Wandaanbouw Bomlitz 3 Karibu 238 x 268 x 230 cm

Productnummer: KA11418 19mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |  

€ 1.249,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Samenstelling Sluiten
  • € 1.249,95 Standaardproduct Wandaanbouw Bomlitz 3 Karibu 238 x 268 x 230 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Wandaanbouw Bomlitz 3 Karibu 238 x 268 x 230 cm

  • Gemaakt van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Van Duitse A-kwaliteit
  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Inclusief dubbele vleugeldeur

Wandaanbouw Bomlitz 3 Karibu 238 x 268 x 230 cm

Heeft u extra ruimte nodig en is er in huis verder geen mogelijkheid om uit te breiden? Dan kan de Bomlitz 3 aanbouw uit de Premium-Serie van het Duitse A-merk Karibu een uitkomst bieden. Dit schuin aflopende tuinhuisje is perfect voor het stallen van uw apperatuur of fietsen of ander tuin gerelateerde dingen. Zo voegt u met de plaatsing van dit huisje eenvoudig wat extra bergingsruimte toe aan uw tuin. 

Afmetingen

Deze wandaanbouw is opgebouwd uit speciaal 19 mm dik blokhutprofiel van Scandinavisch Vurenhout. Deze planken zijn hoogwaardig gefreesd en hebben daarom de perfecte pasvorm. Daarnaast is het profiel voorzien van waterafstotende profilering. De echte doe-het-zelver zet dit tuinhuisje eenvoudig in elkaar doormiddel van het steek-/schroefsysteem. De Bomlitz 2 is 238 cm breed, 268 cm diep en heeft aan de zijkant een maximale hoogte van 230 cm. De weerszijde van de nok van het tuinhuis is 189 cm hoog. De binnenmaat deze vierkante bergplaats is 231 x 261 cm

Extra opties

Voor extra opties is het een idee om een extra deur aan de achterzijde te plaatsen zodat u altijd makkelijk bij u spullen kunt en voor het gemak de andere kant van het huisje weer uit lopen om naar de tuin om het daar te gebuiken. Het geeft net dat kleine beetje extra vrijheid en gemak wat u uzelf zeker moet gunnen.

Houten vloer

Als u de Bomlitz 3 als werk- of bergruimte wilt gebruiken is het handig om er ook een vloer in te leggen, deze wordt namelijk niet standaard meegeleverd. U heeft de keuze uit verschillende vloeren, zoals steen of hout. Kiest u voor hout? Dan is het mogelijk om, tegen een meerprijs, een houten vloer mee te bestellen. U krijgt dan een onbehandelde houten vloer, inclusief onder hoge keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderlegger meegeleverd. De onderleggers zijn van massief hout en zo behandeld dat ze een langere levensduur hebben.

Levering

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). Het tuinhuis wordt standaard geleverd met uitgebreide opbouwtekening, 60 mm brede (KDI) geïmpregneerde funderingsbalken en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Daarnaast is het mogelijk om dit tuinhuisje te bestellen in zijn grotere versies en in het terragrijs. Er is ook nog een Wandlitz serie die net wat minder lengte en hoogte heeft.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
dakaanbouw-bomlitz-3-karibu Wandaanbouw Bomlitz 3 Karibu 238 x 268 x 230 cm 19mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |  
€ 1.249,95 Per stuk incl. BTW