Tuinhuis Askola 3.5 Terragrijs Karibu 242 x 246 x 211 cm

Productnummer: KA9141   |   19mm steek-/schroefsysteem   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Uit te breiden met diverse opties

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-7 weken.

€ 1.099,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 1.099,95 Standaardproduct Tuinhuis Askola 3.5 Terragrijs Karibu 242 x 246 x 211 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Askola 3.5 Terragrijs Karibu 242 x 246 x 211 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Inclusief Geïmpregneerde funderingsbalken
  • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dakfolie sterk aanbevolen)

Tuinhuis Askola 3.5 Terragrijs Karibu 242 x 246 x 211 cm

Askola 3,5 in de kleur Terragrijs is een moderne tuinhuis uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu en biedt ten opzichte van Askola 3 een extra ruime berging. Askola 3,5 Terragrijs is van top kwaliteit Scandinavisch vuren hout en is van de buitenkant behandeld / geverfd in de kleur Terragrijs. Door de extra diepte in deze type Aksola 3,5 heb je iets meer ruimte voor het stallen van bijvoorbeeld al uw tuinmeubelen, gereedschap of fietsen. Deze Askola 3,5 valt onder de blokhut 2x2 meter modellen.

Tuinhuis Askola 3,5 is beschermd door het speciale Karibu verfsysteem. Dit gebeurd onder vacuumdruk, waardoor de verf echt in het hout gedrukt wordt. Dit zorgt voor een natuurlijk karakter en optimale bescherming van het hout. De basis van Askola 3,5 van Karibu is behandeld met de moderne kleur Terragrijs (RAL 060.40.05). Kleur van de deurkozijnen en profielen is Ivoorwit (RAL 1015). Door de combinatie van terra en ivoor verkrijgt deze populaire Askola 3,5 tuinhuis een modern karakter.

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Afmetingen

Deze A-kwaliteit berging (Made in Duitsland) is 242 cm breed, 246 cm diep en 211 cm hoog. Systeemhuis Askola 3,5 Terragrijs beschikt over een wanddikte van 19mm en kan eenvoudig worden opgebouwd met losse houtprofielen middels steek-/schroefsysteem. Kortom, deze behandelde houten tuinberging is eenvoudig zelf op te bouwen en dus de perfecte keuze voor de doe-het-zelver. De 1.9 cm dikke profielen zijn vervaardigd uit Scandinavisch vuren hout en hebben een perfecte pasvorm en waterafstotende profilering. Dit moderne tuinhuisje wordt tevens geleverd met dubbele vleugeldeur (154 x 187 cm) met 3 lichtpanelen (51,5 x 32 cm per element) van kunstglas en veiligheidssluiting.

Dak(bedekking)

Dit strakke terragrijze tuinhuisje beschikt over een lessenaarsdak (dakhelling van 3°) van 16mm dikte dakplaten en wordt geleverd exclusief dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie (2 rollen a 5m2) in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje. Het overstek van het dak bedraagd 13 cm aan de voorkant, 14 cm aan de zijkant en 7 cm aan de achterkant. 

Dakgootset Karibu

Voor Aksola 3,5 Terragrijs van Karibu zijn diverse complete dakgootsets als extra optie mee te bestellen voor het afvoeren van het hemelwater van het lichthellende platte dak. Kies uit een complete transparant geimpregneerde houten dakgootset met druppelketting of een complete PVC dakgootset. Alle dakgootsets van Karibu worden compleet geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. 

Houten vloer

Dit modern tuinhuis met plat dak van Karibu in de kleur Terragrijs wordt standaard geleverd zonder houten vloer. Houten vloer in Tuinhuis Askola 3,5? Kies bij extra opties ook voor een onbehandelde massief houten vloer, inclusief keteldruk geïmpregneerde onderleggers.

Levering

Askola 3,5 Terragrijs van Karibu biedt volop ruimte voor o.a. het bergen van uw tuinmeubelen, gereedschap of fietsen. De levertijd van dit houten tuinhuisje / berging is circa 3 weken. Askola 3,5 Terragrijs wordt standaard geleverd inclusief uitgebreide opbouwtekening en alle benodigde bevestigingsmateriaal. 

Let op! De levertijd van tuinhuizen van Karibu kan tijdens het hoogseizoen van maart t/m oktober oplopen van 6 - 9 weken.

Tuinhuis Askola 3,5 Terragrijs kan ook worden geleverd als set met verspringend dak / overkapping van 240 of 280 cm breed (met en zonder dichte wanden te bestellen). Tuinhuis Aksola 3,5 Terragrijs met overkapping vindt u op Gadero onder de categorie tuinhuisjes met plat dak en overkapping. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geleverd in Terragrijs Askola 3.5 Karibu Terragrijs Tuinhuis Askola 3.5 Terragrijs Karibu 242 x 246 x 211 cm   |   19mm steek-/schroefsysteem   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Uit te breiden met diverse opties
€ 1.099,95 per stuk incl. btw