Tuinhuis Tintrup Terragrijs Karibu 364 x 244 x 230 cm

Productnummer: KA11119   |   2 aparte ruimtes   |   Lessenaarsdak   |   Deuren met lichtpanelen van kunstglas   |   Uit te breiden met diverse opties

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-10 weken.

€ 2.149,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 2.149,95 Standaardproduct Tuinhuis Tintrup Terragrijs Karibu 364 x 244 x 230 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Tintrup Terragrijs Karibu 364 x 244 x 230 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Standaard geleverd zonder dakbedekking

Tuinhuis Tintrup Terragrijs Karibu 364 x 244 x 230 cm

Tuinhuis Tintrup in de kleur terragrijs is een uniek middenwandhuis uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu. Dit luxe tuinhuisje wordt geverd in de kleur: Terragrijs. Dit unieke middenwand / tweekamer tuinhuisje beschikt over een 28mm dikke middenwand die de 2 ruimtes van elkaar scheidt. Door de aparte ruimtes kunt u Tintrup gebruiken voor 1001 verschillende mogelijkheden. U kunt een deel van Tintrup bijvoorbeeld gebruiken als stalling voor fietsen en het andere als verblijf. Doordat die een andere kleur heeft als de meeste tuinhuisjes, geeft dat een prachtig aanzicht in uw tuin. 

Karibu Verfsysteem

Tuinhuis Tintrup is beschermd door het speciale Karibu verfsysteem. Dit gebeurd onder vacuumdruk, waardoor de verf echt in het hout gedrukt wordt. Dit zorgt voor een natuurlijk karakter en optimale beschemring van het hout. De basis van Tintrup van Karibu is behandeld met de moderne kleur Terragrijs (RAL 060.40.05). Kleur van de deurkozijnen en profielen is Ivoorwit (RAL 1015). Door de combinatie van terra en ivoor verkrijgt deze populaire Tintrup tuinhuis een modern karakter.

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Afmetingen

Tintrup is een modern houten tuinhuis met schuin plat dak van 364 cm breed, 244 cm diep en 230 cm hoog. De hoogte van de achterkant van Tintrup is 210 cm. De constructie van Tintrup bestaat uit een 28mm steek-/schroefsysteem van onbehandeld Scandinavisch vuren hout, die eenvoudig kan worden opgebouwd. Kortom, perfect voor de doe-het-zelver en handige klusser.

Tuinhuis Tintrup van Karibu wordt standaard geleverd met 2 verschillende deuren, voor 1 ruimte en dubbele vleugeldeur van 140 centimeter breed en 173 centimeter hoog en voor de andere ruimte een enkele vleugeldeur van 82,5 centimeter breed en 173 centimeter hoog. Beide deuren worden geleverd met kunstglas en bontebaartscheutels.

Dak(bedekking)

Het platte dak met een dakhelling van 3 graden bestaat uit 19mm massief hout dakplanken. Standaard wordt Tintrup geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie (3 rollen a 5 m2) voor TIntrup is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van deze houten tuinhuis.

Voor het afvoeren van hemelwater is ook tevens mogelijk om als extra optie dakgootsets mee te bestellen voor het afvoeren van het hemelwater van het dak. Kies daarbij uit een PVC dakgootset of een geimpregneerde houten dakgootse. Deze dakgoots van Karibu zijn speciaal ontwikkeld voor platte daken en wordt geleverd met verstelbaar bevestigingsmateriaal.

Funderingsbalken en houten vloer 

Tintrup van Karibu wordt standaard geleverd met geïmpregneerde funderingbalken maar zonder houten vloer. Houten vloer bestellen (meerprijs) bij deze moderne tuinhuis? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer, inclusief keteldruk geïmpregneerde onderleggers.

Levering

Tintrup heeft een levertijd van ca. 3 weken en wordt geleverd inclusief bouwtekening en bevestigingsmaterialen.

Let op! Tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktober, kan de levertijd 6 - 9 weken bedragen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Middenwandhuis met 2 aparte ruimtes Tintrup Terragrijs Tuinhuis Tintrup Terragrijs Karibu 364 x 244 x 230 cm   |   2 aparte ruimtes   |   Lessenaarsdak   |   Deuren met lichtpanelen van kunstglas   |   Uit te breiden met diverse opties Ruim op voorraad
€ 2.149,95 per stuk incl. btw