Blokhut Bastrup 3 Karibu 297 x 237 x 220 cm

Productnummer: KA11101   |   Lessenaarsdak   |   28mm blokhutprofielen   |   Duitse A-merk Karibu

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-10 weken.

€ 1.149,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 1.149,95 Standaardproduct Blokhut Bastrup 3 Karibu 297 x 237 x 220 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Bastrup 3 Karibu 297 x 237 x 220 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Standaard geleverd zonder dakbedekking
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Bastrup 3 Karibu 297 x 237 x 220 cm

Bastrup 3 uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu is een royale blokhut wat geschikt is voor het opslaan van al uw tuinmeubelen. De contructie van Bastrup 3 bestuit uit 28mm blokhutprofielen van onbehandeld Scandinavisch vuren hout met hoekverbindingen en extra brede balken. U kunt deze blokhut 3x2 meter gebruiken als bergruimte, maar ook ideaal als buitenverblijf. Wilt u een blokhut van hoge kwaliteit? Dan is Bastrup 3 een passende oplossing voor u. Karibu is al jarenlang een gevestigde naam in Duitsland en Nederland, bekend door zijn producten van hoge kwaliteit.

Let op! Houten Blokhut Bastrup 3 van Karibu wordt geheel onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur adviseren wij om het houten tuinhuisje te behandelen met een beits of dekkende verf.

Afmetingen

Bastrup 3 is 297 cm breed, heeft een diepte van 237 cm en en hoogte 220cm. Bastrup 3 beschikt over een dakoverstek aan de voorkant van 28 cm, aan de zijkanten van 17,5 cm en aan de achterkant van 25 cm. Deze fraaie moderne blokhut wordt geleverd inclusief dubbele vleugeldeur (140 x 173 cm) met een lichtpaneel van kunstglas en bontebaardslot met 2 sleutels. De deur wordt compleet geleverd inclusief verstelbare scharnieren voor optimale uitlijning.  

Dak(bedekking)

Het lessenaarsdak bestaat 16mm massief hout (mes en groef), en wordt standaar geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie voor Bastrup 3 is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van deze blokhut. 

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak van Bastrup 3 is het tevens mogelijk als extra optie dakgootsets mee te bestellen (meerprijs). Kies uit een geimpregneerde dakgootset of een dakgootset van PVC. Deze houten en kunststof dakgootsets van Karibu wordt geheel compleet geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. 

Houten Vloer

Bastrup 3 wordt standaard door Karibu geleverd exclusief houten vloer voor in de blokhut. Houten vloer in de bering van tuinhuis Bastrup 3 van Karibu? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer, inclusief keteldruk geïmpregneerde onderleggers.

Levertijd

De levertijd van Bastrup 3 is ca. 3 weken. Bastrup 3 word geleverd als bouwpakket inclusief de bouwtekening en bevestigingsmaterialen.

Let op! Tijdens het hoogseizoen, van maart tot okotober, bedraagt de levertijd 6 - 9 weken.

Overkapping?

Bastrup 3 is tevens leverbaar inclusief verspringend dak (overkapping) van 200 cm met als extra optie dichte achterwand en zijwand. Kijk hiervoor onder de catergorie Tuinhuis met plat dak en overkapping.

Wilt u liever zelf een blokhut op maat maken? Bekijk onze blokhutplanken!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Uit te breiden met diverse opties Karibu Bastrup 3 Blokhut Blokhut Bastrup 3 Karibu 297 x 237 x 220 cm   |   Lessenaarsdak   |   28mm blokhutprofielen   |   Duitse A-merk Karibu Ruim op voorraad
€ 1.149,95 per stuk incl. btw