Tuinhuis Northeim 5 Karibu 369 x 369 x 248 cm

Productnummer: KA11076 Duits A-merk Karibu   |   38mm Steek-/schroefsysteem   |   Draai-/kantelramen (60x170cm) met echt glas als extra optie bij te bestellen

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 6-12 weken.

€ 2.499,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Draai-/ Kantelraam 60 x 170 cm - Karibu 38mm
Draai-/ Kantelraam 60 x 170 cm - Karibu 38mm
Samenstelling Sluiten
  • € 2.499,95 Standaardproduct Tuinhuis Northeim 5 Karibu 369 x 369 x 248 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Northeim 5 Karibu 369 x 369 x 248 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geïmpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Standaard geleverd zonder dakbedekking
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Northeim 5 Karibu 369 x 369 x 248 cm

Afmetingen

Op zoek naar een houten tuinhuis met een wanddikte van 38 mm? Tuinhuis Northeim 5 uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu kan eenvoudig worden opgebouwd doormiddel van het waterdichte steek-/schroefsysteem van 38 mm ronde profielen met mes en groef van onbehandeld Scandinavisch vuren hout. Tuinhuis Northeim 5 is 369 cm breed, 369 cm diep en heeft een maximale hoogte aan de voorkant van 248 cm. De binnenmaat van deze extra stevige berging is 357 x 357 cm. Deze extra ruime berging wordt tevens geleverd met ca 60 mm brede keteldruk geïmpregneerde funderingbalken. Tuinhuis Northeim 5 behoort tot de blokhut 4x4 meter modellen.

Northeim 5 is vanwege zijn totale oppervlakte perfect voor het opbergen van bijvoorbeeld tuinmeubelen, fietsen en tuingereedschap. Daarnaast beschikt deze houten berging over dubbele deuren (vleugeldeuren breedte 140 bij hoogte 173 cm) met ieder 3 lichtbanen van kunstglas en een bontebaardslot met 2 sleutels. Door de openslaande deuren is Northeim 5 ook uitermate geschikt als tuinverblijf en verlengstuk van uw tuin. Daarnaast wordt Northeim 5 geleverd met fraaie langwerpig voorgemonteerde draai-/kantelramen (60x170cm) aan de voorkant voorzien van echt glas.

Let op! Tuinhuis Northeim 5 van Karibu wordt onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur adviseren wij om het houten tuinhuisje te behandelen met een beits of dekkende verf.

Draai-/kantelramen voorkant Northeim 5 (extra optie)

Northeim 5 van Karibu wordt standaard geleverd zonder ramen. Als extra optie kunt u 1 of 2 fraaie langwerpig voorgemonteerde draai-/kantelramen (60x170cm), voorzien van echt glas, voor aan de voorkant als extra optie meebestellen. Door deze draai-/kantelramen (60x170cm) mee te bestellen (meerprijs) creeert u extra lichtinval in deze modere berging Northeim 5 van Karibu.

Dak(bedekking)

Northeim 5 van Karibu beschikt over een licht schuin dak (lessenaarsdak) met een dakhelling van 7 graden. Het licht aflopende platte dak zorgt voor een goede afwatering van hemelwater. Het dak wordt geleverd met 19 mm dakbeschot en standaard zonder dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Voor het afvoeren van hemelwater van Northeim 5 is het tevens mogelijk om een dakgootset als extra optie mee te bestellen. Kies uit een transparant geimpregneerde houten dakgootset met druppelketiing of een PVC dakgootset. De dakgootsets van Karibu wordt compleet geleverd inclusief alle benodigde bevestigingsmateriaal. 

Houten vloer

Let op! Dit fraaie en zeer royale tuinhuisje uit de Northeim serie van Karibu wordt standaard geleverd zonder vloer. Op maat houten vloer meebestellen voor in de berging? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer van 19 mm houten profielen met mes en groef, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers.

Levertijd

De levertijd van houten tuinhuis Northeim 5 van Karibu is ca. 3 weken. Northeim 5 wordt geleverd inclusief uitgebreide montagehandleiding en bevestigingsmaterialen.

De verwachte levertijd van dit Karibu product is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september).


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Uit te breiden met Draai-/kantelramen 60 x 170 cm (extra optie) Northeim Karibu Sfeefoto (inclusief draai-/kantelramen (60x170cm) als extra optie) Tuinhuis Northeim 5 Karibu 369 x 369 x 248 cm Duits A-merk Karibu   |   38mm Steek-/schroefsysteem   |   Draai-/kantelramen (60x170cm) met echt glas als extra optie bij te bestellen Ruim op voorraad
€ 2.499,95 per stuk incl. btw