Tuinhuis Glücksburg 3 Terragrijs Karibu met overkapping 401 x 217 x 220 cm Wanddikte 19mm

Productnummer: KA11222 19mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Inclusief klassieke dubbele deuren

Aangepaste levertijd Levertijd 6-8 weken

€ 1.619,45 € 1.376,45 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 29,25 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren (impregneren levertijd 4-5 weken)
Dakbedekking plat dak
Samenstelling Sluiten
  • € 1.376,45 Standaardproduct Tuinhuis Glücksburg 3 Terragrijs Karibu met overkapping 401 x 217 x 220 cm Wanddikte 19mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Glücksburg 3 Terragrijs Karibu met overkapping 401 x 217 x 220 cm Wanddikte 19mm

  • Gemaakt van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Van Duitse A-kwaliteit
  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Met modern lessenaarsdak
  • Geen dakbedekking meegeleverd

Tuinhuis Glücksburg 3 Terragrijs Karibu met overkapping 401 x 217 x 220 cm Wanddikte 19mm

De Glücksburg 3 met overkapping is een opvallende verschijning in elke tuin, met een moderne look door de combinatie van terragrijs en wit. Dit tuinhuisje uit de ECO-serie van het Duitse topmerk Karibu biedt u veel extra bergruimte en een plek om overdekt te zitten in de tuin. De overkapping heeft voldoende ruimte voor een kleine buitentafel met stoelen of een loungeset. Door het steek-/schroefsysteem bestaand uit hoogwaardige 1.9 cm dikke Scandinavisch Vuren blokhutprofielen is het tuinhuis eenvoudig in elkaar te zetten. Om uw tuinhuis uit te breiden kiest u uit verschillende extra opties, zoals een houten vloer of duurzame dakbedekking. 

Afmetingen

De Glücksburg 3 terragrijs met overkapping bestaat uit een tuinhuis en een aanbouwdak. Het tuinhuis is 213 cm breed, 217 cm diep en heeft aan de voorkant een maximale hoogte van 220 cm. De achterkant van het tuinhuis is 186 cm hoog en de binnenmaat is 205 x 209 cm. Het aanbouwdak is 188 cm breed, 194 cm diep en 220 cm hoog. De totale breedte van het tuinhuis is 401 cm. De overkapping is zowel aan de linker- als de rechterkant van het tuinhuis te plaatsen. 

Tuinhuis Glücksburg 3 Terragrijs met overkapping Karibu - wanddikte 19 mm en kunstglas

Bij de levering van de Glücksburg 3 krijgt u standaard een klassieke dubbele deur meegeleverd. Deze deur heeft een afmeting van 166.5 x 176.5 cm geleverd en is uitgerust met een veiligheidssluiting. Daarnaast voorzien de twee ramen van kunststof in de deuren het tuinhuis van extra natuurlijk licht, samen met de twee vaste bovenlichten van 88.5 x 16.5 cm. Het tuinhuis is opgebouwd uit speciaal 19 mm dik blokhutprofiel van Scandinavisch Vurenhout. Deze planken zijn voorzien van de ideale pasvorm en hebben waterafstotende profilering.

Hout geschaafd Ja Type/Model Glücksburg Houtsoort Scandinavisch Vuren Wanddikte 19mm Afmetingen 397 x 217 cm Funderingsmaat 209 x 213 cm Nokhoogte 220 cm Ramen Geen raam Deuren 1 Dubbele deur (166,5 x 175 cm) Type Beglazing Kunstglas Type Dak Plat dak Dakbedekking Exclusief Dakhelling  7° Dakoppervlak (m²) 10,07 m² Inhoud (m³) 8,8 m³ Gespiegeld op te bouwen?   Nee Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding Karibu verfsysteem 

De Glücksburg 3 komt aan zijn terragrijze en ivoorwitte kleur door het speciale Karibu verfsysteem. Dit systeem bestaat uit een behandeling onder vacuümdruk, waarbij de verf als het ware in de planken gedrukt worden. Deze manier van verven geeft de planken een goede bescherming en mooie kleur, terwijl het natuurlijke karakter van het hout behouden blijft. Het tuinhuis is Terragrijs (RAL 060.40.05) en de vensters zijn Ivoorwit (RAL 1015). Door deze twee kleuren krijgt de Glücksburg 3 met overkapping een opvallend uiterlijk.  

Dak(bedekking)

Het dak van dit moderne tuinhuis bestaat uit houten platen. Daarnaast heeft het lessenaarsdak een dakhelling van 7 graden. Het tuinhuisje heeft een dakoverstek van 17.5 cm aan de voorkant, 16 cm aan de zijkant en 6 cm aan de achterkant. Wij raden u aan om, tegen een meerprijs, zelfklevend donkergrijs dakfolie mee te bestellen. Dit duurzame en scheurbestendige dakfolie beschermt uw dak tegen weersinvloeden en verlengt daarmee de levensduur. Daarnaast kunt u het eenvoudig zelf plaatsen.  

Houten vloer

Het tuinhuisje wordt niet standaard met een vloer geleverd, wat u wel nodig heeft voordat u het kan gaan gebruiken. U kunt los een vloer bestellen of voor gemak kiezen en een vloer meebestellen. Bij de extra opties vindt u een onbehandelde houten vloer. Bij deze vloer krijgt u ook onder hoge keteldruk geïmpregneerde onderleggers.

Levertijd

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (6-8 weken in de periode april t/m september). Het tuinhuis wordt standaard geleverd met uitgebreide opbouwtekening, 60 mm brede (KDI) geïmpregneerde funderingsbalken en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Het is ook het mogelijk om dit tuinhuisje te bestellen zonder aanbouwdak of in natuurlijke houtkleur. Kijk hiervoor bij de alternatieven van dit product onderaan deze pagina.

Vergelijkbare Modellen

Tuinhuis Glücksburg 3 Terragrijs is ook te verkrijgen zonder overkapping. Het Tuinhuis Glücksburg 3 Terragrijs vindt u hier.

Wilt u ditzelfde model in de afmeting 430 x 217 cm? Kies dan voor blokhut Glücksburg 4 Terragrijs met overkapping. Wilt u ditzelfde model in een onbehandelde variant? Kies dan voor Glücksburg 3 met overkapping Karibu. Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen.

Bestel ca. 4x2 meter blokhut Glücksburg 3 Terragrijs met overkapping nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Glucksburg 3 karibu met overkapping terragrijs w Tuinhuis Glücksburg 3 Terragrijs Karibu met overkapping 401 x 217 x 220 cm Wanddikte 19mm 19mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Inclusief klassieke dubbele deuren
€ 1.619,45 € 1.376,45 Per stuk incl. BTW