Tuinhuis Mühlentrup Terragrijs Karibu 404 x 217 x 211 cm

Productnummer: KA83540-G   |   19mm steek-/schroefsysteem   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Uit te breiden met diverse opties

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-10 weken.

€ 1.599,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 1.599,95 Standaardproduct Tuinhuis Mühlentrup Terragrijs Karibu 404 x 217 x 211 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Mühlentrup Terragrijs Karibu 404 x 217 x 211 cm

  • Tuinhuis met 2 aparte kamers (in Terragrijs)
  • 5 jaar garantie op het hout en de constructie
  • Gemaakt van duurzaam Scandinavisch Vurenhout
  • Uit te breiden met diverse opties
  • Standaard geleverd zonder dakbedekking

Tuinhuis Mühlentrup Terragrijs Karibu 404 x 217 x 211 cm

Op zoek naar een moderne reeds geverfde houten tuinhuis met 2 aparte kamers? Tuinhuis Mühlentrup 1 uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu is van top kwaliteit Scandinavisch vuren hout die reeds behandeld wordt geleverd in de kleur Terragrijs. Deze houten berging van 4x2 meter beschikt over 2 aparte kamers die worden gescheiden doormiddel van een middenwand. Door de twee aparte kamers is houten berging Mühlentrup 1 in Terragrijs zeer flexibel in gebruik, bijvoorbeeld als berging en/of als kleine werkplaats of leefruimte. Karibu Woodfeeling tuinhuis Mühlentrup kan eenvoudig worden opgebouwd middels het 19 mm steek-/ schroefsysteem.

Karibu Verfsysteem

Mühlentrup 1 is beschermd door het speciale Karibu verfsysteem. Het behandelen gebeurd onder vacuumdruk, waardoor het verf echt in het hout gedrukt wordt. Dit zorgt voor een natuurlijk karakter en optimale bescherming van het hout. De basis van Mühlentrup van Karibu is behandeld met de moderne kleur Terragrijs (RAL 060.40.05). Kleur van de deurkozijnen en profielen is Ivoorwit (RAL 1015). Door de combinatie van terra en ivoor verkrijgt deze tuinhuis met twee aparte ruimtes / kamers een fraai modern uiterlijk.

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Afmetingen

Woodfeeling Tuinhuis Mühlentrup 1 Terragrijs is 404 cm breed, 217 cm diep en 211 cm hoog (voorkant). De binnenmaat van deze houten berging is 396 x 209 cm. Houten 2-kamer systeemhuis Mühlentrup van Karibu beschikt over een wanddikte van 19 mm en kan eenvoudig worden opgebouwd met losse houtprofielen middels steek-/schroefsysteem. Kortom, deze in grijs geverfde houten tuinberging is eenvoudig zelf op te bouwen en is daarmee de perfecte keuze voor de handige doe-het-zelver. De 1.9 cm dikke behandelde profielen met rond profiel met messing en groef zijn vervaardigd uit Scandinavisch vuren hout en hebben een perfecte pasvorm en waterafstotende profilering.

Dit moderne tuinhuisje met licht schuin aflopend dak wordt tevens geleverd met dubbele vleugeldeur (166 x 176.5 cm) voor de grote berging, en met een enkele vleugeldeur (81.5 x 175 cm) voor de kleine berging. Alle deuren beschikkten tevens over 4 lichtpanelen van kunstglas in de kleur melkwit en een veiligheidssluiting. De afmetingen van de melkwitte lichtpanelen zijn 65 x 32 cm per element. Mühlentrup wordt tevens geleverd met 60 mm brede keteldruk geïmpregneerd funderingsbalken voor een goede fundering. 

Dak(bedekking)

Deze houten berging met 2 kamers beschikt over een lessenaarsdak (dakhelling van 3°) van 16 mm dikte houten dakplaten en wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Het totale dakoppervlakte van het platte dak is 10,0 m². Het dakoverstek bedraagd 18 cm aan de voorkant, 14 cm aan de zijkant en 7 cm aan de achterkant. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie (3 rol a 5m2) in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk door ons aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van deze tuinhuis met 2 aparte ruimtes.

Voor Mühlentrup 1 van Karibu is ook een geimpregneerde houten dakgootset via de extra opties bij te bestellen. Deze houtendakgoot is speciaal geschikt voor platte daken en wordt geleverd met verstelbaar bevestigingsmateriaal en druppelketting voor de afwatering van hemelwater.

Houten vloerpakket 

Tuinhuis Mühlentrup 1 Terragrijs wordt standaard door Karibu geleverd zonder houten vloerpakket voor in de twee bergingen. Houten vloerpakket meebestellen? Kies bij extra opties ook voor een onbehandelde houten vloerpakket bestaande uit massief vuren houten vloerdelen, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers. Zorg altijd voor een goede fundering, de fundering van Mühlentrup kan bestaan uit bijvoorbeeld beton of tegels.

Levering

De verwachte levertijd van dit Karibu product is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). Mühlentrup wordt standaard geleverd inclusief uitgebreide opbouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Type 2-kamer tuinhuis Mühlentrup van Karibu is ook onbehandeld leverbaar (niet geverfd). Deze vindt u o.a. bij de alternatieven voor dit product onderaan deze pagina.

Let op! Tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktober, kan de levertijd 10 - 12 weken bedragen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Tuinhuis met 2 kamers Tuinhuis Mühlentrup Karibu Terragrijs Tuinhuis Mühlentrup Terragrijs Karibu 404 x 217 x 211 cm   |   19mm steek-/schroefsysteem   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Uit te breiden met diverse opties Ruim op voorraad
€ 1.599,95 per stuk incl. btw