Tuinhuis Schönbuch 2 Terragrijs Karibu 426 x 276 x 228 cm

Productnummer: KA91880 2 aparte ruimtes   |   Lessenaarsdak   |   38mm steek-/schroefsysteem

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-10 weken.

€ 2.799,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 2.799,95 Standaardproduct Tuinhuis Schönbuch 2 Terragrijs Karibu 426 x 276 x 228 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Schönbuch 2 Terragrijs Karibu 426 x 276 x 228 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Scandinavisch Vuren hout
  • Uit te breiden met diverse opties
  • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dakfolie sterk aanbevolen)

Tuinhuis Schönbuch 2 Terragrijs Karibu 426 x 276 x 228 cm

Schönbuch 2 is een zogenaamde houten twee-kamer tuinhuis die reeds behandeld is met de kleur Terragrijs uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu. Karibu staat al jaren lang bekend om hun kwaliteit. Door de aparte ruimtes van deze reeds met Terragrijs geverfde Schönbuch 2 heeft u 1001 verschillende mogelijkheden hoe u de tuinhuis kunt gebruiken. U kunt een deel van Schönbuch 2 als stalling gebruiken en de andere deel als buitenverblijf.

Tuinhuis Schönbuch 2 Terragrijs is 426 cm breed, heeft een diepte van 276 cm en een hoogte van 228 cm. De constructie bestaat uit een 38mm steek-/schroefsysteem, de middenwand die de 2 ruimtes scheidt bestaat uit een 28mm middenwand. Schönbuch 2 wordt geleverd met ca. 60 mm brede funderingsbalken, die onder hoge keteldruk (KDI) zijn geïmpregneerd. Schönbuch 2 beschikt over een lessenaarsdak met een lichte dakhelling van 3 graden. Het tuinhuisje valt onder de blokhut 4x3 meter modellen.

Karibu Verfysteem

Tuinhuis Schönbuch 2  is beschermd door het speciale Karibu verfsysteem. Dit gebeurd onder vacuumdruk, waardoor de verf echt in het hout gedrukt wordt. Dit zorgt voor een natuurlijk karakter en optimale beschemring van het hout. De basis van Schönbuch 2 van Karibu is behandeld met de moderne kleur Terragrijs (RAL 060.40.05). Kleur van de deurkozijnen en profielen is Ivoorwit (RAL 1015). Door de combinatie van terra en ivoor verkrijgt deze populaire Schönbuch 2 tuinhuis een modern karakter.

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Dak(bedekking)

Het platdak is van 15mm massief houten dakplanken. Schönbuch 2 van karibu wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Voor het afvoeren van hemelwater van het platte dak van Schönbuch 2 Terragrijs zijn tevens dakgootsets als extra optie te bestellen. Kies uit een transparant geimpregneerde houten dakgootset met druppelketting of een PVC dakgootset. De dakgootsets van Karibu zijn eenvoudig op maat te maken en te plaatsen en wordt als complete set geleverd inclusief benodigde bevestigingsmateriaal. 

Houten vloer en deuren

Houten vloer in tuinhuis Schönbuch 2 van Karibu? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer van 19mm houten profielen met mes en groef, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers.

Deze fraaie tuinhuis heeft 2 verschillende deuren, voor 1 ruimte heeft die een dubbele vleugeldeur van 135,5 centimeter breed en 175 centimeter hoog en voor de andere ruimte heeft die en enkele vleugeldeur van 82,5 centimeter breed en 173 centimeter hoog. Daarnaast wordt Schönbuch 2 geleverd met 2 vaste ramen (35 x 113 cm per raam) in het vooraanzicht van het tuinhuis voorzien van kunstglas.

Levertijd

De levertijd van Tuinhuis Schönbuch 2 is ca. 3 weken. Schönbuch 2 wordt op maat geleverd vanuit Duitsland. 

Let op! Tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktober, kan de levertijd oplopen tussen 6 - 9 weken.

Tuinhuis Schönbuch 2 is tevens onbehandeld leverbaar en in een kleinere varriant. Kijk hiervoor bij de alternatieve producten onderaan deze pagina.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geleverd in Terragrijs Schonbuch 2 Terragrijs Karibu Sfeer Tuinhuis Schönbuch 2 Terragrijs Karibu 426 x 276 x 228 cm 2 aparte ruimtes   |   Lessenaarsdak   |   38mm steek-/schroefsysteem
€ 2.799,95 per stuk incl. btw