Tuinhuis Schönbuch 1 Karibu 366 x 246 x 227 cm

Productnummer: KA11127   |   2 aparte ruimtes   |   Lessenaarsdak   |   38mm steek-/schroefsysteem

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-7 weken.

€ 2.049,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 2.049,95 Standaardproduct Tuinhuis Schönbuch 1 Karibu 366 x 246 x 227 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Schönbuch 1 Karibu 366 x 246 x 227 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Standaard geleverd zonder dakbedekking
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Schönbuch 1 Karibu 366 x 246 x 227 cm

Schönbuch 1 is een nieuw houten twee-kamer tuinhuis uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu. De Karibu ca. 4 x 2 meter modellen staan al jaren lang bekend om hun kwaliteit. Door de aparte ruimtes heeft u 1001 verschillende mogelijkheden hoe u de tuinhuis kunt gebruiken. U kunt een deel van Schönbuch 1 als stalling gebruiken en het andere deel als buitenverblijf. 

Tuinhuis Schönbuch 1 van Karibu is 366 cm breed, heeft een diepte van 246 cm en een maximale hoogte van 227 cm. De hoogte van de achterkant van dit fraaie tuinhuis is 209 cm. De constructie bestaat uit een 40mm steek-/schroefsysteem, de middenwand die de 2 ruimtes scheidt bestaat uit een 28mm middenwand. Schönbuch 1 wordt geleverd met ca. 60 mm brede funderingsbalken, die onder hoge keteldruk (KDI) zijn geïmpregneerd. Schönbuch 1 beschikt over een lessenaarsdak met een lichte dakhelling van 3 graden.

Let op! Tuinhuis Schönbuch 1 van Karibu wordt onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur adviseren wij om het houten tuinhuisje te behandelen met een beits of dekkende verf.

Dak(bedekking) en houten vloer

Het platdak is van 15mm massief hout. Standaard wordt Schönbuch 1 geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Voor het afvoeren van hemelwater van Schönbuch 1 is het tevens mogelijk om een dakgootset als extra optie mee te bestellen. Kies uit een transparant geimpregneerde houten dakgootset met druppelketiing of een PVC dakgootset. De dakgootsets van Karibu wordt compleet geleverd inclusief alle benodigde bevestigingsmateriaal. 

Houten vloer

Houten vloer in tuinhuis Schönbuch 1 van Karibu? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer van 19mm houten profielen met mes en groef, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers.

Deuren

Deze fraaie tuinhuis heeft 2 verschillende deuren, voor 1 ruimte heeft die een dubbele vleugeldeur van 152 centimeter breed en 183 centimeter hoog en voor de andere ruimte heeft die en enkele vleugeldeur van 95 centimeter breed en 179 centimeter hoog.

Levertijd

De verwachte levertijd van dit Karibu product is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september).Deze populaire middenwand / 2 kamer tuinhuis met platdak van Karibu wordt op maat geleverd vanuit Duitsland. 

Let op! Tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktober, kan de levertijd oplopen tussen 10 - 12 weken.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Extra Sterke Middenwand Tuinhuis Schönbuch Karibu Sfeer 2-kamer Tuinhuis Tuinhuis Schönbuch 1 Karibu 366 x 246 x 227 cm   |   2 aparte ruimtes   |   Lessenaarsdak   |   38mm steek-/schroefsysteem Ruim op voorraad
€ 2.049,95 per stuk incl. btw