Tuinhuis Kandern 3 Karibu 479 x 244 x 222 cm met aanbouwdak

Productnummer: KA11310   |   28 mm steek-/schroefsysteem   |   Overkapping van 235 cm   |   Uit te breiden met verschillende opties

Aangepaste levertijd Levertijd 6-8 weken

€ 2.449,25 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 52,05 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren (impregneren levertijd 6-8 weken)
Dakbedekking plat dak
Beitz - Blokhut en Tuinhuis beits
Samenstelling Sluiten
  • € 2.449,25 Standaardproduct Tuinhuis Kandern 3 Karibu 479 x 244 x 222 cm met aanbouwdak
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Kandern 3 Karibu 479 x 244 x 222 cm met aanbouwdak

  • Van duurzaam scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Exclusief dakbedekking (zelfklevende dakfolie sterk aanbevolen)
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Kandern 3 Karibu 479 x 244 x 222 cm met aanbouwdak

Kandern 3 met overkapping is een tuinhuis met vele mogelijkheden. Dit tuinhuis komt van onze Duitse leverancier Karibu en komt uit de speciale Woodfeeling collectie. Kandern is van Scandinavisch vurenhout en is gemaakt van 28 mm wandplaten in het steek- / schroefsysteem en kan zo snel en eenvoudig worden gemonteerd. Het lessenaarsdak is van massief houten platen. 

Let op! Kandern 3 met overkapping van Karibu wordt geheel onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur adviseren wij om het houten tuinhuisje te behandelen met een beits of dekkende verf.

Afmetingen

De maten van de Kandern 3 van Karibu zijn 479 x 244 x 230 cm. De funderingsmaat is 240 x 240 cm. De binnenmaat van het tuinhuis is 234 x 234 cm. De deuropening is 140 x 170 cm. Het dak is 522 x 279 cm en heeft een helling van 3°.

Standaard meegeleverd

De Kandern 3 wordt standaard geleverd met het complete schroevenpakket, bouwtekening en hang- en sluitwerk voor de deuren. De funderingsbalken zijn keteldruk geimpregneerd en bieden een goede bescherming tegen optrekkend vocht. Door de plaatsing onder de tuinschuur beschermen de vloerbalken effectief tegen wateroverlast en opspattend water. De tuinschuur wordt geleverd met de deur in een stevig massief houten frame. De dubbele deur met lichtpanelen per deurvleugel zijn voorzien van kunstglas en cilinderslot met 2 sleutels. De verstelbare deurscharnieren zorgen voor een optimale uitlijning. Het brede raam is vast en voorzien van kunstglas.

Overkapping met dichte achterwand

Kandern 3 wordt standaard geleverd met een basis berging van ca. 244 x 244 cm en een overkapping / dakaanbouw van 235 cm breed. De overkapping beschikt over een geheel dichte achterwand zodat u extra lang kunt genieten van deze moderne blokhut met aanbouw tijdens de nazomer.

Dakbedekking

Het dak wordt opgebouwd uit massieve dakplanken. Kandern 3 wordt door Karibu geleverd exclusief dakbedekking. Wij raden sterk aan de zelfklevende dakfolie mee te bestellen voor een goede bescherming van uw dak. Deze zelfklevende dakfolie kan snel en veilig op een stofvrije ondergrond geplakt worden. Het is extreem duurzaam en u hoeft niet te lassen.

Houten Vloer

Kandern 3 met overkapping wordt standaard geleverd exclusief houten vloer voor in de basis berging van 244 x 244 cm. Houten vloer in de berging van tuinhuis Kandern 3 van Karibu? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer, inclusief keteldruk geïmpregneerde onderleggers.

Behandelen met Beits

Om het hout te beschermen en/of een mooie kleur te geven, is het belangrijk om het hout te behandelen met een goede beits. Bij het sellecteren van opties heeft u de mogelijkheid om een kleur te sellecteren tegen meerprijs. Wij leveren dan blikken met beits, genoeg voor 2 lagen aan de buitenkant van uw tuinhuis of blokhut. Voor een goede kleur en bescherming adviseren wij altijd om beits in 2 lagen aan te brengen. Wij leveren Beitz - Blokhut en tuinhuis beits in 10 kleuren. De eerste 5 (Zwart, Wit, Antraciet, Antiek groen en Ral9010) zijn dekkende kleuren. De overige kleuren zijn transparant. Bij deze kleuren ziet u dus de natuurlijke uitstraling van het hout nog beter terug. De glansgraad is altijd zijdeglans. Dit betekend dat het een erg lichte glans heeft als de zon er op een bepaalde manier op staat. 

Levertijd

De blokhutten van Karibu worden met zorg voor u samengesteld. De levertijd is hierdoor minimaal 3 weken.

Let op! De levertijd in het hoogseizoen, van maart t/m oktober, kan oplopen van 6-8 weken. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Overkapping 235 cm met dichte achterwand Kandern 3 met aanbouwdak Karibu Tuinhuis Kandern 3 Karibu 479 x 244 x 222 cm met aanbouwdak   |   28 mm steek-/schroefsysteem   |   Overkapping van 235 cm   |   Uit te breiden met verschillende opties
€ 2.449,25 Per stuk incl. BTW