Tuinhuis Kandern 7 Karibu 364 x 244 x 222 cm

Productnummer: KA11300 28 mm steek-/schroefsysteem   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Makkelijk op te bouwen

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 6-12 weken.

€ 1.599,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 1.599,95 Standaardproduct Tuinhuis Kandern 7 Karibu 364 x 244 x 222 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Kandern 7 Karibu 364 x 244 x 222 cm

  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Van duurzaam scandinavisch vuren hout
  • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dakfolie sterk aanbevolen)
  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Kandern 7 Karibu 364 x 244 x 222 cm

Kandern is een tuinhuis met vele mogelijkheden. Dit tuinhuis komt van onze Duitse leverancier Karibu en komt uit de speciale Woodfeeling collectie. Kandern is van Scandinavisch vurenhout en is gemaakt van 28 mm wandplanken in het steek- / schroefsysteem en kan zo snel en eenvoudig worden gemonteerd. Het lessenaarsdak is van massief houten platen.

Let op! Tuinhuis Kandern 1 van Karibu wordt standaard onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur en om problemen te voorkomen adviseren wij om het houten tuinhuisje nog te behandelen met een beits of dekkende verf.

Afmetingen

De maten van de Kandern 7 van Karibu zijn 364 x 244 x 222 cm. De funderingsmaat is 360 x 240 cm. De binnenmaat van het tuinhuis is 354 x 234 cm. De deuropening is 140 x 170 cm. Het dak is 396 x 273 cm en heeft een helling van 3°. De oversteek van het dak is aan de voor zijde is 21 cm, achterzijde 18 cm en aan de zijkanten 12 cm. Het raam is B 289,5 x H 18,6 cm / B 280,5 x H 9,6 cm.

Fundering en houten vloer

De funderingsbalken zijn keteldruk geimpregneerd en bieden een goede bescherming tegen optrekkend vocht. Door de plaatsing onder de tuinschuur beschermen de vloerbalken effectief tegen wateroverlast en opspattend water. 

Kandern 7 is uit te breiden met een houten vloer, deze optie kunt u kiezen als u een vloer in de berging wilt hebben. 

Deur en Dakgootset

De tuinschuur wordt geleverd met de deur in een stevig massief houten frame. De dubbele deur met lichtpanelen per deurvleugel zijn voorzien van kunstglas en bontebaardslot met 2 sleutels. De verstelbare deurscharnieren zorgen voor een optimale uitlijning. Het brede raam is vast en voorzien van kunstglas.

Als extra optie kunt u een dakgootset bestellen. De dakgootset is kleurloos keteldruk geimpregneerd. De set wordt inclusief druipketting, bitumenlijmpatroon en verstelbare beugels voor het vastzetten van het dakgootsysteem. U kunt ook kiezen voor een PVC dakgootset.

De Kandern 7 wordt standaard geleverd met het complete schroevenpakket, bouwtekening en hang- en sluitwerk voor de deuren.

Dakbedekking

Het dak wordt opgebouwd uit massieve dakplanken. Wij raden aan de zelfklevende dakfolie mee te bestellen voor een goede bescherming van uw dak. Deze zelfklevende dakfolie kan snel en veilig op een stofvrije ondergrond geplakt worden. Het is extreem duurzaam en u hoeft niet te lassen.

Overkapping en Terragrijs

Kandern 7 is ook uit te breiden met een overkapping of u kunt hem ook in de kleur Terragrijs aanschaffen. De kleur Terragrijs geeft u blokhut een luxere uitstraling.

Levertijd

De Kandern 7 wordt standaard geleverd met het complete schroevenpakket, bouwtekening en hang- en sluitwerk voor de deuren. De blokhutten van Karibu worden met zorg voor u samengesteld. De levertijd is hierdoor minimaal 3 weken.

Let op! In het hoogseizoen (maart tot en met okrtober) kan de levertijd oplopen tot 6 - 9 weken. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Kandern 7 Karibu Kandern 7 Karibu 364 x 244 x 222 cm 28 mm steek-/schroefsysteem   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Makkelijk op te bouwen
€ 1.599,95 per stuk incl. btw