Tuinhuis Tintrup Karibu 364 x 244 x 230 cm

Productnummer: KA11119   |   2 aparte ruimtes   |   Lessenaarsdak   |   Deuren met lichtpanelen van kunstglas   |   Uit te breiden met diverse opties

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 6-12 weken.

€ 1.749,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 1.749,95 Standaardproduct Tuinhuis Tintrup Karibu 364 x 244 x 230 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Tintrup Karibu 364 x 244 x 230 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Standaard geleverd zonder dakbedekking

Tuinhuis Tintrup Karibu 364 x 244 x 230 cm

Tuinhuis Tintrup is een uniek middenwandhuis uit de Wood Feeling collectie van het Duitse A-merk Karibu. Dit unieke middenwand / tweekamer tuinhuisje beschikt over een 28mm dikke middenwand die de 2 ruimtes van elkaar scheidt. Door de aparte ruimtes kunt u Tintrup gebruiken voor 1001 verschillende mogelijkheden. U kunt een deel van Tintrup bijvoorbeeld gebruiken als stalling voor fietsen en het andere als verblijf. Het tuinhuis valt onder de 4x2 meter modellen.

Let op! Houten Tuinhuis Tintrup van Karibu wordt geheel onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur adviseren wij om het houten tuinhuisje te behandelen met een beits of dekkende verf.

Afmetingen

Tintrup is een modern houten tuinhuis met schuin plat dak van 364 cm breed, 244 cm diep en 230 cm hoog. De hoogte van de achterkant van Tintrup is 210 cm. De constructie van Tintrup bestaat uit een 28mm steek-/schroefsysteem van onbehandeld Scandinavisch vuren hout, die eenvoudig kan worden opgebouwd. Kortom, perfect voor de doe-het-zelver en handige klusser.

Tuinhuis Tintrup van Karibu wordt standaard geleverd met 2 verschillende deuren, voor 1 ruimte en dubbele vleugeldeur van 140 centimeter breed en 173 centimeter hoog en voor de andere ruimte een enkele vleugeldeur van 82,5 centimeter breed en 173 centimeter hoog.

Dak(bedekking)

Het platte dak met een dakhelling van 3 graden bestaat uit 19mm massief hout en standaard zonder dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie (3 rollen a 5m2) voor TIntrup is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van deze houten tuinhuis.

Voor Tuinhuis Tintrup van Karibu zijn ook dakgootset als extra optie mee te bstellen voor het afvoeren van hemelwater van het dak. Kies daarbij uit een PVC dakgootset of een geimpregneerde houten dakgootset. Deze dakgoots is speciaal ontwikkeld voor platte daken en wordt geleverd met verstelbaar bevestigingsmateriaal.

Funderingsbalken en houten vloer 

Tintrup van Karibu wordt standaard geleverd met geïmpregneerde funderingbalken maar zonder houten vloer. Houten vloer bestellen (meerprijs) bij deze moderne tuinhuis? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer, inclusief keteldruk geïmpregneerde onderleggers.

Levering

Tintrup heeft een levertijd van ca. 3 weken en wordt geleverd inclusief bouwtekening en bevestigingsmaterialen.

Let op! Tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktover, kan de levertijd 6 - 9 weken bedragen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Middenwandhuis met 2 aparte ruimtes Tintrup Tuinhuis Tintrup Karibu 364 x 244 x 230 cm   |   2 aparte ruimtes   |   Lessenaarsdak   |   Deuren met lichtpanelen van kunstglas   |   Uit te breiden met diverse opties Ruim op voorraad
€ 1.749,95 per stuk incl. btw