mm brede funderingsbalken, die onder hoge keteldruk (KDI) zijn geïmpregneerd. Schönbuch 2 beschikt over een lessenaarsdak met een lichte dakhelling van 3 graden. Het tuinhuisje valt onder de blokhut 4x3 meter modellen.

Let op! Tuinhuis Schönbuch 2 van Karibu wordt onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur adviseren wij om het houten tuinhuisje te behandelen met een beits of dekkende verf.

Dak(bedekking)

Het platdak bestaat ui 15 mm massief houten dakplanken. Schönbuch 2 van karibu wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Voor het afvoeren van hemelwater van Schönbuch 2 is het tevens mogelijk om een dakgootset als extra optie mee te bestellen. Kies uit een transparant geimpregneerde houten dakgootset met druppelketiing of een PVC dakgootset. De dakgootsets van Karibu wordt compleet geleverd inclusief alle benodigde bevestigingsmateriaal. 

Houten vloer en deuren

Houten vloer in tuinhuis Schönbuch 2 van Karibu? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer van 19mm houten profielen met mes en groef, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers.

Deze fraaie tuinhuis heeft 2 verschillende deuren, voor 1 ruimte heeft die een dubbele vleugeldeur van 135 centimeter breed en 175 centimeter hoog en voor de andere ruimte heeft die en enkele vleugeldeur van 82,5 centimeter breed en 173 centimeter hoog. Daarnaast wordt Schönbuch 2 geleverd met 2 vaste ramen (35 x 113 cm per raam) in het vooraanzicht van het tuinhuis voorzien van kunstglas.

Levertijd

De levertijd van Tuinhuis Schönbuch 2 is ca. 3 weken. Schönbuch 2 wordt op maat geleverd vanuit Duitsland. 

Let op! Tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktober, kan de levertijd oplopen tussen 6-9 weken.

Tuinhuis Schönbuch 2 is tevens leverbaar in een reeds behandelde varriant, enkelzijdig geverfd in de moderne kleur Terragrijs. Kijk hiervoor de alternatieve producten onderaan deze pagina of onder de categorie Geverfde Tuinhuisjes.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Extra Sterke Middenwand Tuinhuis Karibu Schönbuch 2 Tuinhuis Schönbuch 2 Karibu 426 x 276 x 228 cm   |   2 aparte ruimtes   |   Lessenaarsdak   |   38mm steek-/schroefsysteem Ruim op voorraad
€ 2.349,95 per stuk incl. btw