Tuinhuis Askola 4 met overkapping 542 x 217 x 211 cm

Productnummer: KA11065 Eenvoudig uit te breiden met diverse opties   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Exclusief Dakbedekking

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-7 weken.

€ 1.149,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Aanbouw
Aanbouw
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Karibu Wanden t.a.v. Aanbouwdak
Karibu Wanden t.a.v. Aanbouwdak
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 1.149,95 Standaardproduct Tuinhuis Askola 4 met overkapping 542 x 217 x 211 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Askola 4 met overkapping 542 x 217 x 211 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dakfolie sterk aanbevolen)
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Askola 4 met overkapping 542 x 217 x 211 cm

Tuinhuis Askola 4 met overkapping uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu is van top kwaliteit onbehandeld Scandinavisch vuren hout. Tuinhuis Askola 4 met dakaanbouw is de perfecte keuze wanneer u op zoek bent naar berging voor al uw tuingereedschap en wanneer u wilt relaxen op een loungeset onder een overkapping. Houten tuinhuis met dakaanbouw is tevens uit te breiden met tal van opties waaronder een houten vloer, dakbedekking of opties voor diverse dichte wanden. Het tuinhuisje behoort tot de blokhut 5x3 meter categorie.

Afmetingen

Tuinhuis Askola 4 met overkapping  is 542 cm breed, 217 cm diep en 211 cm hoog. Houten systeemhuis Askola 4 wordt geleverd met een basis berging van 302 x 217 x 211 cm en een verspringend dak (overkapping) van 240 cm breed. Kortom, Tuinhuis Askola 4 met verspringend dak van Karibu biedt volop ruimte voor o.a. het bergen van uw tuinmeubelen, gereedschap of fietsen. De overkapping van 240 x 217 cm is een verlengstuk van uw tuin en biedt ruimte voor bijvoorbeeld een tuintafel met stoelen of een kleine loungeset. Zo kunt in de zomer heerlijk genieten van het buitenleven. Het verspringend dak kan tevens aan beide zijden van het tuinhuisje worden gemonteerd.

De constructie van de berging van Askola 4 bestaat uit 19mm losse houtprofielen vervaardigd uit Scandinavisch vuren hout met een perfecte pasvorm en waterafstotende profielering. Dit onbehandelde tuinhuisje met wanddikte van 19mm kan eenvoudig worden opgebouwd middels een steek-/schroefsysteem, perfect voor de echte doe-het-zelver. Dit moderne tuinhuisje met plat dak en overkapping wordt tevens geleverd met dubbele vleugeldeur (154 x 187 cm) met 3 lichtpanelen van kunstglas (51.5 x 32 cm per element) en veiligheidssluiting.

Dak(bedekking)

Dit strakke tuinhuisje beschikt over een lessenaarsdak van 16mm houten dakplaten met een dakhelling van 3 graden en wordt geleverd exclusief dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje. Het dakovertek bedraagt 17 cm aan de voorkant, 16 cm aan de zijkant en 8 cm aan de achterkant. 

Dakgootset Karibu

Voor Askola 4 met overkapping is tevens een PVC Dakgootset als extra optie te bestellen voor het afvoeren van het hemelwater van het licht hellende dak. Deze complete PVC dakgootset is eenvoudig te monteren en wordt compleet geleverd inclusief valbuis, verstelbare goothouders en verbindingsmateriaal. Deze set is beschikbaar voorzowel Askola 4 met standaard dakaanbouw van 240 cm als voor de extra dakaanbouw van 280 cm.

Houten vloer

Askola 4 met overkapping van Karibu wordt standaard geleverd zonder houten vloer in de berging. Houten vloer in Tuinhuis Askola 4? Kies bij extra opties ook voor een onbehandelde houten vloer pakket bestaande uit massief houten planken met mes en groef, inclusief ketel geïmpregneerde onderleggers.

Extra overkapping en dichte wanden

Extra lange overkapping? Aksola 4 is ook leverbaar met een aanbouw / overkapping met een lengte van 280 cm. Kies bij extra opties voor de 40 cm extra lengte (meerprijs) zodat u het huisje ontvangt met een verspringend dak van 280 waarmee de totale lengte van deze fraaie Askola 4 van Karibu uitkomt op 582 cm.

Langer genieten tijdens de nazomer van de overdekte varanda? Askola 4 met overkapping is nu ook leverbaar met tal van opties voor de wanden van de overkapping. Kies uit enkel een dichte achterwand of een dichte zij- en achterwand voor de overkapping. Deze wanden zijn voor zowel de overkapping van 240 en 280 cm te bestellen als extra optie (tegen een meerprijs). 

Het is tevens mogelijk om voor de achter- en zijwand te kiezen voor zogenaamde lammellenwanden. Deze lamellenwanden zorgen wel voor enige beschutting, echter geven deze deels open wanden de aanbouw een modern uiterlijk met veel lichtinval. 

Levering

De levertijd van dit houten tuinhuisje / berging met overkapping en plat dak van Karibu is circa 3 weken. Askola 4 met overkapping wordt geleverd met uitgebreide opbouwtekening en alle benodigde bevestigingsmateriaal.

Let op! De verwachte levertijd van dit Karibu product is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september).

Liever geen overkapping?

Tuinhuis Askola 4 kan ook worden geleverd zonder verspringend dak. Tuinhuis Askola 4 zonder overkapping vindt u op Gadero onder de categorie tuinhuisjes met plat dak (alleen bergruimte). 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Uit te breiden met diverse wanden en extra lange overkapping Askola 4 Karibu met aanbouw Tuinhuis Askola 4 met overkapping 542 x 217 x 211 cm Eenvoudig uit te breiden met diverse opties   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Exclusief Dakbedekking Ruim op voorraad
€ 1.149,95 per stuk incl. btw