Tuinhuis Kandern 3 Karibu 504 x 244 x 222 cm met aanbouwdak

Productnummer: KA11310   |   28 mm steek-/schroefsysteem   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Uit te breiden met verschillende opties

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-7 weken.

€ 1.599,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Aanbouw
Aanbouw
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Karibu Wanden t.a.v. Aanbouwdak
Karibu Wanden t.a.v. Aanbouwdak
Samenstelling Sluiten
  • € 1.599,95 Standaardproduct Tuinhuis Kandern 3 Karibu 504 x 244 x 222 cm met aanbouwdak
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Kandern 3 Karibu 504 x 244 x 222 cm met aanbouwdak

  • Van duurzaam scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Exclusief dakbedekking (zelfklevende dakfolie sterk aanbevolen)
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Kandern 3 Karibu 504 x 244 x 222 cm met aanbouwdak

Kandern 3 met overkapping is een tuinhuis met vele mogelijkheden. Dit tuinhuis komt van onze Duitse leverancier Karibu en komt uit de speciale Woodfeeling collectie. Kandern is van Scandinavisch vurenhout en is gemaakt van 28 mm wandplaten in het steek- / schroefsysteem en kan zo snel en eenvoudig worden gemonteerd. Het lessenaarsdak is van massief houten platen. 

Let op! Kandern 3 met overkapping van Karibu wordt geheel onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur adviseren wij om het houten tuinhuisje te behandelen met een beits of dekkende verf.

Afmetingen

De maten van de Kandern 3 van Karibu zijn 504 x 244 x 230 cm. De funderingsmaat is 240 x 240 cm. De binnenmaat van het tuinhuis is 234 x 234 cm. De deuropening is 140 x 170 cm. Het dak is 504 x 273 cm en heeft een helling van 3°. De oversteek van het dak is aan de voor zijde is 21 cm, achterzijde 18 cm en aan de zijkanten 12 cm. Het raam is B 199,5 x H 18,5 cm / B 190,5 x H 9,5 cm.

Standaard meegeleverd

De Kandern 3 wordt standaard geleverd met het complete schroevenpakket, bouwtekening en hang- en sluitwerk voor de deuren. De funderingsbalken zijn keteldruk geimpregneerd en bieden een goede bescherming tegen optrekkend vocht. Door de plaatsing onder de tuinschuur beschermen de vloerbalken effectief tegen wateroverlast en opspattend water. De tuinschuur wordt geleverd met de deur in een stevig massief houten frame. De dubbele deur met lichtpanelen per deurvleugel zijn voorzien van kunstglas en bontebaardslot met 2 sleutels. De verstelbare deurscharnieren zorgen voor een optimale uitlijning. Het brede raam is vast en voorzien van kunstglas.

Langere Overkapping (extra optie)

Kandern 3 wordt standaard geleverd met een overkapping / dakaanbouw van 260 cm lang. Via de extra opties is het mogelijk om een overkapping van 320 cm mee te bestellen (60 cm extra). Wanneer u kiest voor Kandern 3 met overkapping van 320 cm dan wordt de totale breedte van deze tuinhuis ca. 564 cm.

Dichte Wanden Overkapping (extra optie)

Extra lang genieten van deze moderne Blokhut tijdens de nazomer? Kandern 3 met aanbouw is tevens uit te breiden met dichte wanden t.a.v. de overkapping. Kies hierbij uit enkel een achterwand of een combinatie van een dichte achterwand en zijwand (meerprijs). De dichte wanden zijn als extra optie te bestellen voor de standaard overkapping van 2,6 meter, als voor de extra lange overkapping van 3,2 meter. 

Dakbedekking

Het dak wordt opgebouwd uit massieve dakplanken. Kandern 3 wordt door Karibu geleverd exclusief dakbedekking. Wij raden sterk aan de zelfklevende dakfolie mee te bestellen voor een goede bescherming van uw dak. Deze zelfklevende dakfolie kan snel en veilig op een stofvrije ondergrond geplakt worden. Het is extreem duurzaam en u hoeft niet te lassen.

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak van Kandern 3 met overkapping is het tevens mogelijk om een geimpregneerde dakgootset als extra optie mee bestellen (meerprijs). Deze complete houten dakgootset van Karibu wordt geleverd inclusief druppelketting en bevestigingsmateriaal. De houten dakgootset is geschikt voor zowel de standaard overkapping van 260 cm, als de langere overkapping van 320 cm.

Houten Vloer

Kandern 3 met overkapping wordt standaard geleverd exclusief houten vloer voor in de basis berging van 244 x 244 cm. Houten vloer in de berging van tuinhuis Kandern 3 van Karibu? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer, inclusief keteldruk geïmpregneerde onderleggers.

Levertijd

De blokhutten van Karibu worden met zorg voor u samengesteld. De levertijd is hierdoor minimaal 3 weken.

Let op! De levertijd in het hoogseizoen, van maart t/m oktober, kan oplopen van 6 - 9 weken. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Uit te breiden met langere overkapping en dichte wanden Kandern 3 met aanbouwdak Karibu Kandern 3 Karibu met aanbouwdak 504 x 244 x 222 cm   |   28 mm steek-/schroefsysteem   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Uit te breiden met verschillende opties
€ 1.599,95 per stuk incl. btw