Logo Gadero
service

Tuinhuis Schonbuch 2 Terragrijs Karibu 426 x 276 x 228 cm Wanddikte 38mm

Productnummer
KA91880
2 aparte ruimtes
Lessenaarsdak
38mm steek-/schroefsysteem
schonbuch_2_terragrijs_sfeer
schonbuch_2_terragrijs_karibu
schonbuch_2_terragrijs_karibu_maten
dubbele_deur_askola_terragrijs_karibu_12
38mm_steek_schroefsysteem_karibu_3
Per stuk,vanaf

3.939,95

incl. BTW

 • Of 3 termijnen 1.313,30 met 0% renteInstallments-Klarna
 • Of 93,73 per maandInstallments-SprayPay
Op voorraad
5 tot 6 weken
Details
Diepte
276 cm
Breedte
426 cm
Hoogte
228 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux
Funderingsbalken met afwatering
3.939,95incl. BTW
5 tot 6 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Met 5 jaar garantie op hout en constructie

 • Made in Duitsland, A-kwaliteit

 • Scandinavisch Vuren hout

 • Uit te breiden met diverse opties

 • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dakfolie sterk aanbevolen)

Specificaties

Gewicht
826 kg
Wanddikte
38 mm
Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Kleur
Terragrijs
Breedte
426 cm
Diepte
276 cm
Hoogte
228 cm

Tuinhuis Schonbuch 2 Terragrijs Karibu 426 x 276 x 228 cm Wanddikte 38mm

Schönbuch 2 is een zogenaamde houten twee-kamer tuinhuis die reeds behandeld is met de kleur Terragrijs uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu. Karibu staat al jaren lang bekend om hun kwaliteit. Door de aparte ruimtes van deze reeds met Terragrijs geverfde Schönbuch 2 heeft u 1001 verschillende mogelijkheden hoe u de tuinhuis kunt gebruiken. U kunt een deel van Schönbuch 2 als stalling gebruiken en de andere deel als buitenverblijf.

Tuinhuis Schönbuch 2 Terragrijs Karibu - wanddikte 38 mm en kunstglas

Tuinhuis Schönbuch 2 Terragrijs is 426 cm breed, heeft een diepte van 276 cm en een hoogte van 228 cm. De constructie bestaat uit een 38mm steek-/schroefsysteem, de middenwand die de 2 ruimtes scheidt bestaat uit een 28mm middenwand. Schönbuch 2 wordt geleverd met ca. 60 mm brede funderingsbalken, die onder hoge keteldruk (KDI) zijn geïmpregneerd. Schönbuch 2 beschikt over een lessenaarsdak met een lichte dakhelling van 3 graden. Het tuinhuisje valt onder de blokhut 4x3 meter modellen.

Hout geschaafd Ja
Type/Model Schönbuch
Houtsoort Scandinavisch Vuren
Wanddikte 38mm
Afmetingen 426 x 276 cm
Funderingsmaat 422 x 272 cm
Nokhoogte 228 cm
Ramen Nee
Deuren 1x Dubbele deur (135,5x175), 1 Enkele deur (82,5x173 cm)
Type Beglazing Kunstglas
Type Dak Plat dak
Dakbedekking Exclusief
Dakoppervlak (m²) 13,5 m²
Inhoud (m³) 24,8 m³
Gespiegeld op te bouwen? Nee
Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding

Karibu Verfysteem

Tuinhuis Schönbuch 2 is beschermd door het speciale Karibu verfsysteem. Dit gebeurd onder vacuumdruk, waardoor de verf echt in het hout gedrukt wordt. Dit zorgt voor een natuurlijk karakter en optimale beschemring van het hout. De basis van Schönbuch 2 van Karibu is behandeld met de moderne kleur Terragrijs (RAL 060.40.05). Kleur van de deurkozijnen en profielen is Ivoorwit (RAL 1015). Door de combinatie van terra en ivoor verkrijgt deze populaire Schönbuch 2 tuinhuis een modern karakter.

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Dak(bedekking)

Het platdak is van 15mm massief houten dakplanken. Schönbuch 2 van karibu wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Voor het afvoeren van hemelwater van het platte dak van Schönbuch 2 Terragrijs zijn tevens dakgootsets als extra optie te bestellen. Kies uit een transparant geimpregneerde houten dakgootset met druppelketting of een PVC dakgootset. De dakgootsets van Karibu zijn eenvoudig op maat te maken en te plaatsen en wordt als complete set geleverd inclusief benodigde bevestigingsmateriaal.

Houten vloer en deuren

Houten vloer in tuinhuis Schönbuch 2 van Karibu? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer van 19mm houten profielen met mes en groef, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers.

Deze fraaie tuinhuis heeft 2 verschillende deuren, voor 1 ruimte heeft die een dubbele vleugeldeur van 135,5 centimeter breed en 175 centimeter hoog en voor de andere ruimte heeft die en enkele vleugeldeur van 82,5 centimeter breed en 173 centimeter hoog. Daarnaast wordt Schönbuch 2 geleverd met 2 vaste ramen (35 x 113 cm per raam) in het vooraanzicht van het tuinhuis voorzien van kunstglas.

Levertijd

De levertijd van Tuinhuis Schönbuch 2 is ca. 3 weken. Schönbuch 2 wordt op maat geleverd vanuit Duitsland.

Let op! Tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktober, kan de levertijd oplopen tussen 6-8 weken.

Vergelijkbare Modellen

Wilt u ditzelfde model in een onbehandelde variant. Kies dan voor Schönbuch 2 Karibu. De onbehandelde variant is ook verkrijgbaar in 366 x 246 cm. Als u dit wenst kunt u kiezen voor Schönbuch 1. Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen.

Bestel ca. 4x3 meter blokhut Schönbuch 2 nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.