Tuinhuis Lagor 1 Karibu 417 x 327 x 257 cm

Productnummer: KA11338 3.8 cm dikke blokhutprofielen met 6+-hoekverbinding   |   Kan gespiegeld opgebouwd worden   |   Inclusief geïmpregneerde funderingsbalken

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-10 weken.

€ 2.399,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
 • € 2.399,95 Standaardproduct Tuinhuis Lagor 1 Karibu 417 x 327 x 257 cm
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Lagor 1 Karibu 417 x 327 x 257 cm

 • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
 • Inclusief geïmpregneerde funderingsbalken
 • Degelijke Duitse kwaliteit
 • Deuren met 3 lichtpanelen per deur van kunstglas
 • Standaard geleverd zonder dakbedekking
 • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Lagor 1 Karibu 417 x 327 x 257 cm

Lagor 1 is een tuinhuis met 2 ruimtes / kamers. Lagor 1 is een groot tuinhuis van Karibu uit de speciale Woodfeeling collectie wat voor een zeer degelijke en hoogwaardige kwaliteit zorgt. Deze blokhut wordt standaard geleverd met een enkele deur en dubbele deur voorzien van kunstglas. Het tuinhuis is van Scandinavisch vurenhout en is opgebouwd uit 38 mm blokhutprofielen met unieke 6+- hoekverbinding waarmee u de blokhutprofielen verbindt door middel van schroeven. Er is geen draadstang nodig als windbescherming en elimineert zo het onderhoud van het systeem. Inclusief alle benodigde schroeven en fittingen.

Voordelen:

 • Eenvoudige installatie
 • Hoge stabiliteit van de muren
 • De wand eindigt met een facet geslepen plank
 • Pasvorm van de platen door de meest moderne freesapparatuur (CNC-technologie)
 • Onderhoudsvrij door de directe schroef in de afzonderlijke planken.

Afmetingen

De buitenmaat van blokhut Lagor 1 is 417 x 327 x 257 cm. De dubbele deur is 140 x 173 cm en de enkele deur is 82.5 x 173 cm. De funderingsmaten zijn 402 x 312 cm. Het dak heeft een helling van 15°. De oversteek van het dak is aan de voorzijde is 50 cm, aan de achterzijde 28 cm, en aan de zijkanten 31 cm. De berging is 151 cm breed en is voorzien van een enkele deur.

Standaard meegeleverd

Tuinhuis Lagor 1 van Karibu wordt geleverd met het complete schroevenpakket, bouwtekening en hang- en sluitwerk voor de deuren. De funderingsbalken zijn keteldruk geimpregneerd en bieden een goede bescherming tegen optrekkend vocht. Door de plaatsing onder de tuinschuur beschermen de vloerbalken effectief tegen wateroverlast en opspattend water. De tuinschuur wordt geleverd met een deur met dubbele vleugels en zijn voorgemonteerd. De dubbele deur met lichtpanelen per deurvleugel zijn voorzien van kunstglas en bontebaardslot met 2 sleutels. De verstelbare deurscharnieren zorgen voor een optimale uitlijning. 

Dakbedekking

Het dak bestaat uit houten planken van 19 mm dik, veer en groef. Let op! Lagor 1 van Karibu wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Wij raden  aan om het dak te bedekken met dakshingles of met zelfklevende bitumen dakbedekking. Als dakbedekking kunt u de zelfklevende bitumen dakbedekking en verschillende type dakshingles hier bij de extra opties bijbestellen (sterk aanbevolen). De dakshingles zijn in de varianten rechthoek, beverstaart en asymmetrisch te bestellen in diverse kleuren.

Voor het afvoeren van het hemelwater van het zadeldak kunt u tevens een PVC dakgootset als extra optie mee bestellen (meerprijs). Deze kunststof dakgootset wordt compleet geleverd inclusief valbuis en e benodigde bevestigingsmateriaal.

Let op! Behandeling De blokhut wordt van stabiel, duurzaam sparrenhout uit Scandinavische bossen vervaardigd en wordt onbehandeld geleverd. Wij adviseren de blokhut van binnen en buiten te beitsen of verven direct na de levering.

Levertijd

De blokhutten van Karibu worden met zorg voor u samengesteld en op maat geleverd vanuit Duitsland. Het bezorgen van Lagor 1 van Karibu gaat buiten ons normale bezorgschema. De levertijd is hierdoor minimaal 3 weken.

Let op! In het hoogseizoen, van maart tot oktober, kan dit langer zijn (6-9 weken).

Leuk om te weten

De basis voor de Karibu producten zijn natuurlijke en hoogwaardige grondstoffen. Om het voortbestaan van deze grondstoffen ook in de toekomst te waarborgen, zet Karibu zich al jaren in voor projecten voor klimaatbescherming en de duurzaamheid


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
2-kamer tuinhuis Lagor 1 Karibu Tuinhuis Lagor 1 Karibu 417 x 327 x 257 cm 3.8 cm dikke blokhutprofielen met 6+-hoekverbinding   |   Kan gespiegeld opgebouwd worden   |   Inclusief geïmpregneerde funderingsbalken
€ 2.399,95 per stuk incl. btw