Tuinhuis Askola 2 met overkapping 453 x 217 x 211 cm Karibu

Productnummer: KA11061 Makkelijk uit te breiden met diverse opties   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Leverbaar met diverse wanden t.a.v. aanbouw

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 6-12 weken.

€ 949,95 Vanaf
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Aanbouw
Aanbouw
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Karibu Wanden t.a.v. Aanbouwdak
Karibu Wanden t.a.v. Aanbouwdak
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 949,95 Standaardproduct Tuinhuis Askola 2 met overkapping 453 x 217 x 211 cm Karibu
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Askola 2 met overkapping 453 x 217 x 211 cm Karibu

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dakfolie sterk aanbevolen)

Tuinhuis Askola 2 met overkapping 453 x 217 x 211 cm Karibu

Zoekt u een houten tuinhuis met overkapping van topkwaliteit uit Duitsland? Tuinhuis Askola 2 met overkapping van het merk Karibu uit de Wood Feeling collectie is gemaakt van top kwaliteit onbehandeld Scandinavisch vuren hout. Tuinhuis Askola 2 met verspringend dak van Karibu biedt volop ruimte voor o.a. het bergen van uw tuinmeubelen, gereedschap of fietsen. De overkapping is een verlengstuk van uw tuin en biedt ruimte voor bijvoorbeeld een tuintafel met stoelen of een kleine loungeset. Zo kunt in de zomer heerlijk genieten van het buitenleven. Deze houten tuinhuis valt onder de blokhut 5x3 meter modellen.

Afmetingen blokhut Askola 2 van Karibu

Askola 2 met overkapping wordt geleverd met een houten basis berging van 213 cm breed, 217 cm diep en 211 cm hoog. Houten systeemhuis Askola 2 wordt standaard geleverd met een verspringend dak (overkapping) van 240 cm breed, waarmee de totale breedte uitkomt op 453 cm.

Wilt u een langere overkapping bij Askola 2? Als extra optie kunt u ook kiezen voor 40 cm extra lengte waarmee u een totale overkapping ontvangt bij Askola 2 van 280 cm. Kiest u voor een overkapping van 280 cm, dan wordt de totale breedte van deze fraaie tuinhuis van Karibu 493 cm.

Let op! Het verspringend dak kan aan beide zijden van het tuinhuisje worden gemonteerd.

De constructie van de berging van Askola 2 bestaat uit 19mm losse houtprofielen vervaardigd uit onbehandeld Scandinavish vuren hout met een perfecte pasvorm en waterafstotende profielering. Dit onbehandelde tuinhuisje met een wanddikte van 19mm kan eenvoudig worden opgebouwd middels een steek-/schroefsysteem, perfect voor de echte doe-het-zelver. Dit moderne tuinhuisje met licht aflopend plat dak en overkapping wordt tevens geleverd met dubbele vleugeldeur (154 x 187 cm) met 3 lichtpanelen van kunstglas en veiligheidssluiting.

Wanden voor overkapping

Langer genieten van de overkapping van Askola 2? Askola 2 met overkapping is nu ook leverbaar met tal van opties voor de wanden van de aanbouw. Kies uit enkel een dichte achterwand of een dichte zij- en achterwand voor de overkapping. Deze wanden zijn voorzowel de overkapping van 240 en 280 cm te bestellen als extra optie (tegen een meerprijs). 

Het is tevens mogelijk om voor de achter- en zijwand te kiezen voor een zogenaamde lammellenwanden. Deze lamellenwanden zorgen wel voor enige beschutting, echter geven deze deels open wanden de aanbouw een modern uiterlijk met veel lichtinval. 

Dak(bedekking)

Dit strakke tuinhuisje beschikt over een lessenaarsdak van 16mm dakplaten (dakhelling van 3°). Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje. Voor zowel de Askola 2 met standaard overkapping van 240 als voor de langere overkapping van 280 heeft u 4 rollen zelfklevende dakfolie nodig voor het bedekken van het dak.

Houten vloer

De basis houten berging van Askola 2 wordt standaard geleverd zonder houten vloer. Houten vloer in Tuinhuis Askola 2? Kies bij extra opties ook voor een onbehandelde houten vloer, inclusief ketel geïmpregneerde onderleggers.

PVC Dakgootset

Voor Askola 2 met overkapping is tevens een PVC Dakgootset als extra optie te bestellen voor het afvoeren van het hemelwater van het licht hellende dak. Deze complete PVC dakgootset is eenvoudig te monteren en wordt compleet geleverd inclusief valbuis, verstelbare goothouders en verbindingsmateriaal. Deze set is beschikbaar voorzowel Askola 2 met standaard dakaanbouw van 240 cm als voor de extra dakaanbouw van 280 cm.

Levertijd

De levertijd van dit houten tuinhuisje / berging met overkapping en plat dak is circa 3 weken. Askola 2 met aanbouw wordt standaard geleverd met uitgebreide opbouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen. 

Let op! De verwachte levertijd van dit Karibu product is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september).

Tuinhuis Askola 2 kan ook worden geleverd zonder verspringend dak. Tuinhuisje Askola 2 zonder overkapping vindt u op Gadero onder de categorie tuinhuisjes met plat dak (alleen bergruimte). Daarnaast kunt u Askola 2 met overkapping in de kleur Terragrijs bestellen. Deze vindt u bij de alternatieven van dit product onderaan deze pagina.

Verder kijken? blokhut 5x3 meter

Wilt u liever zelf een blokhut op maat maken? Bekijk onze blokhutplanken!

Montage tuinhuis Askola

U heeft gekozen voor deze tuinhuis Askola, maar heeft geen mogelijkheid deze zelf te plaatsen. Maak dan gebruik van onze montage service. Vul het aanmeldingsformulier in en u ontvangt een prijs op maat voor de montage.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Uit te breiden met diverse type wanden en extra lange overkapping Tuinhuis Askola 2 Karibu met verspringend dak Tuinhuis Askola 2 met overkapping 453 x 217 x 211 cm Populairste Karibu blokhut Makkelijk uit te breiden met diverse opties   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Leverbaar met diverse wanden t.a.v. aanbouw Ruim op voorraad
€ 949,95 Vanaf incl. btw