Tuinhuis Askola 6 Karibu met overkapping 542 x 306 x 216 cm

Productnummer: KA11069   |   Overkapping aan beide kanten van tuinhuis te monteren   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Uit te breiden met diverse opties

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-7 weken.

€ 1.449,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 1.449,95 Standaardproduct Tuinhuis Askola 6 Karibu met overkapping 542 x 306 x 216 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Askola 6 Karibu met overkapping 542 x 306 x 216 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dakfolie sterk aanbevolen)
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Tuinhuis Askola 6 Karibu met overkapping 542 x 306 x 216 cm

Askola 6 met overkapping is het grootste tuinhuis met berging uit de Aksola serie van het merk Karibu. Deze royale tuinhuis met dakaanbouw / verspringend dak uit de Woodfeeling collectie van Karibu bestaat uit A-kwaliteit onbehandeld Scandinavisch vuren hout. Het grootste tuinhuis met berging uit de Aksola serie van het merk Karibu valt onder blokhut 5x3 meter categorie.

Afmetingen 

De totale afmeting van tuinhuis Askola 6 is 542 cm breed, 306 cm diep en 216 cm hoog. Dit houten systeemhuis Askola 6 wordt geleverd met een basis berging van 302 x 306 x 216 cm en een verspringend dak (overkapping) van 240 cm breed. Kortom, Tuinhuis Askola 6 met verspringend dak van Karibu biedt volop ruimte voor o.a. het bergen van uw tuinmeubelen, gereedschap of fietsen. De overkapping van 240 x 306 cm is een verlengstuk van uw tuin en biedt ruimte voor bijvoorbeeld een tuintafel met stoelen of een kleine loungeset. Zo kunt in de zomer heerlijk genieten van het buitenleven. Het verspringend dak kan aan beide zijden van het tuinhuisje worden gemonteerd.

De constructie van de berging van Askola 6 bestaat uit 19mm losse houtprofielen vervaardigd uit vuren hout uit Scandivavie met een perfecte pasvorm en waterafstotende profielering. Dit onbehandelde tuinhuisje met wanddikte van 19mm kan eenvoudig worden opgebouwd middels een steek-/schroefsysteem, perfect voor de echte doe-het-zelver. Dit moderne tuinhuisje met plat dak en overkapping wordt tevens geleverd met dubbele vleugeldeur (154 x 187 cm) met 3 lichtpanelen van kunstglas en veiligheidssluiting.

Dakbedekking

Dit strakke tuinhuisje beschikt over een lessenaarsdak van 16mm dakplaten met een dakhelling van 3 graden. Askola 6 met overkapping van 240 cm wordt standaard geleverd exclusief dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Houten vloer

Askola 6 met dakaanbouw van Karibu wordt standaard geleverd geleverd zonder houten vloerpakket voor in de houten berging. Houten vloer in basis berging van Askola 6? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloerpakket bestaande uit vloerdelen met mes en groef, inclusief ketel geïmpregneerde onderleggers.

Levering

De levertijd van dit houten tuinhuisje / berging met overkapping en plat dak is circa 3 weken. Tuinhuis Askola 6 met 240 cm overkapping wordt geleverd met uitgebreide opbouwtekening en alle benodigde bevestiging.

Let op! Tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktober, kan de levertijd oplopen tussen 6-9 weken.

Zonder overkapping?

Tuinhuis Askola 6 kan ook worden geleverd zonder verspringend dak. Tuinhuisje 6 zonder overkapping vindt u op Gadero onder de categorie tuinhuisjes met plat dak (alleen bergruimte). 


Vragen & antwoorden over dit product

Kan ik de overkapping ook aan de andere neerzetten?

U kunt de overkapping zowel aan de linkerzijde als de rechterzijde plaatsen.

Kan het tuinhuis geïmpregneerd geleverd worden, onder hoge druk, en wat zijn dan de kosten en de levertijd?

Het tuinhuis kan niet geïmpregneerd geleverd worden.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Grootste tuinhuis met overkapping uit de Askola serie van Karibu Askola 6 Karibu met aanbouw Tuinhuis Askola 6 Karibu met overkapping 542 x 306 x 216 cm   |   Overkapping aan beide kanten van tuinhuis te monteren   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Uit te breiden met diverse opties Ruim op voorraad
€ 1.449,95 per stuk incl. btw