Logo Gadero
service

Houthandel Dordrecht

Woont u in Dordrecht en bent u op zoek naar een houthandel met producten van hoogwaardige kwaliteit? Bestel dan al uw tuinhout bij ons en wij leveren het bij u aan de deur. Wij voeren een ruimer assortiment dan de lokale bouwmarkt en hebben voor iedere klus een goed advies. Ons assortiment bestaat uit vlonderplankenveranda'sschuttingenblokhuttensierbestrating en nog vele andere tuinaccessoires. Het gemak van onze webshop is dat u een zeer ruime keuze aan producten heeft en dat u alles snel en eenvoudig op de stoep heeft staan. Daarnaast voorzien wij u van uitgebreide productinformatie en complete service.

Ook in de omringende dorpen van Dordercht komen wij wekelijks. Zo zijn we vaak te vinden in Sterrenburg, Zwijndrecht, Oosteind, Baanhoek, Sliedrecht, Papendrecht en Walburg. Houthandel Gadero bezorgt ook hier gewoon bij u voor de deur. Wilt u de producten toch even in het echt voelen, zien en ruiken? Kom dan langs bij onze vestiging in Breukelen, dit ligt op 1 uur en 3 kwartier afstand van Dordrecht.

De omgeving van van Dordrecht staat bekend om de vele mooie wateren en natuurgebieden. Bij al deze woningen aan het water hoort natuurlijk een vlonder of steiger van hoogwaardig kwaliteit hout. Ook zien wij veel beschoeiingsproducten terug in deze omgeving. Mensen in Dordrecht zijn begaan met de natuur en zo ook met hun tuin. Om van het buitenleven in uw tuin te genieten kan u een mooie overkapping plaatsen. Hier kan u onder zitten te genieten van de lange zomeravonden. Ook in de winter biedt dit een beschutte plek in de tuin en daarnaast kan u er al uw tuinbenodigdheden opbergen. Bent u nou op zoek naar een vakantiehuis in de buurt van Dordrecht? Kijk eens tussen onze buitenverblijven of er wat voor u bij zit, dan kan u deze vervolgens zelf plaatsen.

play video

Assortiment

Om uw tuin af te scheiden met die van de buren kan u een mooie schutting plaatsen. Deze hebben wij in vele verschillende soorten en maten. Houdt u van veel groen? Ga dan voor een kant en klare Haag. Gaat u liever voor gemak? Bestel dan eenvoudig uw tuinscherm. Natuurlijk heeft u dan ook nog weer keuze uit vele houtsoorten. Zo verkopen wij geïmpregneerd houtLariks douglas en vele hardhout soorten.

Op het lijstje van een complete tuin staat ook een bergingsruimte erg hoog. Hierbij kan u denken aan een tuinhuisje of een van onze kapschuren. Deze hebben wij in verschillende types en kleuren, voor iedere wens dus!

Wanneer u aan het water woont kan u ook gebruik maken van ons ruime assortiment aan vlonder- en terrasplanken. Maak een mooie steiger waar u uw boot kan aanleggen. Veel gebruikte houtsoorten voor het maken van een steiger zijn GarapaBankiraiPadouk en voor de palen gebruikt u Azobe. Natuurlijk gaat het altijd om uw eigen smaak als het gaat om vlonders. Kiest u voor gladde planken of planken met groef? Wij hebben ze allemaal in ons assortiment.

Tuinhout bestellen Dordrecht

Het gemak van uw tuinhout online bestellen is dat u alles op een plek hebt en dat u de producten en de prijzen eenvoudig kan vergelijken. Ook hebben wij handige rekentools die u helpen bij het berekenen van een vlonder, blokhut of schutting. Wanneer u de keuze heeft kunnen maken leveren wij het zo snel mogelijk bij u aan huis. Mocht u nog vragen hebben, dan hebben wij experts die deze voor u kunnen beantwoorden. Voor alle informatie over het bezorgen bezoekt u de pagina bezorginformatie. Voor alle vragen over het bezorgen bij u in de buurt kan u het contactformulier invullen, ons bellen of u stuurt eenvoudig een e-mail.

hardhouten vlonderplanken loods

Montage

Ons ruime assortiment aan hout is niet het enige wat wij bieden. Wanneer u zelf niet wil of kan klussen hebben wij ook een montage service. Wij werken nauw samen met lokale ondernemers bij u uit de buurt. Dit zijn geschoolde vaklui die erg veel verstand hebben van vlonders bouwen, schutting monteren, blokhutten plaatsen of bestrating aanleggen. Wanneer u ons duidelijk informeert over de klus dan zoeken wij daar de beste partner voor u bij. 

Heeft u zelf een klusbedrijf of bent u in dienst van een klusbedrijf in de omgeving van Dordrecht? En heeft u ervaring met het werken en plaatsen van hout. Dan kan u zich bij ons aanmelden als kluspartner. Zo kunnen wij u klussen aanbieden met onze producten. 

Is er u toch nog iets niet helemaal duidelijk? Ons team van de klantenservice beantwoord graag al uw vragen. Zowel per email, telefonisch 050 - 230.61.51 of via het contactformulier. U kan ook langskomen bij een van onze vestigingen, vul daarvoor wel het bezoek formulier in.