Logo Gadero
service

Wandaanbouw Bomlitz 3 Karibu 238 x 268 x 230 cm

Productnummer
KA11418
19mm steek/schroefsysteem
Uit te breiden met diverse opties
aanbouw_bomlitz_3_karibu
aanbouw_bomlitz_3_karibu_leeg
aanbouw_bomlitz_3_karbu_afmetingen
bomlitz_2_aanbouw_karibu_deuren_1
Per stuk,vanaf

1.579,45

incl. BTW

Op voorraad
Details
Diepte
268 cm
Breedte
238 cm
Hoogte
230 cm
6 tot 8 weken
Houten vloer
* De levertijd van Houten vloer is Impregneren levertijd 12-15 weken
1.579,45incl. BTW
6 tot 8 weken
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Gemaakt van duurzaam Scandinavisch vuren hout

  • Van Duitse A-kwaliteit

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie

  • Inclusief dubbele vleugeldeur

Specificaties

Houtsoort
Scandinavisch vuren
Offerte knop
Ja
Wanddikte
19 mm
Gewicht
326 kg
Kleur
Blank
Diepte
268 cm
Breedte
238 cm
Hoogte
230 cm
Model
Zonder overkapping
Pakketmaat
262 x 103 x 44 / 261 x 96 x 31

Wandaanbouw Bomlitz 3 Karibu 238 x 268 x 230 cm

Heeft u extra ruimte nodig en is er in huis verder geen mogelijkheid om uit te breiden? Dan kan de Bomlitz 3 aanbouw uit de Premium-Serie van het Duitse A-merk Karibu een uitkomst bieden. Dit schuin aflopende tuinhuisje is perfect voor het stallen van uw apperatuur of fietsen of ander tuin gerelateerde dingen. Zo voegt u met de plaatsing van dit huisje eenvoudig wat extra bergingsruimte toe aan uw tuin.

Afmetingen

Deze wandaanbouw is opgebouwd uit speciaal 19 mm dik blokhutprofiel van Scandinavisch Vurenhout. Deze planken zijn hoogwaardig gefreesd en hebben daarom de perfecte pasvorm. Daarnaast is het profiel voorzien van waterafstotende profilering. De echte doe-het-zelver zet dit tuinhuisje eenvoudig in elkaar doormiddel van het steek-/schroefsysteem. De Bomlitz 2 is 238 cm breed, 268 cm diep en heeft aan de zijkant een maximale hoogte van 230 cm. De weerszijde van de nok van het tuinhuis is 189 cm hoog. De binnenmaat deze vierkante bergplaats is 231 x 261 cm

Extra opties

Voor extra opties is het een idee om een extra deur aan de achterzijde te plaatsen zodat u altijd makkelijk bij u spullen kunt en voor het gemak de andere kant van het huisje weer uit lopen om naar de tuin om het daar te gebuiken. Het geeft net dat kleine beetje extra vrijheid en gemak wat u uzelf zeker moet gunnen.

Houten vloer

Als u de Bomlitz 3 als werk- of bergruimte wilt gebruiken is het handig om er ook een vloer in te leggen, deze wordt namelijk niet standaard meegeleverd. U heeft de keuze uit verschillende vloeren, zoals steen of hout. Kiest u voor hout? Dan is het mogelijk om, tegen een meerprijs, een houten vloer mee te bestellen. U krijgt dan een onbehandelde houten vloer, inclusief onder hoge keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderlegger meegeleverd. De onderleggers zijn van massief hout en zo behandeld dat ze een langere levensduur hebben.

Levering

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). Het tuinhuis wordt standaard geleverd met uitgebreide opbouwtekening, 60 mm brede (KDI) geïmpregneerde funderingsbalken en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Daarnaast is het mogelijk om dit tuinhuisje te bestellen in zijn grotere versies en in het terragrijs. Er is ook nog een Wandlitz serie die net wat minder lengte en hoogte heeft.